Κυνηγετική Γωνιά

• Thread starter Thread starter George Ant.
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μόνο με θαύμα θα το χάσει ο Ολυμπιακός είναι οι ποιο σταθερή ομάδα της Ευρώπης αυτή είναι η αλήθεια....ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες ασανσέρ ακόμα και ο Ναν έτσι είναι .. πρέπει πολλοί να πάρουν δρόμο το καλοκαίρι ..αν όχι σήμερα ποτέ περίμεναν να αποδώσουν
Ο Ολυμπιακός φίλε το τελευταίο διάστημα επιθετικά παράπαίει, μόνο η άμυνα των σώζει και από όσο μπορω να δω και απόψε το ίδιο έργο εξακολουθεί να παίζεται.

Θα το γυρίσει ο ΟΣΦΠ
.sarcastic.
Εγώ χάρη εδώ και πάρα πολύ καιρό έλεγα ότι θα πάρει τα αρχίδια του εάν πάει στο final four ολυμπιακός Ηεπίθεση του έχει καταρρεύσει από καιρό
Θέλαμε και τελικό με δύο ελληνικές ομάδες :rolleyes:

.sarcastic.
Εγώ χάρη εδώ και πάρα πολύ καιρό έλεγα ότι θα πάρει τα αρχίδια του εάν πάει στο final four ολυμπιακός Ηεπίθεση του έχει καταρρεύσει από καιρό
Είχε τις περισσότερες πιθανότητες να το πάρει ο ΟΣΦΠ
Ο ΠΑΟ αν είχε λεσορ και γκριγκονις δε το έχανε

Ειχες καθολου νεα απο τις απαντησεις?
Χθες το μεσημέρι με πήρε τηλέφωνο γιατρός από τα γιάννενα και μου της έστειλε και στο mail και αυτός είναι ο λόγος που τα μάζεψα και γύρισε Αθήνα.
Ξαναμφάνισε πρόβλημα στα νεφρά εκεί που όλα ήταν καλά και δεν υπήρχε τίποτα.
Τη Δευτέρα ξανά εξετάσεις αίματος και ούρα επιπλέον φάρμακα και από χθες το βράδυ άρχισα να του βάζω ορό υποδόρια με πεταλούδα πρωί και βράδυ από 150ml

Last edited:
Χθες το μεσημέρι με πήρε τηλέφωνο γιατρός από τα γιάννενα και μου της έστειλε και στο mail και αυτός είναι ο λόγος που τα μάζεψα και γύρισε Αθήνα.
Ξαναμφάνισε πρόβλημα στα νεφρά εκεί που όλα ήταν καλά και δεν υπήρχε τίποτα.
Τη Δευτέρα ξανά εξετάσεις αίματος και ούρα επιπλέον φάρμακα και από χθες το βράδυ άρχισα να του βάζω ορό υποδόρια με πεταλούδα πρωί και βράδυ από 150ml
ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ να είναι

Back