Κυνηγετική Γωνιά

• Thread starter Thread starter George Ant.
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Χθες το μεσημέρι με πήρε τηλέφωνο γιατρός από τα γιάννενα και μου της έστειλε και στο mail και αυτός είναι ο λόγος που τα μάζεψα και γύρισε Αθήνα.
Ξαναμφάνισε πρόβλημα στα νεφρά εκεί που όλα ήταν καλά και δεν υπήρχε τίποτα.
Τη Δευτέρα ξανά εξετάσεις αίματος και ούρα επιπλέον φάρμακα και από χθες το βράδυ άρχισα να του βάζω ορό υποδόρια με πεταλούδα πρωί και βράδυ από 150
Τι να πω ρε Δημητρη..... υπομονη για σενα και περαστικα για το σκυλακι. Εχετε παιδευτει και οι δυο πολυ.

Καλημέρα λεβέντες....μεγάλο μάθημα το χτεσινό και για του δύο μεγάλους του μπάσκετ
Το θέμα ξέρεις ποιο είναι Hλία;
Βλέπω ακόμη αυτή την ηλίθια φανατίλα να έχει κάνει πολλούς από εμάς ακόμα πιο ηλίθιους απ οτι ήμασταν. Το τι έχω διαβάσει από χθες είναι απίστευτο ποιες συνεχίζουν ακόμα.
Αντί να παρακαλάνε να φτάσουν και οι δύο οι ελληνικές ομάδες στον τελικό και να γίνει ότι είναι να γίνει και να το ευχαριστηθούμε όλοι , βγάζουμε το πραγματικό επίπεδό μας
Και μη μου πει κάποιος ότι έλα μωρέ , μπάσκετ ειναι , όχι φίλε μου δεν είναι μόνο μπάσκετ . Τέτοιοι είμαστε στην καθημερινότητά μας. Κάφροι ,κανίβαλοι, απολύτιστοι, μπάσταρδος συνονθύλευμα.
Ποιο πέρα από το σπίτι μου είναι δύο καφετέριες και μπροστά είναι η πλατεία. Χθες το βράδυ είχε πάρα πολύ κόσμο για τα αμάξι πήγαινε σήμερα το πρωί να δεις τι γίνεται εκατοντάδες χαρτιά που σουβλάκια και μπουκάλια μπύρας πεταμένα όπου να ναι διάσπαρτα στην πλατεία και γύρω από τις καφετέριες.
Άσε τα σκατά από το σκύλο που οι περισσότεροι τα αφήνουν μέσα στο πάρκο και στην πλατεία. Ούτε είναι τυχαίο ούτε είναι κάτι διαφορετικό αυτό με το μπάσκετ.
Αυτοί είμαστε !

Το θέμα ξέρεις ποιο είναι Hλία;
Βλέπω ακόμη αυτή την ηλίθια φανατίλα να έχει κάνει πολλούς από εμάς ακόμα πιο ηλίθιους απ οτι ήμασταν. Το τι έχω διαβάσει από χθες είναι απίστευτο ποιες συνεχίζουν ακόμα.
Αντί να παρακαλάνε να φτάσουν και οι δύο οι ελληνικές ομάδες στον τελικό και να γίνει ότι είναι να γίνει και να το ευχαριστηθούμε όλοι , βγάζουμε το πραγματικό επίπεδό μας
Και μη μου πει κάποιος ότι έλα μωρέ , μπάσκετ ειναι , όχι φίλε μου δεν είναι μόνο μπάσκετ . Τέτοιοι είμαστε στην καθημερινότητά μας. Κάφροι ,κανίβαλοι, απολύτιστοι, μπάσταρδος συνονθύλευμα.
Ποιο πέρα από το σπίτι μου είναι δύο καφετέριες και μπροστά είναι η πλατεία. Χθες το βράδυ είχε πάρα πολύ κόσμο για τα αμάξι πήγαινε σήμερα το πρωί να δεις τι γίνεται εκατοντάδες χαρτιά που σουβλάκια και μπουκάλια μπύρας πεταμένα όπου να ναι διάσπαρτα στην πλατεία και γύρω από τις καφετέριες.
Άσε τα σκατά από το σκύλο που οι περισσότεροι τα αφήνουν μέσα στο πάρκο και στην πλατεία. Ούτε είναι τυχαίο ούτε είναι κάτι διαφορετικό αυτό με το μπάσκετ.
Αυτοί είμαστε !
Σύμφωνο σε ολλα...το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι...

Σύμφωνο σε ολλα...το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι...
Αν αλλάξει το κεφάλι τροπάριο και το πάει στο πιο σκληρό και αυστηρό τέμπο και μας επιβάλει κάτι αφού δεν μπορούμε να πειθαρχησουμε αλλιώς τους το γυρνάμε στο...
"απειλείται η δημοκρατία"
"παραβιάζονται τα δικαιώματα μας" κτλ.

Θέλει δραστικά μέτρα και αυστηρά για ΌΛΟΥΣ.

Συμφωνώ με τον Δημήτρη στο πιο προηγούμενο μνμ.
Είμαστε φάρα με χαρίσματα αλλά....

Ριμαδοφαρα ή κωλοφαρα.

Back