Μια χαρά σκοτώνει έχει πολύ καλή πυρίτιδα απλά είναι κατάλληλη για ατσάλινα σκάγιαΔεν με χαλάει, αρκεί να σκοτώνει.
Μια χαρά σκοτώνει έχει πολύ καλή πυρίτιδα απλά είναι κατάλληλη για ατσάλινα σκάγιαΔεν με χαλάει, αρκεί να σκοτώνει.
Πώς σου φαίνεται το:''περί σιδερένιου ΜΠΛΕ πουλιού;''γιατί τα περί σιδερένιου πουλιού τα θεωρώ αστεία .
Βάφτο άλλο χρώμαΠώς σου φαίνεται το:''περί σιδερένιου ΜΠΛΕ πουλιού;''![]()
![]()
Γιάννη του Ρουμελιώτη το πήρες από εδώ; Η το έκανες παραγγελία;Πρόσθεσα ακόμα λίγο ποικιλία ........αχταρμα τα έχω κάνει......
View attachment 97364
View attachment 97365
* Άφησα τα μπεκάτσοφυσηγγια και έπιασα τα φασσοφυσηγγια.....![]()
Από Ηγουμενίτσα Γιάννη.Γιάννη του Ρουμελιώτη το πήρες από εδώ; Η το έκανες παραγγελία;
Μοιάζει για υπερδοσολογία βιάγκραΠώς σου φαίνεται το:''περί σιδερένιου ΜΠΛΕ πουλιού;''![]()
![]()
Το master δεν το ξέρω, το σούπερ φελτ είναι φοβερό πολύ δυνατό μαλινοταπο με δυνατες καταβολές πάνω στο θήραμα, με ωραίες κατανομές.Γνωρίζει κάποιος αν εχουν διαφορές το super felt 34 και το master 36 στο άνοιγμα, στην κατανομή ή κάπου αλλού; Αν κάποιος τα έχει δοκιμάσει και τα 2 ποιο προτείνει;
Ευχαριστώ!Το master δεν το ξέρω, το σούπερ φελτ είναι φοβερό πολύ δυνατό μαλινοταπο με δυνατες καταβολές πάνω στο θήραμα, με ωραίες κατανομές.
Τα παπιά τα κυνηγάω με το 34.Γνωρίζει κάποιος αν εχουν διαφορές το super felt 34 και το master 36 στο άνοιγμα, στην κατανομή ή κάπου αλλού; Αν κάποιος τα έχει δοκιμάσει και τα 2 ποιο προτείνει;
688 A1 1.75 X34 obt+diana 12mm 6*57.10Το master δεν το ξέρω, το σούπερ φελτ είναι φοβερό πολύ δυνατό μαλινοταπο με δυνατες καταβολές πάνω στο θήραμα, με ωραίες κατανομές.
Με έβαλες σε μπελάδες δεν έχω μόνο ταπάκι θα το φτιάξω με psb1......μάλλον θα βαλω φελο πρειν την diana...688 A1 1.75 X34 obt+diana 12mm 6*57.10
Εδώ πρέπει να πώ ότι ίδιο φυσίγγι μπορεί κάποιος να πετύχει καί με
PSB 1 (688 -1.80) K MB32 (688 -1.75) που βρίσκει στο παζάρι .
Θα χρειαστεί 4 φυσίγγια NSI super felt για συγκριτική δοκιμή με τα της ιδιογόμωσης
μέχρι την τελειοποίηση .
Συμφωνω κι εγω με τον Κώστα, πως το Palombe τινει να ειναι ποιο σταθερο......Ειχα κανει μερικα πολυ μακρινα σκοτωματα....κάποτε..Μια μικρή βοήθεια. Εχει δοκιμάσει κάποιος αυτά τα 2 σε νούμερα 5 ή 6 ; Το caccia είναι με Α0 το palombe με tecna. Εντυπώσεις;
Palombe λόγω tecna, αν και τα percorso caccia τα ρίχνει φίλος και του αρέσουν πολύ με κρύο καιρό.Μια μικρή βοήθεια. Εχει δοκιμάσει κάποιος αυτά τα 2 σε νούμερα 5 ή 6 ; Το caccia είναι με Α0 το palombe με tecna. Εντυπώσεις;