Θελουν να κανουν οικοπεδα ?
Θα δούμε στο τέλος.Θελουν να κανουν οικοπεδα ?
Θελουν να κανουν οικοπεδα ?
Θα δούμε στο τέλος.Θελουν να κανουν οικοπεδα ?
καο εδω Σαμο Γιαννη βλεπεις ελιες ντοπιες , αλλα και κορενεικα στα ισωματα με δυπλα να ειναι ο δρομος , και καθαρα κατω το εδαφος , και της εχουν παρατηση , κριμα
Μετά από χρόνια δουλεύουν τα απογευματινα σας Τάσο ...πολύ καλό αυτό ξαναγυρισανΩραία μέρα έκανε σήμερα αν εξαιρέσουμε το κρύο κυρίως λόγω του αέρα ο οποίος έκοψε μέτα το μεσημέρι όπου κ βρέθηκα στο πόστο μου.....
Ο πρώτος κοτσυφας περασε στις 16:36 κ έπεσε απο πίσω μου στο πυκνο λιοστασάκι, γονάτισα για να δω το σκάσιμο αλλά δεν το είδα..
Ακουσα τον γδούπο πανω σε ένα από τα δέντρα κ είδα ένα κλαράκι να πέφτει κάτω από μια ελιά..
Κατάλαβα......
Πήγα από κάτω κ κοίταξα πανω..
Λες κ τον είχε βάλει χέρι πανω στον κορμό.......
Φάνηκαν πουλιά τα οποία κ περνούσαν ανά διαστήματα....
Έφτασε κ η ώρα τον Grand Prix 34γρ ν8 του Ζωχιού τα οποία κ αποδείχθηκαν..άκρως θανατηφόρα...
Είναι να μην έπαιρναν σκάγι-α τα πουλιά...
![]()
Κάτσε καθάρισε καμία 100 άρια τσιχλες4 και καθαρίσαμε να ουμε.
Για του λόγου το αληθές...Πρώην ΛΟΚατζής,πεζοναύτης;![]()
Το Health δεν είναι αυτό; Πώς το ρύθμισες να σου βγάζει τα παγωτά που πρέπει να φας για να ισοφαρίσεις; Το δικό μου δεν δίνει τέτοιες πληροφορίες!Για του λόγου το αληθές...
Αυτή η φωτό θα κέρδιζε τον διαγωνισμό...Highlight #01 'Eνα γεράκι που πήγε να καβατζώσει μία τουφεκισμένη τσίχλα που είχε πέσει ζωντανή.
Είδε τα μούτρα μου απότομα όμως, τρόμαξε και τράπηκε σε φυγή.
Σας είπα πηγαίντε στον Μπαρμπα Θωμά να φάτε λουκούμι αρνάκι μπογάνα (γάστρα), δεν ακούτε...Μας ξεπάτωσε αυτή η γουρνοπουλα χτύπησαν τριγλυκερίδια 600
να σε στείλω το μεσημέρι την Ούρσουλα να σε τριψει και να σε κανει περδίκιΚαλησπέρα. Μου τα χάλασε ο καιρός και η γκαντεμιά μου πάλι, στα τελειώματα της σεζόν ... Την Παρασκευή το απόγευμα πήγα στο χωριό, με θερμοκρασία 4°C και δυνατό αέρα. Δεν μπόρεσα όμως να κρατηθώ και να μη βγω, αλλά δεν πήγα στο συνηθισμένο μου καρτέρι, αλλά σε ένα άλλο μέρος πιο κοντά στη γειτονιά, που υπολόγιζα ότι θα έκοβε λίγο ο αέρας. Από τις 5.30' ως τις 6.00' περίπου πέρασαν 5-6 τσίχλες, αλλά αρκετά ψηλά. Έριξα μόνο σε δύο, χωρίς αποτέλεσμα ... Εν τω μεταξύ άρχισε να με ζορίζει το κρύο και να ρίχνει που και που αραιό χιονάκι, οπότε πήρα το δρόμο της επιστροφής. Δεν είχα κάνει 50 μέτρα και ένας κότσυφας πέρασε από πάνω μου και γύρισε προς τα δεξιά πάνω από το ρυάκι, του έριξα και έπεσε στην απέναντι πλευρά του ρυακιού. Πήγα και τον μάζεψα και έφυγα ...
View attachment 95936
Χθες ο καιρός ήταν ακόμα πιο ζόρικος, με το θερμόμετρο κολλημένο στους 2°C όλη μέρα, εκτός από το μεσημέρι που πήγε στους 4° για λίγο, και με τον αέρα να φυσάει πιο λυσσασμένα. Και πότε πότε να ρίχνει λίγο νερόχιονο, αλλά όχι κάτι σημαντικό.
Ήμουν με δύο γνώμες, να βγω ή να μη βγω ... αλλά τελικά αποφάσισα να μην προκαλέσω την τύχη μου - είμαι και σε κρίσιμη ηλικία ... Εν τω μεταξύ προς το βραδάκι με άρχισε - στα καλά καθούμενα - ένας πόνος στο δεξί χέρι, στη βάση του αντίχειρα και τον καρπό !!! Που τη νύχτα χειροτέρεψε και σήμερα το πρωί δεν μπορούσα, όχι τουφέκι να πιάσω, αλλά σχεδόν ούτε το ποτήρι να πιω νερό ... Το παλεύω προς το παρόν με αλοιφή και παυσίπονα και θα δούμε...
Σιγά μη πάμε και για αποτρίχωση,άκου αρνάκι στη γάστρα...γουρουνοπουλα και κόντρα τζατζίκι!Σας είπα πηγαίντε στον Μπαρμπα Θωμά να φάτε λουκούμι αρνάκι μπογάνα (γάστρα), δεν ακούτε...
και εγω στεναχωριεμαι οταν βλεπω τετοιες καταστασης η πορτοκαλιες , η ελιες εγκατελημενες , που παρολου ειναι σε εφορα μερη κα;ι προσβασιμα με δρομο , και ισωματαΚι αυτές μια χαρά προσβάσιμες είναι, δέντρα 3-4 μέτρα, που μπορείς να τα μαζέψεις άνετα. Είναι κρίμα να γίνουν λίπασμα, άσε που δεν είχε και τσίχλες να τις φάνε!
View attachment 95941
View attachment 95942
στην Λαμία
Κάτι μου θυμίζει αυτός ο συνδιασμός.....!!!.....3
Το έκαναν κάποιοι και μετά το βρήκαν το λιοστασι κατεστραμμένο.δεν μπορεις για τον αλφα η βητα λογο να πας να της περιποιειθης , η να της μαζεψεις , δωστες σε καποιον να σου της περιποιειται και να σου δεινει και εσενα κατι
συμφωνω υπαρχουν και αυτα , αλλα το καλο ειναι να πηγαινεις και να το βλεπεις , και εαν δεις αυτα τοτε βρες ενα σωστο ανθρωποΤο έκαναν κάποιοι και μετά το βρήκαν το λιοστασι κατεστραμμένο.
Γιατί δεν τα σέβονται όλοι τα ξένα ελαιόδεντρα και τα κουτσουρευουν να πάρουν τα ξύλα.
Καλές οι θεωρίες αλλά στην πράξη πάσχουμε.