Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλα μετα την χθεσινη φολα σκεφτομαι να καθαρίσω την καραμπινα απο τώρα...
Καθάρισέ τη γρήγορα, γιατί από 1 Μαρτίου ξεκινάμε εντατικό σκοπευτήριο!! Εκτός αν ωρίμασες με τον νέο χρόνο και πάρεις δίκαννο! .yel. .yel.

Συγνώμη, αλλά δεν μπορώ την γκρίνια από ανθρώπους που έχουν την υγεία τους.
Δεν έχει τσίχλες, και;;
Πιο πολύ,για πλάκα γίνεται.
Κι εγώ,αστειεύομαι.
Σιγά,να μην τα βάψουμε μαύρα,για τις τσίχλες.
Άλλωστε,το κυνήγι,δεν σταματάει ποτέ.

Καθάρισέ τη γρήγορα, γιατί από 1 Μαρτίου ξεκινάμε εντατικό σκοπευτήριο!! Εκτός αν ωρίμασες με τον νέο χρόνο και πάρεις δίκαννο! .yel. .yel.
Εννοείται αλλα μετα να έχει φαγητο για να χωνέψουμε το κλαμπανι.
Καραμπινα και στο σκοπευτήριο αφου με ξερεις
IMG_20240519_122023.jpg

καλααα....θα σου λειπουν τσιχλες οπως τα δοντια του Ναν
Δεν πειραζει φιλε μου , εγω να ειμαι καλα.
Ευτυχως καθε 10 μερες περναω εξω απο τον κενταυρο και θα με βρει πανετοιμο η νεα χρονια !
Θα μας φυγουν τα σφραγισματα του χρονου !

Last edited:
Συγνώμη, αλλά δεν μπορώ την γκρίνια από ανθρώπους που έχουν την υγεία τους.
Δεν έχει τσίχλες, και;;
Καλά ρε συ σίγουρα υπάρχουν και τ χειρότερα κουβέντα κάνουμε αν όλα είναι καλά με την υγεία μας γιατί να κάνουμε και τετρακόσια χιλιόμετρα τσάμπα σίγουρα το ότι δεν έχει τσίχλες δε χάθηκε κι ο κόσμος

μετα απο δεκα μερες αποχης πηγα στο καρτερι σημερα απο τις 5.00μμ.Αδικος κοπος ,τα πουλια ελαχιστα περασαν απο τις 6,00 μεχρι 6.15.Παντως με τον φιλο μου περασαμε καλα.

Attachments

• 20250217_182448.jpg
    20250217_182448.jpg
    563,5 KB · Προβολές: 140
Χεραιτω τη παρέα.
Χθές μια ωρίτσα για κιχλιτσες.....6:15 ξεκίνησαν να περνάνε..... καμιά 10αρια πουλάκια πέρασαν.......από τον Οκτώβριο
είχα να πιασω τη S.Vinci. Καλά ήτανε μιας και φέτος δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο από κιχλοκοτσυφα η περιοχή μου.
IMG_20250217_191838.jpg
Η μόνη τουφεκιά που έριξα το Σ-Κ στα Γιάννενα
IMG_20250216_171857.jpg

Ένα ακόμη απογευματινό μετά από αρκετές ημέρες στα ημιορεινά του ν.Λαρισας.Για πρώτη φορά φέτος είδα αρκετά πουλιά πάνω από 50 τα οποία όμως πετούσαν πολύ ψηλά.Τελικος απολογισμός 5 τσίχλες δυστυχώς δύο χαμένες πληρώνοντας το τίμημα των μακρινών βολών που όμως αν δεν τις επιχειρούσα θα έφευγα ατουφεκιστος.Τα φυσίγγια NSI gt sporting 28 gr ν.8 με άφησαν για μια ακόμη φορά άφονω σε συνδυασμό με την επάνω κάννη του Browning b25 9/10 φουλ τσοκ .

Δευτεριατικο πρωινό για μαύρες στη Μεσσηνία, μιας και είχαμε κανονίσει ολοήμερη εξόρμηση την Κυριακή αλλά μας τα χάλασε ο καιρός δεν μπορούσα να μην πάω.
Πουλιά αρκετά αλλά δεν υπήρχαν κυνηγοί στην περιοχή για να ανεμίζουν, μετά τις 7:30 έβλεπες μια εδώ μια εκεί και αυτές πολύ ψηλά.
Στις 8 την έκανα όντας πλήρως ικανοποιημένος. 13 πουλιά κατάφερα αλλά δυστυχώς τα δύο μείναμε για τα αρπακτικά μιας και το χορτάρι έχει φτάσει σχεδόν στη μέση.
Τα Α1 32γρ 8αρια θερίζουν, πρώτη φορά τα έριξα και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Με κύλινδρο και βολές μέχρι και 20-25μ οι καταβολές ήταν απίστευτες. Μέσα στο χάραμα έβλεπες καπνισματα.
Από την άλλη όσες πήρα με του Ρουμελιώτη 28γρ 9αρια είτε ζωντανές είτε μέσα στο αίμα (φαίνεται και σε κάποιες στη φώτο), αποκορύφωμα μία που στην πρώτη τουφεκιά ξέμεινε από πούπουλα και έστεκε σχεδόν ακίνητη στα 15 μέτρα και έφαγε άλλες 2 για να πέσει.
Εν αντιθέσει με τα 30γρ του 9αρια μεσοταπα, που κεντανε ακόμα και σε μακρινές βολές αλλά δεν είχα πάρει μαζί μου.
Ας ελπίσουμε την Κυριακή να μας την κάνει την χάρη ο καιρός.

Attachments

• IMG_20250217_095247.jpg
    IMG_20250217_095247.jpg
    339,1 KB · Προβολές: 99
Status
Not open for further replies.
Back