Kostas ContraDosi
Moderator
Ελα μωρε κι εσυ...λαθοι ειμαστε, ανθρώποι κανουμε............https://www.kynigesia.gr/kynigi/fterota/tsichla-i-gnorimi-agnosti/
Α ρε μεγάλε καραμουτσουνα, 6 είδη έγραψες, τα 3 λάθος...
Ελα μωρε κι εσυ...λαθοι ειμαστε, ανθρώποι κανουμε............https://www.kynigesia.gr/kynigi/fterota/tsichla-i-gnorimi-agnosti/
Α ρε μεγάλε καραμουτσουνα, 6 είδη έγραψες, τα 3 λάθος...
Δεν πρόλαβα να θρονιαστώ που πέρασε ένας κοτσυφας συριζα από κάτι ελίτσες..Θα κάνω τεστ εμπλοκων
Japan skeet 24γρ περσι που είχα ρίξει 5-6 δεν είχε θέμα αλλά θέλω να το δω καλυτερα..
Και μονόκαννο να γίνει δεν με πειραζει (αφου ξέρω την αιτία)
Πάντως μετά το σέρβις που την είχα δοκιμάσει ρίχνοντας ένα κουτί alectoris μαυρα 28γρ τα έκαψε ωραία...
Γεια σου Κωστα ,τα ξύλα από τη duca τι κάνουν;Άδεια απ τη σημαία αύριο και το δίλημμα είναι, Αργολίδα ή Ξηρονομή? Νομίζω Αργολίδα θα ψιχαλίζει
Ξηρονομή νομίζω άδικα θα τραβηχτείς..Άδεια απ τη σημαία αύριο και το δίλημμα είναι, Αργολίδα ή Ξηρονομή? Νομίζω Αργολίδα θα ψιχαλίζει
Αυτό που λες μου έκανε και εμένα μεγάλη εντύπωση. Μου έχει συμβεί πολλές φορές.
γιαληζε το ματακισου φιλεμουυυυυΑυτό που λες μου έκανε και εμένα μεγάλη εντύπωση. Μου έχει συμβεί πολλές φορές.
Καλυμμένος πίσω από σκίνο σε βαθμό που δεν με έβλεπε γεράκι και όμως, ενώ η πορεία τους ήταν καρφί επάνω μου, τελείως ακίνητος περιμένοντας να φτάσουν σε απόσταση βολής για να σηκωθώ, αυτές από τα 100+ μέτρα στρίβανε δεξιά, αριστερά.
Τί είδαν;;;
Πίο μέρος ξέρεις καλύτερα στο περπατητό από τα δύο?Άδεια απ τη σημαία αύριο και το δίλημμα είναι, Αργολίδα ή Ξηρονομή? Νομίζω Αργολίδα θα ψιχαλίζει
Τώρα που το λες θυμήθηκα ότι σε κάποια δυνατά κρύα που φορούσα μπαλακλάβα ήταν καλύτερα.γιαληζε το ματακισου φιλεμουυυυυ![]()
και εδω πονηρεμενες ειναιιιι δεν θελη να κουνηθης καθωλου μωλις την δης να ερχαιτε αστην να σε καπελωση και δωστης ενα σμπαροοοο
ΥΓ χωρια που φωραω κουκουλα να μην φενεται το πρωσοπω
Το να μην γνωρίζεις κάτι δεν είναι κακό.
Το να κάνεις τον ειδήμονα σε ένα αντικείμενο μεταδίδοντας λάθος πληροφορίες όμως είναι!
Για παράδειγμα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μόνο την ελληνική ονομασία των ειδών χωρίς της επιστημονική.
Αρχικά το γένος ξεκινάει με κεφαλαίο γράμμα.
Κατά δεύτερον τα 3/6 ονόματα των ειδών που έγραψε δεν υπάρχουν. Ας τα έκανε έστω ένα copy-paste για να είναι σωστό...
Εγω νομίζω οτι παντα μας βλέπουν κ όταν είναι κ "άγριες" ένας λόγος παραπάνω στο να μην επιλέξουν να περάσουν εντός βολής...Αυτό που λες μου έκανε και εμένα μεγάλη εντύπωση. Μου έχει συμβεί πολλές φορές.
Καλυμμένος πίσω από σκίνο σε βαθμό που δεν με έβλεπε γεράκι και όμως, ενώ η πορεία τους ήταν καρφί επάνω μου, τελείως ακίνητος περιμένοντας να φτάσουν σε απόσταση βολής για να σηκωθώ, αυτές από τα 100+ μέτρα στρίβανε δεξιά, αριστερά.
Τί είδαν;;;
Δεν έχεις δεί τον Χάρη γι'αυτό το λες!ειναι δυσκολο να κάτσει κάποιος ακίνητος σαν κούτσουρο στο καρτέρι,
Και τι θες να κάνει ο άνθρωπος??Δεν έχεις δεί τον Χάρη γι'αυτό το λες!
Ποια Duca?Γεια σου Κωστα ,τα ξύλα από τη duca τι κάνουν;
Την Ξηρονομή ξέρω καλύτερα, αλλά φέτος μέχρι 6 πουλιά 2 άτομα έχουμε φτάσει. Στην Αργολίδα πρώτη φορά έκανα περπατητο το Σάββατο. Προτιμώ Αργολίδα, απλά δίνει ψιλοβροχο το πρωί κ δν ξέρω αν ισχύει.Πίο μέρος ξέρεις καλύτερα στο περπατητό από τα δύο?