Ναι κανονικά....Ωραίος Χρήστο!
Χρησιμοποιείς και για τα παπιά σπρινγκερ?
Ναι κανονικά....Ωραίος Χρήστο!
Χρησιμοποιείς και για τα παπιά σπρινγκερ?
Πολύ ωραίο μπράβο Άρη με υγεία και του χρόνου...όντος πολύ καλή χρονιά φέτος ( και σήμερα είχε πουλιά περασματιαρηκα ..πολύ ψηλά όμως δεν τους έβαζες χέρι )Λίγα πλάνα από μερικά κυνήγια στην εκπνοή του Γενάρη στο μέρος που αγαπάμε περισσότερο από όλα... Κ του χρόνου να έχουμε υγεία... Καλή χρονιά η φετινή για το υδρόβιο όσων αφορά τους πληθυσμούς, όχι μόνο στο βορρά που τα δεδομένα είναι διαφορετικά, αλλά κ στο νότο... Τα παπιά έδωσαν πολλές ευκαιρίες κ ακόμα κ στα νότια ήταν μετρημένες στα δάχτυλα οι φορές που γυρίσαμε ατουφεκισοι...
Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ...Λίγα πλάνα από μερικά κυνήγια στην εκπνοή του Γενάρη στο μέρος που αγαπάμε περισσότερο από όλα... Κ του χρόνου να έχουμε υγεία... Καλή χρονιά η φετινή για το υδρόβιο όσων αφορά τους πληθυσμούς, όχι μόνο στο βορρά που τα δεδομένα είναι διαφορετικά, αλλά κ στο νότο... Τα παπιά έδωσαν πολλές ευκαιρίες κ ακόμα κ στα νότια ήταν μετρημένες στα δάχτυλα οι φορές που γυρίσαμε ατουφεκισοι...
Και του χρόνου με υγεία νεαρέ!Λίγα πλάνα από μερικά κυνήγια στην εκπνοή του Γενάρη στο μέρος που αγαπάμε περισσότερο από όλα... Κ του χρόνου να έχουμε υγεία... Καλή χρονιά η φετινή για το υδρόβιο όσων αφορά τους πληθυσμούς, όχι μόνο στο βορρά που τα δεδομένα είναι διαφορετικά, αλλά κ στο νότο... Τα παπιά έδωσαν πολλές ευκαιρίες κ ακόμα κ στα νότια ήταν μετρημένες στα δάχτυλα οι φορές που γυρίσαμε ατουφεκισοι...
Μπράβο Άρη!!!Λίγα πλάνα από μερικά κυνήγια στην εκπνοή του Γενάρη στο μέρος που αγαπάμε περισσότερο από όλα... Κ του χρόνου να έχουμε υγεία... Καλή χρονιά η φετινή για το υδρόβιο όσων αφορά τους πληθυσμούς, όχι μόνο στο βορρά που τα δεδομένα είναι διαφορετικά, αλλά κ στο νότο... Τα παπιά έδωσαν πολλές ευκαιρίες κ ακόμα κ στα νότια ήταν μετρημένες στα δάχτυλα οι φορές που γυρίσαμε ατουφεκισοι...
Υπέροχο φίλε! Και του χρόνου με υγεία!Λίγα πλάνα από μερικά κυνήγια στην εκπνοή του Γενάρη στο μέρος που αγαπάμε περισσότερο από όλα... Κ του χρόνου να έχουμε υγεία... Καλή χρονιά η φετινή για το υδρόβιο όσων αφορά τους πληθυσμούς, όχι μόνο στο βορρά που τα δεδομένα είναι διαφορετικά, αλλά κ στο νότο... Τα παπιά έδωσαν πολλές ευκαιρίες κ ακόμα κ στα νότια ήταν μετρημένες στα δάχτυλα οι φορές που γυρίσαμε ατουφεκισοι...
Μπραβο ρε κουκλε....ομορφο βιντεο, ωραια πλανα, ωραια μεροι, ωραιες βολες, χρωματιστά πουλια!!Λίγα πλάνα από μερικά κυνήγια στην εκπνοή του Γενάρη στο μέρος που αγαπάμε περισσότερο από όλα... Κ του χρόνου να έχουμε υγεία... Καλή χρονιά η φετινή για το υδρόβιο όσων αφορά τους πληθυσμούς, όχι μόνο στο βορρά που τα δεδομένα είναι διαφορετικά, αλλά κ στο νότο... Τα παπιά έδωσαν πολλές ευκαιρίες κ ακόμα κ στα νότια ήταν μετρημένες στα δάχτυλα οι φορές που γυρίσαμε ατουφεκισοι...
Πάνε σε πεσκέσια αυτάΤα κουταλια τα τρωσ
Γιατί όχι! Μόνο τα στήθη φιλεταρισμα.Πάνε σε πεσκέσια αυτά
Αν πρίν τα μαγειρέψεις, τα βράσεις μισή ώρα σε νερό με λίγο ξύδι, χάνουν κάθε ενοχλητική μυρωδιά.Τα κουταλια τα τρωσ
Το ίδιο και οι αρουραίοι, τα κοράκια κλπ.Αν πρίν τα μαγειρέψεις, τα βράσεις μισή ώρα σε νερό με λίγο ξύδι, χάνουν κάθε ενοχλητική μυρωδιά.
Το ίδιο και οι αρουραίοι, τα κοράκια κλπ.
Σας πιστεύω. Για να το λέτε θα ξέρετε.Και η αρβυλα του Ελληνικού στρατού γίνεται λουκούμι αν την νεροβρασεις 77 φορές και την κάνεις μετά στιφάδο .
Όλο το μυστικό είναι να σωταρεις σωστά τα κρεμμυδάκια.
Είναι όπως η γνωστή συνταγή που βάζεις ένα αναμμένο κάρβουνο στην κοιλιά του κουταλά και ύστερα από μισή ώρα πετάς τον κουταλά και τρως το κάρβουνο.Σας πιστεύω. Για να το λέτε θα ξέρετε.![]()
Όχι Λεωνίδα. Πέρα από την πλάκα, χωρίς κάρβουνα κσι μαγικά. Απλά το βράζεις κανένα μισάωρο σε νερό με μισό ποτήρι του κρασιού, ξύδι.Είναι όπως η γνωστή συνταγή που βάζεις ένα αναμμένο κάρβουνο στην κοιλιά του κουταλά και ύστερα από μισή ώρα πετάς τον κουταλά και τρως το κάρβουνο.
Τα έχω δοκιμάσει όλα τα κόλπα. Εάν πρέπει να σκεπάσεις την γεύση του κρέατος με κάτι άλλο ή να την εξαφανίσεις τελείως, καλύτερα να φας κάτι άλλο. Αυτή είναι η γνώμη μου τουλάχιστον. Από την άλλη, έχω φάει σαρσελακι σκοτωμένο πριν από μισάωρο, ψημένο ανάλατο σε καλάμια και ήταν λουκούμι.Όχι Λεωνίδα. Πέρα από την πλάκα, χωρίς κάρβουνα κσι μαγικά. Απλά το βράζεις κανένα μισάωρο σε νερό με μισό ποτήρι του κρασιού, ξύδι.
Συμφωνώ, δεν κάνω σύγκριση. Όμως αν βαρέσω κουταλά δεν θέλω ούτε να τον πετάξω ούτε να τον δώσω σε κάποιον άλλον, γιατί μπορεί να μην του αρέσει. Οπότε τον μαγειρεύω χρησιμοποιώντας το παραπάνω τέχνασμα.Τα έχω δοκιμάσει όλα τα κόλπα. Εάν πρέπει να σκεπάσεις την γεύση του κρέατος με κάτι άλλο ή να την εξαφανίσεις τελείως, καλύτερα να φας κάτι άλλο. Αυτή είναι η γνώμη μου τουλάχιστον. Από την άλλη, έχω φάει σαρσελακι σκοτωμένο πριν από μισάωρο, ψημένο ανάλατο σε καλάμια και ήταν λουκούμι.