το ζευγαρι απ το κιρκιρι ξεφυγε;Άλλη μια ωραία παπιομερα σήμερα με λίγα παλι πουλιά να ανεμίζουν αλλά να δίνουν καλύτερες ευκαιρίες για τουφεκιές....
View attachment 95057

το ζευγαρι απ το κιρκιρι ξεφυγε;Άλλη μια ωραία παπιομερα σήμερα με λίγα παλι πουλιά να ανεμίζουν αλλά να δίνουν καλύτερες ευκαιρίες για τουφεκιές....
View attachment 95057
Εγώ έριχνα κάτι federal steel αλά έχω δουλέψει και tungsten πανάκριβα τα φυσίγγια. Τα ατσάλινα σε ν2 τα αλά σε ν6και τι φυσιγγια δουλευανε με τετοιο ακραιο καιρο???
Ωραίος…Στο 1:54 αυτά τα 2-3 που πλανάρουν αριστερά σου παπιά είναι;Καλημέρα σε ολους ,
Σιγα σιγα φθάνουμε στην λήξη αυτου του υπεροχου θηραματος . Η χρονια αρκετα καλη , μας τα χαλασε μετα την μεγαλη κακοκαιρια που εβαλε νερα παντου με αποτελεσμα να σπασουνε τα πουλια και να ειναι δυσκολο να τα βρεις ... Λογικα ειναι το τελευταιο βιντεο για φετος αλλα δεν με πειραζει καθως ειμαστε γεροι και θα δωσουμε ραντεβου για του χρονου ...
Ωραίος…Στο 1:54 αυτά τα 2-3 που πλανάρουν αριστερά σου παπιά είναι;
τα κυνηγας με σκυλιααα;;; γιατι σε ρωταω;; επιδη η τουφεκιες πανε η μια πισω απο την αλη,,τα βρησκης ευκωλαααα;;;Σωστα , επειδη πηρα αρκετα μικρα σε εκεινο το σημειο μετα πηγαινα μονο για τα πρασινα για αυτο και ριχνω μονο το πρασινο καθως το ειχα δει να έρχεται ... τα μικρα τα αφηνα στην ησυχια τους
τα κυνηγας με σκυλιααα;;; γιατι σε ρωταω;; επιδη η τουφεκιες πανε η μια πισω απο την αλη,,τα βρησκης ευκωλαααα;;;![]()
![]()
γιαυτω σε ρωτησα τα σκυλια δεν τα προσεξα λογο σκοτιδας του καρτεριουΕχουμε Λαμπραντορ σακη μου , φαινεται σε αρκετες στιγμες ο σκυλος που μπαινει μεσα ... Πουλια δυσκολα θα χασουμε καθως το στησιμο που κανω ειναι να πεφτουν σε ανοιχτα μερη ή μεσα στο νερο ... Πχ οι ρουαγιαλ βολες δεν μου αρεσουν καθολου αλλα στο σημειο αυτο επρεπε να κατσω ετσι για να μην χανω πουλια στα χορτα
περιπου φιλεμουυυυ γαμοχρονιαααα να το πουμεεεε,,,,ωση ειμαστε ανυπαντρη αντε καλα στεφαναααΜαζι με τις τσιχλες που ειναι αφαντες φετος εχω.χτυπησει τα λιγοτερα παπια απο ποτε.ετσι ειναι κ πιο βορεια;
Ημαθιας Πιεριας κυνηγαω , Τελευταια φορα που ειδα πουλια ηταν Σαββατο πριν την μεγαλη κακοκαιρια εκτοτε σπασανε τα πουλια αρκετα... τωρα βγαινουν αργα το βραδυ και φευγουν νωρις το πρωι...Φίλε αλεξ σε ποιο νόμο κυνηγασ θεσσαλονικη παντωσ σε γκιολεσ είχε ωσ τα μέσα νοεμβρη και πρασινα αρκετα κιολασ μετά με τισ βροχεσ λεσ κ τα κατάπιε η γησ
χαζαααα ειναιιιιιιιΗμαθιας Πιεριας κυνηγαω , Τελευταια φορα που ειδα πουλια ηταν Σαββατο πριν την μεγαλη κακοκαιρια εκτοτε σπασανε τα πουλια αρκετα... τωρα βγαινουν αργα το βραδυ και φευγουν νωρις το πρωι...
Το ίδιο και εδώ....πολύ καλή χρονιά με ένα Νοέμβριο που είχα πολλά χρόνια να ζήσω Δεκέμβριος για τα μπάζα εξαφανίστηκαν έμειναν λίγα αλλά δεν τους βάζεις χέριΗμαθιας Πιεριας κυνηγαω , Τελευταια φορα που ειδα πουλια ηταν Σαββατο πριν την μεγαλη κακοκαιρια εκτοτε σπασανε τα πουλια αρκετα... τωρα βγαινουν αργα το βραδυ και φευγουν νωρις το πρωι...
Έξελεντ, μάμπιουλους & φάμπιουλους....χε χε χε!!
Ωραίος Χρήστο!