Πήρατε τη θηροφηλακή;Πελασγία όλα τα έθνη μαζεμένα Ιταλοί Κύπριοι και τα κασετόφωνα να βαράνε από τις 6&30 για τα λίγα πουλιά που έχουν απομείνει.
Δραματική κατάσταση δεν πέταγε ούτε τσόνι !!!
Είμαι ανάξιος στο να κρίνω κάποιον για τις πραξεις του...Πελασγία όλα τα έθνη μαζεμένα Ιταλοί Κύπριοι και τα κασετόφωνα να βαράνε από τις 6&30 για τα λίγα πουλιά που έχουν απομείνει.
Είχες μαλαγρώσει και τουφέκαγες τα κεφαλόπουλα;Κουφαθηκαμε από το μπιστολιδι σήμερα.
Το έχω ξαναγράψει. Υπάρχουν βλαμμένοι ανάμεσα μας που για 5 τσίχλες παραπάνω δίνουν και κωλο.Είμαι ανάξιος στο να κρίνω κάποιον για τις πραξεις του...
Ωστόσο θα μπορουσα να βρω κ να δώσω ελαφρυντικά σε κάποιους περιστασιακούς λαθροθήρες...
Αλλά αυτό το πράγμα με τα κασετόφωνα στις τσιχλούλες με εξοργίζει αφάνταστα.....
Και πολυ φοβάμαι πως σε συνδιασμο με τις χούφτες τα ψιλόσκαγα που τους ρίχνουν έχουν κάνει την τσίχλα επάγγελμα....
Δεν μπορώ να το εξηγησω αλλιώς....
Πόσες τσίχλες θες για να φυγεις ευχαριστημένος???
40,50 η 100 ρε μλκ.....
Συμπεριφορές που δεν τις έχει ουτε ενας 18χρονος που μόλις έβγαλε άδεια κυνηγιου κ βγαίνει έξω καυλ...νος.....
Αν τους δείτε να τους πάτε στο καρτέρι κάνα πλαστικό παιχνιδι, κάνα τανκς, κάνα πιστολι, να έχουν να παιζουν μόλις γυρίσουν σπίτι γιατί τα μυαλά τους είναι 5 χρόνου....
Τι άλλο να πω?????
Μη λες τέτοια,γιατί θα πλακώσουν οι μερακλήδες...Το έχω ξαναγράψει. Υπάρχουν βλαμμένοι ανάμεσα μας που για 5 τσίχλες παραπάνω δίνουν και κωλο.
Αντε να δωσει κ@λαρακι παει στο καλο, το θεμα ειναι να μην φαμε εμεις καμια στο κ@λο για ενα πουλακι....Το έχω ξαναγράψει. Υπάρχουν βλαμμένοι ανάμεσα μας που για 5 τσίχλες παραπάνω δίνουν και κωλο.
Πολύ σωστά Γιάννη είναι ο δρόμος που πηγαίνει Καλλιπεύκη,Ο δρόμος που βλέπω στην πρώτη φωτό στο βουνό είναι αυτός που πάει Καλλιπεύκη;
Στα καρτερια αυτά μέχρι πριν 15 χρόνια ήθελες μονο για πρωινό 3-4 κουτιά φυσίγγια.
μπραβω ρε χρισταραααα αλα οχι στο καπο του αυτοκινητου ξερης το γιατιιιιΠρώτο περπατητο σήμερα παρέα με τον αδερφό μου και τα σπρινγκερακια μας με αποτέλεσμα τα πουλιά ήταν σε ικανοποιητικό αριθμό.....
View attachment 95367
να σου στηλω μερικα πουλια γιαννακομου με μεταφωρικη ΨΥΓΕΙΟ δηλ να εχηςςςΔύο μέρες εσώκλειστος λόγω ίωσης και σήμερα που ένιωσα λίγο καλύτερα βγήκα ένα απογευματινό καμιά ώρα να ξεσκασω....μπαφιασα μέσα......
Δυστυχώς έχασα και δύο στα βάτα.......
View attachment 95369
Άρα είχε πουλιά, απλά τεμπέλικα. Δεν πέταγαν.Αργολίδα καρτέρι τίποτα, αλλά περπατητο μια χαρά! 3 άτομα 54 τσίχλες και δυστυχώς αρκετές χαμένες γιατί έκανα το λάθος να μην πάρω τα σκυλια μαζί...
Πουλιά.....υπάρχουνΠρώτο περπατητο σήμερα παρέα με τον αδερφό μου και τα σπρινγκερακια μας με αποτέλεσμα τα πουλιά ήταν σε ικανοποιητικό αριθμό.....
View attachment 95367
Έκανες καλή δουλειά...Ευχαριστώ παλικάρια. Αλλά τι παλιοχρονια μας έκατσε φέτος? Τέλος Γενάρη να συγχαίρουμε κάποιον που πήρε 10 πουλιά καρτερωτα! Και αυτός που τα πήρε να νιώθει ότι πρέπει να ανάψει λαμπάδα στην εκκλησία για την απίστευτη τύχη του!
Και έχουμε και πολλούς τέτοιους στην φάρα μας.Πρωινό καρτέρι έριξα σε 5 πουλιά πήρα τα 4 η μία χαμένη.Εριξα και σε μια φάσσα αλλά τα 10ρακια δεν την άγγιξαν.Στα αξιοσημείωτα ένας παπάρας ο οποίος έρχεται από δίπλα μου με το αυτοκίνητο τον χαιρετάω αλλά αυτός τίποτα ,παρκάρει μπροστά μου στα 15μετρα για 5 λεπτά με το αμάξι και φώτα αναμμένα κ να μιλάει σε ανοικτή ακρόαση.Η ώρα 6.25 τα μπροστινά καρτερία ξεκίνησαν να ρίχνουν και αυτός μπροστά μου.Οταν το πήρα απόφαση ότι τώρα "σκοτωνόμαστε" και ξεκίνησα να πηγαίνω προς αυτόν ευτυχώς έκανε επαναστροφή και έφυγε χωρίς πάλι να χαιρετήσει.Η αναισθησία σε όλο της το μεγαλείο.
Ήθελα να ήξερα όλοι αυτοί ξυπνάνε με όρεξη κάνουν τόσα χιλιόμετρα για να πάνε να χαλάσουν το κυνήγι κάποιου άλλου και να τσακωθούν...Και έχουμε και πολλούς τέτοιους στην φάρα μας.