Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα, με την ατσιχλία που είδα κι εγώ σήμερα δε μου κάνει κέφι ξανα γι αύριο, χώρια η ομίχλη που το πρωί μας πεταχτηκαν τα μάτια εξω μέχρι να φτάσουμε.
Προς τα μέρη μου είχες έρθει? Γιατί μέχρι τις 8μιση είχε πάρα πολύ ομίχλη και καθόλου τσίχλες φυσικά!

Μια βόλτα στα ημιορεινά του ν.Λαρισας στα περιβόητα καρτέρια Γόννων-Ροδιάς που αυτήν την εποχή φιλοξενούσε συναδέλφους κυνηγούς από πολλά μέρη της πατρίδοςμας.Φέτος δυστυχώς για μια ακόμη φορά την τελευταία πενταετία τα πουλιά είναι άφαντα. Για την ιστορία δύο τουφεκιές και μια τσίχλα ο απολογισμόςΠεριμένοντας φαντάσματα
Ο δρόμος που βλέπω στην πρώτη φωτό στο βουνό είναι αυτός που πάει Καλλιπεύκη;
Στα καρτερια αυτά μέχρι πριν 15 χρόνια ήθελες μονο για πρωινό 3-4 κουτιά φυσίγγια.

Πρωινό είδα δύο η κυσσοι δεν έχουν καθόλου πουλια
Δεν υπάρχει τίποτα στον κισσο. Τα πουλιά είναι στα πιο άκυρα σημεία. Σκινα που δεν ξεπερνούν το γόνατο στο ύψος μεσα σε παρατημένα χωράφια και να σηκώνονται από εκεί. Δεν θα πηγαινε ποτε το μυαλο να τα περπατησεις κι ομως τρωνε εκει. Αγριλιες και όπου έχει συκιες με βατο από κάτω κρατάνε τα πουλιά εδώ. Θέλει παγωνιες το πρωί για να πάνε στον κισσο. Να μην μπορούν να σκάψουν.

Προς τα μέρη μου είχες έρθει? Γιατί μέχρι τις 8μιση είχε πάρα πολύ ομίχλη και καθόλου τσίχλες φυσικά!
Όπως το πε ο Τάκης. Μόδι ήμουν αλλά στο δρόμο για πολλά χλμ είχε πυκνή ομιχλη κατα τόπους. Απο τσίχλες αν δεν άλλαζα σημείο θα έφευγα με 1 κοτσύφι. Αλλαξα κι έκανα άλλες 2 τσίχλες. Αστεία τα νούμερα για την περιοχή και την απόσταση αλλά το εχουμε πάρει απόφαση τώρα. Θα βγαίνουμε κι ας μην έχει, άλλωστε γι αυτούς που δουλεύουμε δεν έμεινε πολύ.

Μόνο καρτέρι αφού μέχρι τις 8μιση είχα χρόνο. 7/9 μαύρες και 3/4 που φανηκαν όταν ξημέρωσε καλά. Πάω να παίξω Τζόκερ, 17 μύρια έχουν μαζευτεί......
View attachment 95356
Ωραίος παίξε τα νούμερα που έχεις γράψει εδώ αλλά αν κερδίσεις θέλω δώρο.Απλα διάλεξε ποιο θα είναι τζόκερ

Είσαι άρχοντας!!!
Ευχαριστώ παλικάρια. Αλλά τι παλιοχρονια μας έκατσε φέτος? Τέλος Γενάρη να συγχαίρουμε κάποιον που πήρε 10 πουλιά καρτερωτα! Και αυτός που τα πήρε να νιώθει ότι πρέπει να ανάψει λαμπάδα στην εκκλησία για την απίστευτη τύχη του!

Status
Not open for further replies.
Back