Στολίδι το πλάγιο !!!
Δεν έριχνες έναν υπνάκο!6 πάρα τέταρτο και δεν έχει φανεί φτερό View attachment 95335
Καλορίζικο το πλάγιο,δείχνει όμορφο..Αναμονή για απογεματινό ,μετά από πρωινό καρτέρι και περπατητό 7 εγώ και 4 χαμένες και 10 στο χέρι ο φίλος και 5 χαμένες ..Νέο τουφέκι θέλει υπομονή .Βρέθηκα άδειος με βολές απελπισιας και να μού βγαίνουν τρεις τρεις τουλάχιστον 4 φορές,που θα πάει θα στρώσω.View attachment 95334
Αυτός και ο παππούς, ειδικά ο παππούς είναι σαν τους τραγουδιστες που υπογράφουν σε δισκογραφική και βγάζουν τραγούδια μλκς αυτοί γράφουν άρθρα να γεμίζει η φυλλάδα.Ρε σεις,αλήθεια δεν θέλω να κράζω,αλλά έχει καταντήσει αηδία.
Αν έχετε κάτι ουσιαστικό να πείτε,πείτε το.
Κάνω κι εγώ,μια πρόβλεψη:Τις επόμενες μέρες,αν φανούν τσίχλες,θα φανούν.
Αν δεν φανούν,δεν θα φανούν.
Δε πιστεύω να ξεκινήσεις απ' την Αθήνα για εκειΜια βόλτα στα ημιορεινά του ν.Λαρισας στα περιβόητα καρτέρια Γόννων-Ροδιάς που αυτήν την εποχή φιλοξενούσε συναδέλφους κυνηγούς από πολλά μέρη της πατρίδοςμας.Φέτος δυστυχώς για μια ακόμη φορά την τελευταία πενταετία τα πουλιά είναι άφαντα. Για την ιστορία δύο τουφεκιές και μια τσίχλα ο απολογισμόςΠεριμένοντας φαντάσματα
![]()
Τώρα το κατάλαβες?Δε ψηλώνεις άλλοΑρχίσαμε να παίρνουμε και το σκαμνί...
View attachment 95337
Έλεγα εκείνη τη μία που θα περάσει να προλάβω να τη σημαδέψωΤώρα το κατάλαβες?Δε ψηλώνεις άλλο![]()
Επππ....σε έπιασα!Δε πιστεύω να κοιμόσουν πίσω στο καρτέρι?Δεν έριχνες έναν υπνάκο!
fabarm classis .Καλορίζικο το πλάγιο,δείχνει όμορφο..
Ποια η μάρκα του?
Όχι Γιάννη Τύρναβο κατοικώ 50 χιλιόμετρα από το σπίτι βρίσκονται τα πιο απομακρυσμένα καρτερία της περιοχής.Δε πιστεύω να ξεκινήσεις απ' την Αθήνα για εκει
Στα μέρη όπου κυνηγώ εγώ ΚΑΙ από πάπιες δυστυχώς...Υπομονή ,βαθιές ανάσες και κοίτα το βιντεάκι του Κοσκινά , αν είναι να ρθει θε να ρθει αλλιώς ας προσπεράσει ,η χρόνια έχει δείγματα για να είναι η μεγαλύτερη φόλα των τελευταίων ετών από τσίχλες και όχι μόνο.
fabarm classis .