Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αναμονή για απογεματινό ,μετά από πρωινό καρτέρι και περπατητό 7 εγώ και 4 χαμένες και 10 στο χέρι ο φίλος και 5 χαμένες ..Νέο τουφέκι θέλει υπομονή .Βρέθηκα άδειος με βολές απελπισιας και να μού βγαίνουν τρεις τρεις τουλάχιστον 4 φορές,που θα πάει θα στρώσω.View attachment 95334
Καλορίζικο το πλάγιο,δείχνει όμορφο..
Ποια η μάρκα του?

Ρε σεις,αλήθεια δεν θέλω να κράζω,αλλά έχει καταντήσει αηδία.
Αν έχετε κάτι ουσιαστικό να πείτε,πείτε το.

Κάνω κι εγώ,μια πρόβλεψη:Τις επόμενες μέρες,αν φανούν τσίχλες,θα φανούν.
Αν δεν φανούν,δεν θα φανούν.
Αυτός και ο παππούς, ειδικά ο παππούς είναι σαν τους τραγουδιστες που υπογράφουν σε δισκογραφική και βγάζουν τραγούδια μλκς αυτοί γράφουν άρθρα να γεμίζει η φυλλάδα.

Μια βόλτα στα ημιορεινά του ν.Λαρισας στα περιβόητα καρτέρια Γόννων-Ροδιάς που αυτήν την εποχή φιλοξενούσε συναδέλφους κυνηγούς από πολλά μέρη της πατρίδοςμας.Φέτος δυστυχώς για μια ακόμη φορά την τελευταία πενταετία τα πουλιά είναι άφαντα. Για την ιστορία δύο τουφεκιές και μια τσίχλα ο απολογισμόςΠεριμένοντας φαντάσματα

Μια βόλτα στα ημιορεινά του ν.Λαρισας στα περιβόητα καρτέρια Γόννων-Ροδιάς που αυτήν την εποχή φιλοξενούσε συναδέλφους κυνηγούς από πολλά μέρη της πατρίδοςμας.Φέτος δυστυχώς για μια ακόμη φορά την τελευταία πενταετία τα πουλιά είναι άφαντα. Για την ιστορία δύο τουφεκιές και μια τσίχλα ο απολογισμόςΠεριμένοντας φαντάσματα
Δε πιστεύω να ξεκινήσεις απ' την Αθήνα για εκει

Νεκρη φυση παλι στο απογευματινο φυλαγμα.δε τη παλευω με εχει επηρεάσει ψυχολογικα πολυ να βλεπω το μερος αδειο απο πουλια.αυριο πρωι θα παω προς νεμεα να δοκιμασω κ περπατητο κ θα γυρισω νωρις γιατι εχω το πιτσιρικα αρρωστο.αν δεν δω κ εκει πουλια εστω στο προγκιγμα δεν ελπιζω ουτε για φλεβαρη

Υπομονή ,βαθιές ανάσες και κοίτα το βιντεάκι του Κοσκινά , αν είναι να ρθει θε να ρθει αλλιώς ας προσπεράσει ,η χρόνια έχει δείγματα για να είναι η μεγαλύτερη φόλα των τελευταίων ετών από τσίχλες και όχι μόνο.
Στα μέρη όπου κυνηγώ εγώ ΚΑΙ από πάπιες δυστυχώς... :( 😿

Status
Not open for further replies.
Back