Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
σπογευματινο καρτερακι απο της 4,30 ωρα περασανε καμια 15αρια μακριαμου μετα μαχαιρι εως της 5 και,,μετα αρχησανε η βραδυνουλες κρατωντας 3 παλι καλα .big smile. μια ρουφιανα με πηρε το σκουφακι σημερα.sarcastic.,,παντως δεν ειδα καμια διαφωρα με της πρωηγουμενες μερες πρωτου χιονιση βλεπουμε στην πορειαααα.think.

Πες τα Χρυσοστομε!!!!! Αυτά είπα και εγώ πριν κάτι μέρες

Για Προκόπι και Εύβοια δεν έγραψε ποτέ κανείς σε αυτό το forum από 10 Γενάρη και μετά!!!!!!
Έχεις δίκιο κανένας δεν έγραψε ότι έβρισκε πουλιά πέρσι. Για κανένα σημείο της επικράτειας...Screenshot_20250116_183510_Chrome.jpgScreenshot_20250116_183535_Chrome.jpgScreenshot_20250116_183604_Chrome.jpgScreenshot_20250116_183632_Chrome.jpgScreenshot_20250116_183735_Chrome.jpg

Αν όμως το κάθε φόρουμ είχε μια συνδρομή μέλους, θα λειτουργούσε καλύτερα κατά τη γνώμη μου, διότι θα περιορίζονταν πολύ ο αριθμός μελών-παρατηρητών-κυνηγομάγαζων-φυσιγγάκιδων και θα απέμεναν σε πιο κλειστό κύκλο, όσοι πραγματικά γουστάρουν το κυνήγι...
Πολύ χαίρομαι που βλέπω να μοιράζονται και άλλοι απόψεις που έχω γράψει από πέρυσι! Η ισότητα (δωρεάν πρόσβαση) σε ανόμοιες καταστάσεις (άλλοι πραγματικά συμμετέχοντες - άλλοι απλοί παρατηρητές προς αλίευση ειδήσεων) είναι η πιο μεγάλη αδικία.

Πολύ χαίρομαι που βλέπω να μοιράζονται και άλλοι απόψεις που έχω γράψει από πέρυσι! Η ισότητα (δωρεάν πρόσβαση) σε ανόμοιες καταστάσεις (άλλοι πραγματικά συμμετέχοντες - άλλοι απλοί παρατηρητές προς αλίευση ειδήσεων) είναι η πιο μεγάλη αδικία.
απο ανακαθεν ο περιστασιακος κυνηγος περιμενε να ακουσει οτι εχει πολλα πουλια για να παει στο κυνηγι , προτιμουσε να ειναι απο το πρωι στο καφενειο να παιζει πρεφα , και να πινει κρασι , παρα να παει κυνηγι να χτυπησει 2 με 3 πουλια , μεχρι μερικοι περιμεναν πρωτα να φανουν πουλια και μετα πηγαιναν να βγαλουν αδεια , ενω ο πραγματικος κυνηγος θα παει 2 με 3 φορες την εβδομαδα εχει η δεν εχει πουλια την βολτα του θα την κανει και στα λιγα και στα πολλα

απο ανακαθεν ο περιστασιακος κυνηγος περιμενε να ακουσει οτι εχει πολλα πουλια για να παει στο κυνηγι , προτιμουσε να ειναι απο το πρωι στο καφενειο να παιζει πρεφα , και να πινει κρασι , παρα να παει κυνηγι να χτυπησει 2 με 3 πουλια , μεχρι μερικοι περιμεναν πρωτα να φανουν πουλια και μετα πηγαιναν να βγαλουν αδεια , ενω ο πραγματικος κυνηγος θα παει 2 με 3 φορες την εβδομαδα εχει η δεν εχει πουλια την βολτα του θα την κανει και στα λιγα και στα πολλα
μιλαω για τους κυνηγους στα χωρια που ειναι τα πουλια στα ποδια τους στα 200 μετρα , και το περιεργο ειναι οτι πολλοι που το εχουν διπλα τους δεν πηγαινουν τοσο συχνα οσο φανταζεστε και ας εχουν χρονο , γιατι δεν το εχουν επιθυμηση και στερηθει και μπορουν να παν οποτε θελουν

Δεν συμφωνώ,τα πράγματα είναι απλά, λέμε για έναν νομό και τέλος.( Ένα περίεργο πράγμα φέτος την μια μέρα έχει πουλιά την άλλη τίποτα, πολύ περίεργα πράγματα.)

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη (όπως πολύ σωστά είναι) για όλους.Οποιος θέλει συμμετέχει ενεργά,οποίος θέλει κάνει μπανιστηρι και όποιος θέλει εμφανίζεται μόνο για κληρώσεις κτλ.Ειναι τελείως κουλό όμως να βγαίνει κάποιος και να δημιουργεί θέματα για κυνηγότοπους που δούλεψαν ή δουλεύουν ή μπορεί να δουλέψουν και δεν αναφέρονται ή δεν αναφέρθηκαν δικαίως ή αδίκως.Τα καρτέρια βρίσκονται με ώρες και χιλιόμετρα όχι με ένα κλικ.Αλλο να έχεις τον αριθμό μου και να με πάρεις ένα τηλέφωνο ρωτώντας με τι ξέρω και τι δε ξέρω και άλλο να μη σε έχω δεί ποτέ μου.Ειναι το φαινόμενο που παρατηρείται σε συγκεντρώσεις ανοιχτές που δε μαζεύεται ούτε 11αδα για ποδόσφαιρο.Εδω μέσα με λίγα λόγια θα πω νομό,στο τηλέφωνο περιοχή και από κοντά θα σε βάλω στο καρτέρι μου και θα κάτσω παραδίπλα.Σταματηστε να κάνετε σα τις αδέσποτες χήρες και σκεφτείτε ΛΟΓΙΚΑ!

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη (όπως πολύ σωστά είναι) για όλους.Οποιος θέλει συμμετέχει ενεργά,οποίος θέλει κάνει μπανιστηρι και όποιος θέλει εμφανίζεται μόνο για κληρώσεις κτλ.Ειναι τελείως κουλό όμως να βγαίνει κάποιος και να δημιουργεί θέματα για κυνηγότοπους που δούλεψαν ή δουλεύουν ή μπορεί να δουλέψουν και δεν αναφέρονται ή δεν αναφέρθηκαν δικαίως ή αδίκως.Τα καρτέρια βρίσκονται με ώρες και χιλιόμετρα όχι με ένα κλικ.Αλλο να έχεις τον αριθμό μου και να με πάρεις ένα τηλέφωνο ρωτώντας με τι ξέρω και τι δε ξέρω και άλλο να μη σε έχω δεί ποτέ μου.Ειναι το φαινόμενο που παρατηρείται σε συγκεντρώσεις ανοιχτές που δε μαζεύεται ούτε 11αδα για ποδόσφαιρο.Εδω μέσα με λίγα λόγια θα πω νομό,στο τηλέφωνο περιοχή και από κοντά θα σε βάλω στο καρτέρι μου και θα κάτσω παραδίπλα.Σταματηστε να κάνετε σα τις αδέσποτες χήρες και σκεφτείτε ΛΟΓΙΚΑ!
Θέλει συζήτηση το πράμα
Θα πιω έναν ελληνικό να δω το φλυτζάνι

Status
Not open for further replies.
Back