Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
στο ποταμι κολλημένος, μετα τα μπασιματα εχω ρίξει 3 ολοκληρα κουτια φυσιγγια
Το ποτάμι πλέον είναι αστείο... Πρωινά που θα χρειαστεί να το χρησιμοποιήσω, απλά παίρνω 4πλο καφεδάκι και γελώ με τα χάλια μας...

εχει δικιο ο Τζιμακος, στα μερη του ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΥΧΗ!!! σημερα το πρωι αλλαξα 3 μερη για να σηκωσω καμια δεκαρια πουλια.το ιδιο μαυρο χαλι κ στα μερη της Κυμης(κονιστρες,ταξιαρχες,μεντουλη,βιταλο).αυτο που ζουμε φετος απλα δεν υπαρχει....
Για τα μέρη του Δημήτρη ίσως.. . Εχω να έρθω προ εορτών! Νοτιότερα, δεν είναι καλά, αλλά δεν είναι και χάλια τα πράγματα... Την Κυριακή, με πολύ περπάτημα και ιδρώτα, 3 άτομα όλοι κοντά στις 20! Καρτερι δυστυχώς τπτ και απογευματινό δεν γινόταν λόγω βροχής. Όντως φέτος η Εύβοια είναι λίγο ριγμένη. Η Πελοπόννησος όμως είναι???

Στη Πελοπόννησο έχουμε μία στο Πύργο μία στη Πύλο και μία στο Λεωνίδιο.Δε τις βαράμε μη χαλάσουμε το τρίγωνο.
Θα σας στείλουμε και μία από την Ρούμελη για να κάνετε ρόμβο
Αλλά θα την επιστρέψετε μετά τις 15 Φεβρουαρίου μαζί με δύο κοτσύφια για τόκο

Το πρωί στο αμαξοστάσιο των λεωφορείων στα Άνω Λιόσια που πήγε ο αδελφός μου για δουλειά είδε 3 τσίχλες.Λετε να έρχεται κάτι καλό;
Μην τις πειράξετε ρε! Ηρθαν από Πελοπόννησο στην Αθήνα λόγω εκπτώσεων.

Το πρωί στο αμαξοστάσιο των λεωφορείων στα Άνω Λιόσια που πήγε ο αδελφός μου για δουλειά είδε 3 τσίχλες.Λετε να έρχεται κάτι καλό;
Μακάρι να έρχεται κάτι καλό...
Αλλά, ως κάτοικος Άνω Λιοσίων και σα μηχανικός, θα σου πω τη γνώμη μου. Πάνω από το αμαξοστάσιο, υπάρχει (ή μάλλον υπήρχε) ένα ρέμα που κατεβαίνει από τη μονή της Ντάρτιζας στην Πάρνηθα και έχω ανά καιρούς αποτυπώσει πολλά κομμάτια του. Αυτό το ρέμα που περνά μέσα από το κατοικημένο, όπου δεν είναι μπαζωμένο, είναι τίγκα χειμώνα καλοκαίρι... Και πολλές φορές παίζουν στις γύρω γειτονιές.

Και γιατί δεν μιλάνε?
Και τι να πούνε φίλε μου? Φέτος αυτά είναι επτασφραγιστα μυστικά. Άσε που και να πουν ως να πάνε οι υπόλοιποι θα έχουν πετάξει για αλλού. Την Κυριακή πέρασαν ατουφεκιστες εντελώς ανενοχλητες 25-30 σε ένα σημείο. Για φέτος σε απογευματινό ο αριθμός αυτός είναι εξωπραγματικος εδώ. Έπιασε βροχή και έριχνε δυνατα όλη νύχτα και όλη μέρα την Δευτέρα και έκοψε την ώρα του απογευματινου και πήγα.Λοιπον 3 πουλιά βγήκαν και στο τελευταίο δεκάλεπτο κιόλας. Σκίζω τα τσιχλοπτυχια μου φέτος....

Status
Not open for further replies.
Back