16'βαθμους το μεσημέρι 12 το προι ψοφοκρυοΠολυ ζόρικος ο χειμώνας φέτος παιδιά.
Να ντύνεστε καλά.
Κατι πήγε να κάνει τελη Νοέμβρη και είπαμε μακάρι. Αλλά τελικά...
Κάτσε να δούμε αν θα χιονίσει και στα χιονοδρομικά στο τέλος.... Δυσκοιλιος και φέτος ο χειμώνας. Αυτό που έκανε τα Χριστούγεννα μια αναλαμπή ήταν. Τουλάχιστον ποτιστηκαμε επαρκώς εδώ.Περικλή από το άλλο σκ περιμένουμε κάτι δυνατό ή απλώς χιόνι στα χιονοδρομικά?
Άντε ρε παικτουρα μου, περιμένουμε.Πως θα εξελιχθεί ,εαν θα εχει και φαινομενα μαζι και ποσο θα πεσει είναι ασαφες ακομα..
Ω ρε φίλε ζόρι που τραβάς .Αντε μην κανω πάνω και γίνει του Νώε !Άντε ρε παικτουρα μου, περιμένουμε.
Κάτσε μην δεν χιονίσει ούτε καν στα ημιορεινα στην βόρεια χώρα στο τελος.... Ας βρεξει τουλαχιστον. Έτσι κι αλλιώς η κατάσταση στις τσίχλες δεν αλλάζει. Μακάρι να βρεξει πολύ.Οπως ειπαμε και προχθές μόνο η πτώση της θερμοκρασίας στην βόρεια Ελλάδα ειναι δεδομένη
Πως θα βγουν τα φαινόμενα και ποσα θα είναι ειναι ακομα και σημερα ασαφες
Ετσι όπως παει να βγει το χαμηλο πάντως Δεν βλεπω χιόνι σε χαμηλα υψόμετρα ..
Ορεινα ημιορεινά στην βόρεια Ελλάδα κυριως
Ισως στα πολυ ΒΔ να παει χαμηλοτερα αλλα εκει δεν ειναι κατι που χρειάζεται αναφορα..
Όχι ρε θέλω να πάω για καμία καργιολαΚάτσε μην δεν χιονίσει ούτε καν στα ημιορεινα στην βόρεια χώρα στο τελος.... Ας βρεξει τουλαχιστον. Έτσι κι αλλιώς η κατάσταση στις τσίχλες δεν αλλάζει. Μακάρι να βρεξει πολύ.
Εδώ παντός έχει ρίξει δύο μέρες τώρα πολύ βροχή λέμε τα πάντα λίμνες... θερμοκρασίες για κλάματα με το κοντό μανίκι
Ε να μην βρέχει 10 μέρες σερι. Να κάνει όμως 1-2 μέρες. Μπροστά μας το βρίσκουμε το νεράκι. Σάββατο κανόνισε να πας.....Όχι ρε θέλω να πάω για καμία καργιολα
Αυτό το χτικιαρικο το καναδικό το gem όπως τρέχει τώρα δεν μπορεί να βγει? Όλο μας χιονίζει και μας βρέχει καλά και δεν έχει βγει ποτέ.....Οπως ειπαμε και προχθές μόνο η πτώση της θερμοκρασίας στην βόρεια Ελλάδα ειναι δεδομένη
Πως θα βγουν τα φαινόμενα και ποσα θα είναι ειναι ακομα και σημερα ασαφες
Ετσι όπως παει να βγει το χαμηλο πάντως Δεν βλεπω χιόνι σε χαμηλα υψόμετρα ..
Ορεινα ημιορεινά στην βόρεια Ελλάδα κυριως
Ισως στα πολυ ΒΔ να παει χαμηλοτερα αλλα εκει δεν ειναι κατι που χρειάζεται αναφορα..
Μεγαλη απόσταση Ecmwf και Gfs
Το icon πάει κάπου στην μεση και πιστεύω οτι αυτο θα πιασει σωστα την διάταξη..
Θα δουμε
Για καφέ ναι...Περικλή, πρόβλεψη για βροχή την Κυριακή το βράδυ στη Ν. Φιλαδέλφεια μιας και θα πάω με τα παιδιά;;![]()
Στέγνη θα είναι!Περί λέγε? Έφτασε ΠΣΚ! Την Κυριακή από το πρωί θα ρίξει πολύ βροχή?
Αυτός 1-0Στέγνη θα είναι!
Δεν θα έχει έρθει ακόμη πιστεύω...
Μην ρωτήσεις ποιος,δεν τον ξέρεις!
Εχει Στέγαστρο ρε η γηπεδαρα μαςΠερικλή, πρόβλεψη για βροχή την Κυριακή το βράδυ στη Ν. Φιλαδέλφεια μιας και θα πάω με τα παιδιά;;![]()