Καιρός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ζούμε σε κράτος παραλόγου.
Πραγματικά είναι η εφαρμογή της παροιμίας "καηκαμε στο χυλό, φυσάμε και το γιαούρτι"
Η μλκια ξέρεις ποια είναι όμως? Φυσαμε το γιαούρτι αλλά όταν καίει πραγματικά ο χυλός τον καταπίνουμε αμασητο και τρέχουμε εκ των υστέρων. Μιλάμε για ένα κράτος εντελώς ανίκανο και παράλογο. Όσοι κυκλοφορείτε Αττική να προσέχετε. Έχουν το δικαίωμα να σας γράψουν για αλυσίδες στο Σύνταγμα γιατί έριξε 5 πόντους χιόνι στη λίμνη Μπελετσι......

https://www.newsbomb.gr/kairos/stor...i-tin-ellada-sto-xioni-tin-protoxronia-to-gfs
Αχαχαχαχαχαχαχαχα Ρε τον τρόμπα που το έγραψε ρε τον ΑΣΧΕΤΟ. Το έχουν τερματίσει για τα κλικ. Ο χάρτης είναι άσπρος δηλωνοντας την παντελη απουσία φαινομένων. Και το gfs δεν είναι ευρωπαϊκό μοντέλο ρε παπαρα.

Καμία μακροπροθεσμη προβλεψη για Έβρο 2-9 Γενάρη από τους ειδικούς;;;;
Ολη η βδομάδα αυτη πάει με λιακάδες και άνοδο μονο το πρωι θα έχει κρυο

Η εβδομάδα τωρα των φώτων είναι σε άγνωστα νερα ακόμα..

Οι δείκτες παντως τραβάνε την ανηφόρα θερμοκρασιακα ..
Είναι νωρις να πουμε κατι

https://www.newsbomb.gr/kairos/stor...i-tin-ellada-sto-xioni-tin-protoxronia-to-gfs
Αχαχαχαχαχαχαχαχα Ρε τον τρόμπα που το έγραψε ρε τον ΑΣΧΕΤΟ. Το έχουν τερματίσει για τα κλικ. Ο χάρτης είναι άσπρος δηλωνοντας την παντελη απουσία φαινομένων. Και το gfs δεν είναι ευρωπαϊκό μοντέλο ρε παπαρα.
Ρε πες μου οτι ειναι τρολ αυτο..
Γιατι εαν είναι αληθινό το άρθρο μπαινει για βραβειο ηλιθιότητας

Ολη η βδομάδα αυτη πάει με λιακάδες και άνοδο μονο το πρωι θα έχει κρυο

Η εβδομάδα τωρα των φώτων είναι σε άγνωστα νερα ακόμα..

Οι δείκτες παντως τραβάνε την ανηφόρα θερμοκρασιακα ..
Είναι νωρις να πουμε κατι
Κατάλαβα πάλι καλοκαίρι θα βρούμε πάνω, ας ελπίζουμε να έχει λίγο αέρα τουλάχιστον. Σε ευχαριστώ.

Εγώ το έκοψα αυτό το site να μην μου έρχονται ιδιοποίησης

Μακάρι να είναι τρολια αδερφέ. Αλλά ποσοι άνθρωποι που δεν έχουν ιδέα να τον έχουν πιστέψει άραγε?
Δυστυχώς πολύς κόσμος
Μου εχει τυχει πααααρα πολλες φορες να μου στελνουν μηνύματα,διαβασα αυτο η διαβασα εκεινο ,θα εχει χιονια και τετοια .Και να ειναι από τετοια site

Μοιαζει με την παπαρια που εγραφαν αρχες Νοεμβρίου οτι δεν θα εχουμε βροχες μεχρι τελος του μηνα

🤡🤡🤡🤡🤡

Last edited:
Δυστυχώς πολύς κόσμος
Μου εχει τυχει πααααρα πολλες φορες να μου στελνουν μηνύματα,διαβασα αυτο η διαβασα εκεινο ,θα εχει χιονια και τετοια .Και να ειναι από τετοια site

Μοιαζει με την παπαρια που εγραφαν αρχες Νοεμβρίου οτι δεν θα εχουμε βροχες μεχρι τελος του μηνα

🤡🤡🤡🤡🤡
Περί .... έρχεται τίποτα καλό η οχι

Μεγάλη κακοκαιρία στην κεντρική και βορεια Ευρώπη τις πρώτες μερες του έτους
Πολύ κρυο και πολλα χιονια φτανουν μεχρι τα βόρεια σύνορα μας ..

Τα προγνωστικά σε τεράστια διχογνωμία ακομα για την πορεια αυτη του καιρου, γι'αυτό μην κοιτατε πολυ μακρια , θα αλλαζει συνεχώς...

Πάντως προς το παρόν δειχνει εμεις να μενουμε εκτος του ψύχους αυτου..

Επιμένουν οι δεικτες να εχουμε άνοδο της θερμοκρασίας για την ερχόμενη εβδομάδα
Ας έρθει με βροχές τουλάχιστον,γιατι σκετη ζεστη δεν λεει

Status
Not open for further replies.
Back