Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κατι εχεις εση με τα βενελλι . Δεν εξ. αλιως. ΜΗΠΟΣ ηταν παιδικο σου αποθ.να αποκτησεις και δεν εκατσε?????
Προτεινω να γινει ενας ερανος στο φορουμ για να γινει το παιδικο ονειρο του Alter πραγματικοτητα....μια Benelli.οποιος εχει καποια για πουλημα να το αναρτηση στο φορουμ.παρακαλουνται οι εθελοντες να προσφερουν τον οβολο τους στη ταχυδρομικη θυριδα του ΗL WWW.benelli team.

Μην ανησυχείτε και όταν αρχίσω και γω την μπεκατσουλα θα σας ενημερώσω να μου πάρετε ένα. Θα το γυρίζω απλά προς τα πάνω της και θα πέφτει.....yelling..Τι διασποράς και τρίχες....sarcastic.

STEREO ......FONIKA.hunter.1.shoot..sarcastic.
θα σφηριζουν δυπλα τους τα 6-0 και τ 18βολα σε 3,5 ιντσες που θα τους αλαζα την μεταναστευση.Θα νομιζουν που ρηχνη χαλαζι αλλα απο κατω προς τα πανω. [Ερε τρελλα που εχουμε!!!!].asking..hit..badboys.

Στη μια καννη B&P MB classic 32γρ ν6 κ στην αλλη F2 Classic 34γρ ν5... ;)

Στη μια καννη B&P MB classic 32γρ ν6 κ στην αλλη F2 Classic 34γρ ν5... ;)
Sorry, αν επανέρχομαι στο θέμα και ίσως ρωτάω κάτι αυτονόητο, αλλά σε λίγες μέρες θα αγοράσω φυσιγια και θέλω να ειμαι σίγουρος: Σε ποια κάνη τα B&P MB classic 32γρ ν6 και σε ποια τα F2 Classic 34γρ ν5;
( Θυμίζω οτι έχω: πλαγιόκανο baikal mp43, 12X70, αυλος 18,4, κανες : αριστερή(πίσω σκανδάλη)1* F(1,0) και δεξιά(μπροστά σκανδάλη) 3* M(0,5), κανες 71 cm, Pmax=65MPa)

Υ.Γ.: Την Τρίτη 19 Ιουλίου ανεβηκα στο χωριο Καλλιθεα , Νομου Ξανθης, στο δρομο προς Μαργαριτι, Λειβαδιτη..που εχει εκκλησια προφ.Ηλια . Στο ανεβασμα ειδα ενα ζευγαρι φασσες...
Το ΠΣΚ 29-30-31 Ιουλίου θα διαμείνω στο Λειβαδιτη Ξανθης και θα ενημερώσω αν παίζει κάτι...

Last edited:
θα σφηριζουν δυπλα τους τα 6-0 και τ 18βολα σε 3,5 ιντσες που θα τους αλαζα την μεταναστευση.Θα νομιζουν που ρηχνη χαλαζι αλλα απο κατω προς τα πανω. [Ερε τρελλα που εχουμε!!!!].asking..hit..badboys.
.very funny..very funny.Εισαι για δεσιμο λεμε!!!!!.shake hands.

Σε ποια κάνη τα B&P MB classic 32γρ ν6 και σε ποια τα F2 Classic 34γρ ν5;
( Θυμίζω οτι έχω: πλαγιόκανο baikal mp43, 12X70, αυλος 18,4, κανες με 1* F(1,0) και 3* M(0,5), κανες 71 cm, Pmax=65MPa)

Στην καννη με τα 3* αστρα τα 6αρια στα 32 γρ για πρωτη τουφεκια κ στην καννη με το 1* τα 5αε\ρια στα 34 γρ για πιο μακρινες τουφεκιες...

Ειναι φοβερος τυπος! Τον παρακολουθησα στην ΤV αρκετες φορες εξαιτιας της γυναικας μου για την μαγειρικη του. Ο τυπος εχει δοκιμασει αμετρητα πραγματα που ειναι εμπειριες ζωης. Και το σημαντικοτερο ειναι οτι ειναι αυθεντικος.

Last edited:
Ωραίος!
Ενα τετοιο φίλο θες...με το που τελειώνεις το κυνήγι να έχει απλώσει τα πετρογκαζ και τα τσουκάλια και να ετοιμάζει τα θηράματα για μαγείρεμα..κατευθείαν απο την παράγωγη στην κατανάλωση...η ''πορεία'' θα είναι η έξης:.hunter..bbq.ffff.beer..,,,,,..very funny..sleepy.

Πάντως αυτο το αεροπλανάκι πολύ μου αρεσε....
Για να βλέπεις που βγαίνουν οι ντουφεκιες σου (ρύθμιση μέτρων) ''μάννα'' είναι...
Το ντουφεκας και κρατάς την εικόνα που είχες τη στιγμή του πατήματος (ισως και με μια κάμερα), το κατεβάζεις και ανάλογα που έχει τη ντουφεκιά, βλέπεις αν είσαι πάνω, κάτω, πίσω κλπ...
Μετά βαψιμο με ώχρα και απο την αρχή....sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back