Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λέει ότι ρίχνει 32γρ ν.6 RC Sipe και Clear Pigeon, με 3*. Είμαι περίεργος να δω με τι όπλο ρίχνει, πρέπει να είναι μεγάλη σκορποσκαγιάστρα. Φαντάζεστε να πει Beretta? .sarcastic. Ξαναλέω όμως ότι αν τουφέκαγα έτσι με την 391 αυτά τα πουλιά, ούτε τα μισά δεν θα είχα πάρει .fff.

Λέει ότι ρίχνει 32γρ ν.6 RC Sipe και Clear Pigeon, με 3*. Είμαι περίεργος να δω με τι όπλο ρίχνει, πρέπει να είναι μεγάλη σκορποσκαγιάστρα. Φαντάζεστε να πει Beretta? .sarcastic. Ξαναλέω όμως ότι αν τουφέκαγα έτσι με την 391 αυτά τα πουλιά, ούτε τα μισά δεν θα είχα πάρει .fff.
Μολις εσκασε η πληροφορια το οπλο ειναι beretta 391 και ανακαλει η εταιρια ολα τα οπλα που εχουν πωληθει πισω.yelling.

τι παθατε ολοι με τις φασσες ???? αφηστε παπατζηδες τα πουλακια ησυχα ασχοληθειται εκει με κανα πρασινακι...
.yelling.
αυτος με τη δικανια εινα ιωραιος ριχνει στα 30μετρα και τις ντουμανιαζει λες κ ειναι στα 5 μετρα.

αχχχ τωρα που ερχεται το benemington να δω τι θα μου λετε μπερετακηδες....

.very funny.... και ναι, απάντησε, .... Benelli M2 .... .very funny..yelling.

Κανονικά ούτε τα μισά πουλιά δεν θα έπρεπε να πέσουν .xm.
Η αληθεια ειναι οτι πρεπει να ειναι πολυ τυχερος μιας κ τα τελευταια ακροσκαγα της κατανομης ολο σε κατι κεφαλια κ σε κατι φτερουγες τα βρισκουν τα πουλια...

.very funny.... και ναι, απάντησε, .... Benelli M2 .... .very funny..yelling.
Tι γελας ρε τραχανοπλαγια... .hit. Τι φταει το οπλο αν ειναι ο αλλο ορτσα?

Ηλια αν δεν το πει ο Ευαγγελατος στις ειδησεις δεν το πιστευω.....sarcastic.
Ειναι συγκεκριμενα για την beretta του γιωργου βγηκε ειδικη αποφαση απο την εταιρια γιατι ειδαν σε κατι video οτι σκορπαει απο δω και απο κει σκαγια....yelling.

.freezing cold..yelling.
Ετούτος εδώ πήγε με τον "λύκο" για φάσσες και τους έκοψε τον σπόρο . .hair.
Εχεις δικιο μεχρι τα 25 μετρα οτι ντουφεκαει ειναι νεκρο,για τα ποιο μακρια πρεπει να ριξει πολυ κυνηγητο ο κακομοιρης......yelling.

Αχάχαχα....βλέπω με 3* κάνει αλλιώτικη διασπορά. Φιλαράκι δεν χρειάζεστε και φυσίγγια διασποράς με αυτό το όπλο. .sarcastic.
Κατι εχεις εση με τα βενελλι . Δεν εξ. αλιως. ΜΗΠΟΣ ηταν παιδικο σου αποθ.να αποκτησεις και δεν εκατσε?????

Status
Not open for further replies.
Back