Κυνηγετικές Πυρίτιδες

Δεν έχω δοκιμασει Ισπανίδες και δεν ξέρω τι παίζει αλλά γιατί δεν δοκιμάζεις αυτήν που λέω πιστεύω στο διαμέτρημα που θες θα ταιριάζει γάντι.
Την PSB 2 special (Maxam) την έχω φτάσει μέχρι τά 16gr με πολύ καλά αποτελέσματα. Πιο πάνω σηκώνει πολλές πιέσεις.Αν η SSD 150 είναι πιο αργή, μπορεί να φτάσει και στα 18-19 γραμμάρια

Δεν έχω δοκιμασει Ισπανίδες και δεν ξέρω τι παίζει αλλά γιατί δεν δοκιμάζεις αυτήν που λέω πιστεύω στο διαμέτρημα που θες θα ταιριάζει γάντι.
Καλές είναι, τη 5 στα 28, για μπεκατσινια και τσίχλες, και την 1, στα 32, με 6αρια, για απογευματινό, που έχω δουλέψει, καλά πάνε.

Την PSB 2 special (Maxam) την έχω φτάσει μέχρι τά 16gr με πολύ καλά αποτελέσματα. Πιο πάνω σηκώνει πολλές πιέσεις.Αν η SSD 150 είναι πιο αργή, μπορεί να φτάσει και στα 18-19 γραμμάρια
Με τα λίγα που είδα πιστεύω πας άνετα εκεί δεν ξέρω μόνο από άποψη ογκομετριας τι παίζει ,με τέκνα είχα φτιάξει στο 0,90και βύσμα για ατσάλινα στα 19 ρελι,αλλά είχα ξεφύγει στα μπαρ δεν θα το πρότεινα παρόλο που θέριζε.

Καλές είναι, τη 5 στα 28, για μπεκατσινια και τσίχλες, και την 1, στα 32, με 6αρια, για απογευματινό, που έχω δουλέψει, καλά πάνε.
Θέλω να φτιάξω ένα καλά φορτωμένο σε 70αρι Καλ ,σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή.

Με τα λίγα που είδα πιστεύω πας άνετα εκεί δεν ξέρω μόνο από άποψη ογκομετριας τι παίζει ,με τέκνα είχα φτιάξει στο 0,90και βύσμα για ατσάλινα στα 19 ρελι,αλλά είχα ξεφύγει στα μπαρ δεν θα το πρότεινα παρόλο που θέριζε.
Η Tecna πάνω από τα 0,60 γρ γίνεται πραγματικά επικίνδυνη!!

Ε ρε γλέντια... Κοιτάτε χρώμα!
Στο χρώμα τουλάχιστον, δεν έχει καμία σχέση με την psb2 special της maxam. Τώρα στην συμπεριφορά, θα δείξει. Μακάρι να είναι καλύτερη. Δημήτρη, όταν έχεις εικόνα, ενημέρωσε.

Τι έχει δεν σου αρέσει ;; Να έρθω να την πάρω να την πετάξω, ακούς εκεί να έχει παλιό χρώμα.
Ρε μπαγλαμά... Psb6,5,1, 2special ένα χρώμα!!!!!
Να χεις πρεσβυωπία και να γεμίσεις 40 γραμμάρια με 2.1gr...psb6!
Θα το πεις το ποίημα!!!!

Στο χρώμα τουλάχιστον, δεν έχει καμία σχέση με την psb2 special της maxam. Τώρα στην συμπεριφορά, θα δείξει. Μακάρι να είναι καλύτερη. Δημήτρη, όταν έχεις εικόνα, ενημέρωσε.
Nα ναι μόνο το χρώμα η διαφορά....
Θα τη μοιραστώ με το @Kostas ContraDosi ,αυτός θα τη δοκιμάσει στο ταχογράφο!

Κώστα δεν έχω ιδέα! Το πιο βαρυ που έχω δουλέψει είναι mb36 στα 38 αστέρι!
Ταχογράφο έχει ο @Kostas ContraDosi ,όχι εγώ.
Από εμπορικά ότι πήρα με ισπανικές έκανε νερά μόλις είχε ενδιαφέρον η μέρα , έκτοτε δεν ασχολήθηκα με καμία παρά την δελεαστική τιμή που είχαν μέχρι πρότινος,τώρα κόλλησα να φτιάξω μια αντιγραφή του 20 80 μετρι που είδα εδώ ,αλλά δεν ξέρω από άποψη ογκομετριας αν με περνει.
ο

Ρε μπαγλαμά... Psb6,5,1, 2special ένα χρώμα!!!!!
Να χεις πρεσβυωπία και να γεμίσεις 40 γραμμάρια με 2.1gr...psb6!
Θα το πεις το ποίημα!!!!
Τρελό αγόρι. Στα βιβλιοπωλεία δεν έχουν μαρκαδόρο ;; Τους τελείωσε ;; Θα μπερδέψεις, τη θα μπερδέψεις. .think.

Αν τα μπέρδεψεις όμως τι γίνεται;εκεί αρχίζουν τα ωραία.
Η αλήθεια είναι ότι θέλει κάποια προσοχή. Όμως είναι δύσκολο να τα μπερδέψεις μιας και τα μπουκάλια έχουν ετικέτες επάνω. Επίσης ένας σίγουρος τρόπος για να μην γίνει μπέρδεμα, είναι να υπάρχει στο χώρο (πάγκος, τραπέζι), μόνο το συγκεκριμένο μπαρούτι που θα ασχοληθούμε και τίποτα άλλο.

Αν τα μπέρδεψεις όμως τι γίνεται;εκεί αρχίζουν τα ωραία.
Χωρίς παρεξηγήσεις ΔΕΝ το δέχομαι. Καλά γιατί θα τρελαθώ, έχουν το ίδιο χρώμα και καλά κάνει, τα σημειώνεις ( που γράφουν τι είναι η κάθε μία ) επιτόπου με το που έρχονται. Και μετά θα τα μπερδεύεις όταν πας να γεμίσεις ;; πως γίνεται ;; δεν κοιτάς τη συσκευασία τη γράφει ;; Και ποια θέλεις να γεμίσεις ;; Το μυαλό σου που το έχεις ;; Δεν είσαι καλά για πολλούς και διάφορους λόγους ;; Απλά ΔΕΝ γεμίσεις τέλος. Αυτό με ξεπερνάει, ΔΕΝ γίνεται, ΠΑΝΤΑ κοιτάμε τη γραφή η συσκευασία νόμος. Άσχετο θέλω να πάω για ψεκασμό στα μαρούλια και στα μπρόκολα με χαλκό. Και στο τέλος γιατί είμαι τρία πουλάκια κάθονταν, θα βάλω ραουνταπ. Ε τότε δεν κάνω, και είμαι και για κλοτσιες. :)

Back