Δειχνει να έχει ορεξη να μπει κρύο νοτιότεραΜακάρι να στηθεί σκηνικό καιρικό που να μας δώσει τα μέγιστα δυνατά. Κάτι αχνοφαίνεται στα τελευταία ραν η κάνω λαθος;;;
Δειχνει να έχει ορεξη να μπει κρύο νοτιότεραΜακάρι να στηθεί σκηνικό καιρικό που να μας δώσει τα μέγιστα δυνατά. Κάτι αχνοφαίνεται στα τελευταία ραν η κάνω λαθος;;;
Ω ρε μάνα μου τότε που θα πάρω άδεια..Πιστεύω κοντά στην δεύτερη βδομάδα του Οκτώβρη
Εγώ γεροξεκούτης;; Αλλά όποιος βλέπει τη φωτογραφία σου με μούσι και καλογερικό σκούφο.......καταλαβαίνει......Τι λες βρε γεροξεκουτη
Βιάζεστε.... τα μεγάλα περασματα από όλα τα είδη τσίχλας φέτος θα είναι 25,26,27,28,29 Οκτωβρίου......Ω ρε μάνα μου τότε που θα πάρω άδεια..![]()
Εκεί που θα μαι στις 17 πρεπει να μάστε ολοι στα πόστα..Βιάζεστε.... τα μεγάλα περασματα από όλα τα είδη τσίχλας φέτος θα είναι 25,26,27,28,29 Οκτωβρίου......
ρε συ τι φωτο ειναι αυτη .σαν παραπονιαρικο γυφτακι που του πηραν το κουλουριΤι λες βρε γεροξεκουτη
Μεχρει της 17 θα έχει κάνει τουλάχιστον ένα μεγάλο μπασιμοΕκεί που θα μαι στις 17 πρεπει να μάστε ολοι στα πόστα..
ΜακάριΜεχρει της 17 θα έχει κάνει τουλάχιστον ένα μεγάλο μπασιμο
Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη είναι 5-6 του μήνα. Πιστεύω δεν αξίζει. Ίσα για ένα καφεδάκι εδώ κοντά. Αλλά από τις 10 και μετά ξεκινάει το ενδιαφέρον....Εκεί που θα μαι στις 17 πρεπει να μάστε ολοι στα πόστα..
Θα χουμε χειμώνα φέτος οπότε όλη η σαιζόν θα χει ενδιαφέρον..Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη είναι 5-6 του μήνα. Πιστεύω δεν αξίζει. Ίσα για ένα καφεδάκι εδώ κοντά. Αλλά από τις 10 και μετά ξεκινάει το ενδιαφέρον....
Φτιαξε μας παιχταρά μου....μασκαρά ΑΕΚτζή....Δειχνει να έχει ορεξη να μπει κρύο νοτιότερα
Το 27-28 με βολεύει....κανόνισέ το σε παρακαλώ....Βιάζεστε.... τα μεγάλα περασματα από όλα τα είδη τσίχλας φέτος θα είναι 25,26,27,28,29 Οκτωβρίου......
3 με 9 θα λειπω εξωτερικο, απο 10 αν βοηθαει ο καιρος ξεκιναμε με @mixaliskav τα καθημερινα δρομολογια στην ΕυβοιαΤο πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη είναι 5-6 του μήνα. Πιστεύω δεν αξίζει. Ίσα για ένα καφεδάκι εδώ κοντά. Αλλά από τις 10 και μετά ξεκινάει το ενδιαφέρον....
Θα ληφθεί υπόψη!Το 27-28 με βολεύει....κανόνισέ το σε παρακαλώ....
Ωραία πέφτει η 28η Δευτέρα ,θα αναστενάξουν οι φούρνοι στα πέρα δώθε 3 μέρες σερίΒιάζεστε.... τα μεγάλα περασματα από όλα τα είδη τσίχλας φέτος θα είναι 25,26,27,28,29 Οκτωβρίου......
Θα βρέχει εκεινο το τριήμερο.Ωραία πέφτει η 28η Δευτέρα ,θα αναστενάξουν οι φούρνοι στα πέρα δώθε 3 μέρες σερί
Να σου ανοίξει η παραμάνα σε συναγρίδαΘα βρέχει εκεινο το τριήμερο.
Θα παω μάλλον για τις μπλεΒιάζεστε.... τα μεγάλα περασματα από όλα τα είδη τσίχλας φέτος θα είναι 25,26,27,28,29 Οκτωβρίου......
Με αυτές γυρνάμε συνήθωςΘα παω μάλλον για τις μπλε