Τι σύσφιξη έχει σε αριθμούς?
17,78-18,3= 0,52Τι σύσφιξη έχει σε αριθμούς?
Κλασικό τριάρι το λες και έτσι συμπεριφέρεται με μολύβδινα σκάγια. Με ατσάλινα όμως μεταμορφώνεται! Μου έδωσε λύση αφού κανένα από τα άλλα τσοκ μου δεν μου έδινε αυτό που ήθελα στα ατσάλινα σκάγια.17,78-18,3= 0,52
Το λες και 2,5άρι
Δοκίμασε μαμπαΚλασικό τριάρι το λες και έτσι συμπεριφέρεται με μολύβδινα σκάγια. Με ατσάλινα όμως μεταμορφώνεται! Μου έδωσε λύση αφού κανένα από τα άλλα τσοκ μου δεν μου έδινε αυτό που ήθελα στα ατσάλινα σκάγια.
Πόσα φίδια πρέπει να με ζωσουν δηλαδή;Δοκίμασε μαμπα
Δεν το σφίγγω άλλο στα ατσάλια... Άσχετα τι λένε οι κατασκευαστές υπάρχει και η κοινή λογική. Για παραπάνω γούστα στα μολύβια έχω το Kicks.4 είναι όλα κ όλα,δεν είναι πολλά!![]()
Το black duck το έχεις δοκιμάσει νομίζω περίπου το ίδιο δίνει 3 μολύβι και φουλ στο ατσάλιΚλασικό τριάρι το λες και έτσι συμπεριφέρεται με μολύβδινα σκάγια. Με ατσάλινα όμως μεταμορφώνεται! Μου έδωσε λύση αφού κανένα από τα άλλα τσοκ μου δεν μου έδινε αυτό που ήθελα στα ατσάλινα σκάγια.
Καλημέρα, ταιριαζει σε Benelli super black eagle 1?up και 70€
Mια επισήμανση, το σπείρωμα ταιριάζει και σε beretta optima plus
Όχι Σιδέρη, εσένα είναι mobile σπείρωμα και το anaconda crio plusΚαλημέρα, ταιριαζει σε Benelli super black eagle 1?
Πφφφφφ δεύτερη φολα σημεραΌχι Σιδέρη, εσένα είναι mobile σπείρωμα και το anaconda crio plus
Δες μήπως σε ενδιαφέρει αυτό, είναι mobil, αν είσαι κάπου κοντά ευχαρίστως να το δοκιμάσεις αν θεςΚαλημέρα, ταιριαζει σε Benelli super black eagle 1?
Κανένα πρόβλημα Παντελή, σιγά το πράγμα, κουβέντα να γίνεταιΔες μήπως σε ενδιαφέρει αυτό, είναι mobil, αν είσαι κάπου κοντά ευχαρίστως να το δοκιμάσεις αν θες
Σπύρο σόρυ για την παρεμβολή στην αγγελία σου![]()
Νομίζω πως όχι κι αυτή , είναι crio σπείρωμα και όχι plus, χωρίς να είμαι σίγουροςΑυτο κανει για του πατερα μου την sbe2
Το είχα πάρει και έκανε ένα πολύ περίεργο ξερό και πολύ δυσάρεστο κλώτσημα ακόμα και στα λίγα γραμμάρια. Το ξεφορτώθηκα κατευθείαν.Το black duck το έχεις δοκιμάσει νομίζω περίπου το ίδιο δίνει 3 μολύβι και φουλ στο ατσάλι
Εγώ που το έχω δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιοΤο είχα πάρει και έκανε ένα πολύ περίεργο ξερό και πολύ δυσάρεστο κλώτσημα ακόμα και στα λίγα γραμμάρια. Το ξεφορτώθηκα κατευθείαν.
Το δικό σου του έσπασα τον τσαμπουκά εγώ είναι στρωμένοΕγώ που το έχω δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιοή το comfort το κάνει απόσβεση και δεν το καταλαβαίνω. Με τι σκάγια σου το έκανε αυτό μολύβι ή ατσάλι ;