Anaconda Long Range Crio Plus

Status
Not open for further replies.
Επαναφέρω την αγγελια ,το τσοκ παραμένει στην αρχική του περιγραφή και κατάσταση…..άριχτο-αβίδωτο. Εννοείται συνοδεύεται απ την συσκευασία του. 80€
Ειπα να το δοκιμάσω το περασμένο σ/κ αλλα δεν…έχω εμμονή με τα mid.
Δεκτή ανταλλαγή με anaconda mid, ίδιας κατάστασης
IMG_6473.jpeg

IMG_6468.jpeg

Last edited:
17,78-18,3= 0,52
Το λες και 2,5άρι
Κλασικό τριάρι το λες και έτσι συμπεριφέρεται με μολύβδινα σκάγια. Με ατσάλινα όμως μεταμορφώνεται! Μου έδωσε λύση αφού κανένα από τα άλλα τσοκ μου δεν μου έδινε αυτό που ήθελα στα ατσάλινα σκάγια.

Κλασικό τριάρι το λες και έτσι συμπεριφέρεται με μολύβδινα σκάγια. Με ατσάλινα όμως μεταμορφώνεται! Μου έδωσε λύση αφού κανένα από τα άλλα τσοκ μου δεν μου έδινε αυτό που ήθελα στα ατσάλινα σκάγια.
Δοκίμασε μαμπα

Το black duck το έχεις δοκιμάσει νομίζω περίπου το ίδιο δίνει 3 μολύβι και φουλ στο ατσάλι

Δες μήπως σε ενδιαφέρει αυτό, είναι mobil, αν είσαι κάπου κοντά ευχαρίστως να το δοκιμάσεις αν θες
Σπύρο σόρυ για την παρεμβολή στην αγγελία σου :)
Κανένα πρόβλημα Παντελή, σιγά το πράγμα, κουβέντα να γίνεται

Το black duck το έχεις δοκιμάσει νομίζω περίπου το ίδιο δίνει 3 μολύβι και φουλ στο ατσάλι
Το είχα πάρει και έκανε ένα πολύ περίεργο ξερό και πολύ δυσάρεστο κλώτσημα ακόμα και στα λίγα γραμμάρια. Το ξεφορτώθηκα κατευθείαν.

Το είχα πάρει και έκανε ένα πολύ περίεργο ξερό και πολύ δυσάρεστο κλώτσημα ακόμα και στα λίγα γραμμάρια. Το ξεφορτώθηκα κατευθείαν.
Εγώ που το έχω δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο🤔 ή το comfort το κάνει απόσβεση και δεν το καταλαβαίνω. Με τι σκάγια σου το έκανε αυτό μολύβι ή ατσάλι ;

Εγώ που το έχω δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο🤔 ή το comfort το κάνει απόσβεση και δεν το καταλαβαίνω. Με τι σκάγια σου το έκανε αυτό μολύβι ή ατσάλι ;
Το δικό σου του έσπασα τον τσαμπουκά εγώ είναι στρωμένο 😉😉😂😂😂

Status
Not open for further replies.
Back