Καλό είναι να έρχονται, καλό!
Τι να ήταν αυτό που τα ανάγκασε να μετακινηθούν τόσο νωρίς; Τέτοια καταστροφή, έγινε στην βόρεια Ευρώπη; Ιδίως τα κοτσύφια, περνάνε τελευταία μαζί με τις κόκκινες.Πολύ κοτσύφι ρε φίλε μιλάμε να γίνεται χαμός τώρα καλό αυτό κακο δε ξέρω
Ντόπια είναι μωρέ. Έχουν έκρηξη στα νούμερα τους.Εγω έλεγα ότι δεν έχει εδώ. Αλλά τώρα με τα γουρουνια που πηγα σε κάτι καναλιες που κρατανε λίγο νερό γίνεται χαμός. Μιλάμε αν έριχνα σε μισή ώρα θα είχα 15+ έτσι που παίζανε στο ρεμα το ξημέρωμα!Τι να ήταν αυτό που τα ανάγκασε να μετακινηθούν τόσο νωρίς; Τέτοια καταστροφή, έγινε στην βόρεια Ευρώπη; Ιδίως τα κοτσύφια, περνάνε τελευταία μαζί με τις κόκκινες.
Εντάξει κοτσύφι έχουμε στα μέρη μου αλλά τόσο πολύ τι να πωΤι να ήταν αυτό που τα ανάγκασε να μετακινηθούν τόσο νωρίς; Τέτοια καταστροφή, έγινε στην βόρεια Ευρώπη; Ιδίως τα κοτσύφια, περνάνε τελευταία μαζί με τις κόκκινες.
Να μην πεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!Εντάξει κοτσύφι έχουμε στα μέρη μου αλλά τόσο πολύ τι να πω
Ο Χάρης; Καλή τύχη με αυτό...Να μην πεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
Ε ναι, έτσι εξηγείται!Ντόπια είναι μωρέ. Έχουν έκρηξη στα νούμερα τους.Εγω έλεγα ότι δεν έχει εδώ. Αλλά τώρα με τα γουρουνια που πηγα σε κάτι καναλιες που κρατανε λίγο νερό γίνεται χαμός. Μιλάμε αν έριχνα σε μισή ώρα θα είχα 15+ έτσι που παίζανε στο ρεμα το ξημέρωμα!
Είχε, τώρα έχουν σκορπίσει παντού από κάμπο μέχρι πολύ ορεινά, μακάρι να κάνει και καλά μπασιματα φέτος.Φέτος έχει πολύ μεγάλη ξηρασία και όπου έχει λίγο νερό μαζεύονται όλα τα πουλιά του δάσους....
Αυτός ο φουστης ο καιρός κάνει κουμάντο και τίποτε άλλο. Για να φέρει πράμα κάντε βουντού και λιτανείες για ψυχρά επεισόδια από πάνω από τέλος Σεπτεμβρίου μέχρι και το δεύτερο δεκαημερο του Οκτώβρη. Μετά όλα θα πάρουν τον δρόμο για τις παραδυρφιες εκτάσεις....Όχι να το ματιάσω, αλλά φέτος είμαι πολύ αισιόδοξος για τα μπασίματα. Φαίνεται ότι θα φέρει πράμα ο καιρός.
Ίσως πάνε πιο πίσω φέτος.σε 10 μερουλες κατι θα αρχισει να αχνο βλεπουμε δειλα δειλα ,περσι 5 οκτωμβρη μπηκαν η πρωτες.
Αν δεν δω τους οιωνούς του 10ήμερου του Οκτώβρη δεν πιστεύω τίποτα.Ίσως πάνε πιο πίσω φέτος.
Δεν μας τα λέει ακόμα καλά ο καιρός....Μπορεί να αλλάξει όμως!Αν δεν δω τους οιωνούς του 10ήμερου του Οκτώβρη δεν πιστεύω τίποτα.
Το μόνο σίγουρο. Το κόβω και φέτος χριστούγεννα χωρίς χιόνια με ζέστη.Δεν μας τα λέει ακόμα καλά ο καιρός....Μπορεί να αλλάξει όμως!
Μακριά αλλά καθόλου απίθανο!Το μόνο σίγουρο. Το κόβω και φέτος χριστούγεννα χωρίς χιόνια με ζέστη.