Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πολύ κοτσύφι ρε φίλε μιλάμε να γίνεται χαμός τώρα καλό αυτό κακο δε ξέρω
Τι να ήταν αυτό που τα ανάγκασε να μετακινηθούν τόσο νωρίς; Τέτοια καταστροφή, έγινε στην βόρεια Ευρώπη; Ιδίως τα κοτσύφια, περνάνε τελευταία μαζί με τις κόκκινες.

Τι να ήταν αυτό που τα ανάγκασε να μετακινηθούν τόσο νωρίς; Τέτοια καταστροφή, έγινε στην βόρεια Ευρώπη; Ιδίως τα κοτσύφια, περνάνε τελευταία μαζί με τις κόκκινες.
Ντόπια είναι μωρέ. Έχουν έκρηξη στα νούμερα τους.Εγω έλεγα ότι δεν έχει εδώ. Αλλά τώρα με τα γουρουνια που πηγα σε κάτι καναλιες που κρατανε λίγο νερό γίνεται χαμός. Μιλάμε αν έριχνα σε μισή ώρα θα είχα 15+ έτσι που παίζανε στο ρεμα το ξημέρωμα!

Εντάξει κοτσύφι έχουμε στα μέρη μου αλλά τόσο πολύ τι να πω

Εντάξει κοτσύφι έχουμε στα μέρη μου αλλά τόσο πολύ τι να πω
Να μην πεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
Ντόπια πουλιά είναι. Και αν έχει μπασιματα από μαύρα καλά απαντώντας στα σφυρίγματα των περαστικών θα τα κατεβάσουν σαν φυσικοί κράχτες.

Ντόπια είναι μωρέ. Έχουν έκρηξη στα νούμερα τους.Εγω έλεγα ότι δεν έχει εδώ. Αλλά τώρα με τα γουρουνια που πηγα σε κάτι καναλιες που κρατανε λίγο νερό γίνεται χαμός. Μιλάμε αν έριχνα σε μισή ώρα θα είχα 15+ έτσι που παίζανε στο ρεμα το ξημέρωμα!
Ε ναι, έτσι εξηγείται!

Φέτος έχει πολύ μεγάλη ξηρασία και όπου έχει λίγο νερό μαζεύονται όλα τα πουλιά του δάσους....
Είχε, τώρα έχουν σκορπίσει παντού από κάμπο μέχρι πολύ ορεινά, μακάρι να κάνει και καλά μπασιματα φέτος.

Όχι να το ματιάσω, αλλά φέτος είμαι πολύ αισιόδοξος για τα μπασίματα. Φαίνεται ότι θα φέρει πράμα ο καιρός.
Αυτός ο φουστης ο καιρός κάνει κουμάντο και τίποτε άλλο. Για να φέρει πράμα κάντε βουντού και λιτανείες για ψυχρά επεισόδια από πάνω από τέλος Σεπτεμβρίου μέχρι και το δεύτερο δεκαημερο του Οκτώβρη. Μετά όλα θα πάρουν τον δρόμο για τις παραδυρφιες εκτάσεις....

Status
Not open for further replies.
Back