Θα δοκιμασω αν παρω κανεναν με τον τροπο που προτείνεις βασιλη.Εγώ νομίζω ότι, τα χειρότερα απ΄ όλα, όσον αφορά την μυρωδιά, είναι αυτά που είναι ανάμεσα στο σφυριχτάρι και την φαλαρίδα στη φωτογραφία (τσικνόπαπια). Στα μέρη μου, αυτά τα παπιά, τα λέμε καρακαξάτα επειδή έχουν τα χρώματα της καρακάξας. Αυτά τα παπιά, τρώνε όλο σαλιγκάρια και η μυρωδιά τους, είναι απαίσια. Ο κουταλάς, αν τον βράσεις με ξύδι πριν τον μαγειρέψεις, είναι ο.κ.