Έναρξη στα υδρόβια

Εγώ νομίζω ότι, τα χειρότερα απ΄ όλα, όσον αφορά την μυρωδιά, είναι αυτά που είναι ανάμεσα στο σφυριχτάρι και την φαλαρίδα στη φωτογραφία (τσικνόπαπια). Στα μέρη μου, αυτά τα παπιά, τα λέμε καρακαξάτα επειδή έχουν τα χρώματα της καρακάξας. Αυτά τα παπιά, τρώνε όλο σαλιγκάρια και η μυρωδιά τους, είναι απαίσια. Ο κουταλάς, αν τον βράσεις με ξύδι πριν τον μαγειρέψεις, είναι ο.κ.
Θα δοκιμασω αν παρω κανεναν με τον τροπο που προτείνεις βασιλη.

Θα δοκιμασω αν παρω κανεναν με τον τροπο που προτείνεις βασιλη.
Νερό σε κατσαρόλα με 4-5 κουταλιές της σούπας ξύδι. Γύρω στο μισάωρο από την στιγμή που θα ξεκινήσει ο βρασμός και μετά μαγείρεψε τον όπως θες. Εγώ συνήθως, τα δίνω στη μάνα μου και τα φτιάχνει, λαδορίγανη στο φούρνο με πατάτες και δεν υπάρχει μυρωδιά.

Καλησπέρα σε όλους,

όντας άσχετος με τον βάλτο και ότι έχει να κάνει με αυτόν θα ήθελα την βοήθεια σας στο εξής θέμα. Αν όλα πάνε καλά φέτος θα κάνω έναρξη για πάπιες για πρώτη φορά. Είναι πολύ πιθανό να πάω στον βάλτο από την προηγούμενη ημέρα και να διανυκτερεύσω στο καρτέρι. Τι θα με συμβουλεύατε να προσέξω; Για παράδειγμα πώς αντιμετωπίζετε το θέμα με τα κουνούπια; Πώς κοιμάστε αν δεν είστε κοντά στο αμάξι; Στο θέμα ρουχισμού πρέπει να προσέξω κάτι; Οτιδήποτε σας έρθει στο μυαλό θα ήταν χρήσιμο :)
την Ούρσουλα απο τον σκορπιό είναι για σένα έτσι ώστε αν δεν έχει παπιά να πάει στράφη το μισό 24τράωρο

Back