B&P f2 34gr Νο 5 και 6 για έναρξη και επίσης Λάμπρο καφε 33γρ και Α1 σε 34γρ από μολύβδινα.Φυσίγγια έναρξης εμπορικά; Και ατσάλινα και μολύβι σας παρακαλώ αφού το ένα από τα δυο υποψήφια μέρη δεν είναι βάλτος.
Τσοκ 3 ή 4 *
B&P f2 34gr Νο 5 και 6 για έναρξη και επίσης Λάμπρο καφε 33γρ και Α1 σε 34γρ από μολύβδινα.Φυσίγγια έναρξης εμπορικά; Και ατσάλινα και μολύβι σας παρακαλώ αφού το ένα από τα δυο υποψήφια μέρη δεν είναι βάλτος.
Το επικό είναι αυτό ... @elvas έχει γέλιο ...Επικο![]()
Πες βρε στον άνθρωπο ότι το στρινγκ είναι προαιρετικόΝα κάνεις σωστή εξερεύνηση που κάθονται τα πουλιά..και να τα παρατηρήσεις....οπως εδω...
View attachment 54304
ΑαααααφασιοςΤο επικό είναι αυτό ... @elvas έχει γέλιο ...
Έτσι μου ήρθε ο πασατέμπος ...
Ο ξάδερφος (ο γνωστός) στο κέντρο, ο β' ξάδερφος αριστερά και ο πατέρας μου δεξιά περιμένουν τα παπιά.
Ο πατέρας μου κλασικά πήρε πασατέμπο, πορτοκάλια κτλ ... για να περνάει η ώρα.
Βάζοντας το χέρι στην τσέπη και στο στόμα με τον πασατέμπο, το αδιάβροχο έκανε θόρυβο.
Ξάδερφος : ποιος κάνει φασαρία ; δεν μπορώ να ακούσω ...
Σιωπή από τους άλλους δύο.
Εεεε μετά από κάνα 5 λεπτο ο πατέρας μου ξανάρχισε να τρώει.
Ξάδερφος ... ποιος κάνει φασαρία ; δεν μπορώ να ακούσω ... Γιάννη εσύ κάνεις ; λέει στο β' ξάδερφο.
Όχι εγώ Βαγγέλη.
Θείε εσύ κάνεις φασαρία ;
Όχι Βαγγέλη.
Τι σκατά ακούγεται τότε ;
Τρώω λίγο πασατέμπο ρε Βαγγέλη, αφού δεν περνάνε παπιά (αχαχαχαχα)
Καλά ρε, εδώ ήρθες να φας πασατέμπο, στο σπίτι δεν μπορούσες να τον φας (αχαχαχαχα) ?
Δεν σας είπα να μην κουνιέστε για να ακούω, τσιμουδιά, άχνα, ούτε ανάσα δεν θα παίρνετε (αχαχαχαχαχ)
Ρε Βαγγέλη αν δεν αναπνέω, θα σκάσω, λέει ο πατέρας μου (χαχαχαχαχα)
ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ (ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ)
Την χηνα του Σακη δεν βλεπω!!!Μια φωτογραφία με όλα τα υδρόβια που επιτρέπεται να κυνηγήσουμε την χρονιά 2022-2023. Αν έχω κάνει κάπου λάθος ή λείπει κάτι με διορθώνετε
View attachment 54626
Έχει δρακουλιάσει…Ανοίγει τον καταψύκτη μετά τις 12 το βράδυ και κάνει βόλτεςΤην χηνα του Σακη δεν βλεπω!!!
![]()
Το τελευταίο κάτω αριστερά όποιον θέλεις να τον ευχαριστήσεις αν βαρέσεις 2-3 να του τα δώσεις να τα βάλει κατσαρόλα να πετάξει και την κατσαρόλα μαζί!!Μια φωτογραφία με όλα τα υδρόβια που επιτρέπεται να κυνηγήσουμε την χρονιά 2022-2023. Αν έχω κάνει κάπου λάθος ή λείπει κάτι με διορθώνετε
View attachment 54626
Ναι αμε μαζί με νερόκοτες θα τα τυλίξω με κορδέλα κιόλας!!Το τελευταίο κάτω αριστερά όποιον θέλεις να τον ευχαριστήσεις αν βαρέσεις 2-3 να του τα δώσεις να τα βάλει κατσαρόλα να πετάξει και την κατσαρόλα μαζί!!![]()
Κώστα τον κουταλά (χουλιαρόπαπια) λες;Το τελευταίο κάτω αριστερά όποιον θέλεις να τον ευχαριστήσεις αν βαρέσεις 2-3 να του τα δώσεις να τα βάλει κατσαρόλα να πετάξει και την κατσαρόλα μαζί!!![]()
Ναι αυτον λεει μυρίζουν λάσπη οτι και να τους κάνεις.Κώστα τον κουταλά (χουλιαρόπαπια) λες;
Ναι Βασίλη!!Κώστα τον κουταλά (χουλιαρόπαπια) λες;
Γιατί δεν πάς μόνο με την απόχη?Πιο πολλά θα πάρεις.Ρουμελιώτης 34,5 νο 5 για έναρξη. Δεν έχω 7άρια γμτ για τα μικρά. Κάτι θα βρω όμως. Δεν βλέπω την ώρα.
Τι προτείνεις?Γιατί δεν πάς μόνο με την απόχη?Πιο πολλά θα πάρεις.
Υπομονή μέχρι να τα ανακατέψει ο καιρός.Τι προτείνεις?
Τα λιγουρεύεστεεεε???? Εγώ ΝΑΙ!!! αλλά φατε μάτια ...πάπιεςΜια φωτογραφία με όλα τα υδρόβια που επιτρέπεται να κυνηγήσουμε την χρονιά 2022-2023. Αν έχω κάνει κάπου λάθος ή λείπει κάτι με διορθώνετε
View attachment 54626
Ναι αυτον λεει μυρίζουν λάσπη οτι και να τους κάνεις.
Εγώ νομίζω ότι, τα χειρότερα απ΄ όλα, όσον αφορά την μυρωδιά, είναι αυτά που είναι ανάμεσα στο σφυριχτάρι και την φαλαρίδα στη φωτογραφία (τσικνόπαπια). Στα μέρη μου, αυτά τα παπιά, τα λέμε καρακαξάτα επειδή έχουν τα χρώματα της καρακάξας. Αυτά τα παπιά, τρώνε όλο σαλιγκάρια και η μυρωδιά τους, είναι απαίσια. Ο κουταλάς, αν τον βράσεις με ξύδι πριν τον μαγειρέψεις, είναι ο.κ.Ναι Βασίλη!!