Αγριοπερίστερα

Συγγνώμη για την άσχημη φωτογραφία αλλά είχα γκαγκανιασει απ'τον ήλιο!

Το 20αρι υπέροχο!

Υ.γ. 1: Είχα χρόνια να πάω και είχα ξεχάσει πόσο δαιμονισμένα είναι!
Υ.γ. 2: Μου έλειψε η καραμπίνα μου σήμερα. Όχι για το διαμέτρημα αλλά για την τρίτη βολή. Αλλά καινούριο κοσκινάκι μου και πού να σε κρεμάσω.
Μπράβο σας παίδες ... πολύ ωραίο κυνήγι !
Εγώ θα επιδοθώ αύριο σε αυτό ...

Μπράβο παιδιά!
Εγώ περίμενω αυτό το κυνήγι στο βουνό μετά τις 15 Σεπτέμβρη.

Έχω λατρέψει αυτό το θήραμα.

Μου έχει δώσει μεγάλες συγκινήσεις...βολές που θα θυμάμαι για πάντα.
Θα τους αλλάξεις τον αδοξαστο πάλι !!

Ωραίος και παραθαλάσσιος...
Ότι πρέπει για μια βουτιά μετά...

Το 20αρι υπέροχο!

Υ.γ. 2: Μου έλειψε η καραμπίνα μου σήμερα. Όχι για το διαμέτρημα αλλά για την τρίτη βολή. Αλλά καινούριο κοσκινάκι μου και πού να σε κρεμάσω.
Δύσκολα τα άγρια...
Κουκλί το 20αρακι Rizzini...
Έναρξη=ποιότητα...καλά έκανες και πήρες το δικαννακι...
Η καραμπίνα έχει όλη τη χρονιά μπροστά της να βγει...

Θα τους αλλάξεις τον αδοξαστο πάλι !!
Πάντα προσεκτικά!!!
Βαρεσα αλλά ποτέ δεν κυνήγησα ένα μέρος και να τα εξολόθρευσω.

4 με 5 ταφκους τα κάνω καρτέρι και πάντα θέλω να αφήνω.

Για να δούμε λοιπόν φέτος👌

Μπορεί να είναι εικόνα φρατέρκουλα του Ειρηνικού και κείμενο

Το 20αρι υπέροχο!

Σύνταγμα καρτέρι

Απελπισία σήμερα και αυτό οχι γιατι δεν έκανα μπαμ,που ετσι κι αλλιως περισσότερο πηγα να κόψω κίνηση , αλλά γιατί είδα όλα κι όλα 7 πουλιά μόνο. Τετοια εποχή αυτο δεν ξανάγινε. Τα πουλιά φώλιαζαν εκεί κοντά και σιγά-σιγά άρχισαν να βγαίνουν να μαζεύονται σε κοπαδάκια και από κει φεύγαν για βοσκή. Μετα τις 10 γύριζαν σπασμένα για νερό, σε ένα δύσκολο και απότομο σημείο και κει άρχιζαν τα καλύτερα . Δεν μπόρεσα να καταλάβω αν τώρα με την ξηρασία που είχε φέτος,αν βγαίνει έστω και λίγο νερό σε αυτό το σημείο, γιατί δεν είχε ενδιαφέρον οπότε και δεν μετακινήθηκα.
Το αποκορύφωμα μία βάρκα με δυο άτομα τα οποία ψάρευαν και απο πολυ μέσα που ήταν, πλησίασαν βλέποντας τον σκύλο νομίζοντας ότι είναι χαμένος και ήρθαν να τον πάρουν.
Εγω δεν φαινόμουνα γιατι ημουν πισω απο ενα βράχο και ψηλότερα . Ο σκύλος ολο κοντα στην ακτογραμμή σήμερα και πολυ τσιτωμένος Έσκουζε με οτι πετούσε και δεν ειχε ησυχία ,σπαζοντας μου τα νεύρα . Οποτε ετσι οπως τον είδαν τον είχαν για χαμένο. Τους κατάλαβα στα 3 μέτρα απ τα βράχια. .big smile.

1725702178753.png
1725702199871.png

Σάν τόν φαντομα πετάχτηκες?( Σίγουρα γιατί δεν είχε νερό δεν ήταν εκεί.)
Αυτο ηταν η αρχική μου σκέψη αλλά αφου εκει δίπλα φωλιάζαν τόσα χρονια στους καθετους βραχους .Με το πρωτο φως βουτάγανε σαν φαντομαδες και άρχιζαν τα αεροπορικά .Τι διάολο να ξετοπίστηκαν ,δεν το πιστεύω.
Ειδομεν 😉

Last edited:
Back