Αγριοπερίστερα

Έτοιμος για την Τρίτη
Αλλά ρε παλικάρια να σα πω κάτι και μη με πείτε τσιγκούνη, κάθε άλλο θα έλεγα για τον έαυτο μου.
Είχα χρόνια να γεμίσω κυνηγετική γόμωση, και ειχα ξέχασει ποσό γρήγορα αδειάζουν τα μπολακια με τα μπαρουτοσκαγα.

Έτοιμος για την Τρίτη
Αλλά ρε παλικάρια να σα πω κάτι και μη με πείτε τσιγκούνη, κάθε άλλο θα έλεγα για τον έαυτο μου.
Είχα χρόνια να γεμίσω κυνηγετική γόμωση, και ειχα ξέχασει ποσό γρήγορα αδειάζουν τα μπολακια με τα μπαρουτοσκαγα.
πρωσεχε της κουτσουλιες γλυστρανεεεεε :oops: καλα βολια φιλεεε φιλικα παντααα

Είναι τόσο καχύποπτα που ενώ τα παρακολουθώ μέσα από τις πέτρες του τοίχου και τα βλέπω που ανεβαίνουν την ώρα που πάνε να καβαλήσουν το μονοπάτι ξαφνικά σπάνε σε βεντάλια γιατί με έχουνε δει που είμαι ξάπλα μέσα στο μονοπάτι. Η είναι φοβερό το πόσο καλά γνωρίζουν τον τόπο Σε όλη τη διαδρομή που κάνουν έως την βόσκη. Το παραμικρό να δουν να κινείται, αλλαγή να δουν στη διαδρομή στο περιβάλλον θα αλλάξουν πορεία από μακριά θα κάνουν ημικύκλιο και θα ξανά μπουν πάλι στην ρότα τους.

Είναι τόσο καχύποπτα που ενώ τα παρακολουθώ μέσα από τις πέτρες του τοίχου και τα βλέπω που ανεβαίνουν την ώρα που πάνε να καβαλήσουν το μονοπάτι ξαφνικά σπάνε σε βεντάλια γιατί με έχουνε δει που είμαι ξάπλα μέσα στο μονοπάτι. Η είναι φοβερό το πόσο καλά γνωρίζουν τον τόπο Σε όλη τη διαδρομή που κάνουν έως την βόσκη. Το παραμικρό να δουν να κινείται, αλλαγή να δουν στη διαδρομή στο περιβάλλον θα αλλάξουν πορεία από μακριά θα κάνουν ημικύκλιο και θα ξανά μπουν πάλι στην ρότα τους.
Με τι καλυψη τα κυνηγας Νικο μεσα ατην ξερολιθια και τον βραχο;
Πως φτιαχνεις φυλακτρα;

Ψάχνω και βρίσκω σχίσμα η μεγάλο βράχο και είμαι από πίσω. Όπου έχει παλιά κελιά η αλώνια η Περάσματα η μονοπάτια και ταιριάζει η πορεία τους κάθομαι εκει, Προσπαθώ πάντα να είμαι σε σκιά και να μη με βλέπει ο ήλιος αν το πρωί σε βλέπει ο ήλιος δεν υπάρχει περίπτωση να έρθουν πάνω σου θα αλλάξουν πορεία 100 m πιο γρήγορα

Συγγνώμη για την άσχημη φωτογραφία αλλά είχα γκαγκανιασει απ'τον ήλιο!

Το 20αρι υπέροχο!

Υ.γ. 1: Είχα χρόνια να πάω και είχα ξεχάσει πόσο δαιμονισμένα είναι!
Υ.γ. 2: Μου έλειψε η καραμπίνα μου σήμερα. Όχι για το διαμέτρημα αλλά για την τρίτη βολή. Αλλά καινούριο κοσκινάκι μου και πού να σε κρεμάσω.

Attachments

• IMG_20240820_112801.jpg
    IMG_20240820_112801.jpg
    482,8 KB · Προβολές: 170
Last edited:
Back