Σκοπευτήριο Σχιστού

παιδια ευχαριστω πολυ ολους και ιδιαιτερα τον Ηλια και τον Γεωργο για τις συμβουλες τους αλλα και τον Φωτη που με ματιασε στο τελος χαχαχαχα.shake hands.:):).shake hands. πρωτη φορα σκοπευτηριο με την πρωτη δικια μου καραμπινα (δεν πηγαμε και ασχημα).hunter. DION ωραιες φωτο :)
 
Ακόμα το όπλο δεν κρύωσε και οι φωτογραφίες ανεβασμένες ήδη :)







image upload free
Χαρηκα παρα πολυ που γνωρισα απο κοντα το φωτη,το δημητρη και τον γιαννη!να με συγχωρει ο γιωργος που τον ματιασα.sarcastic.
Oχι φίλε εγω τον μάτιασα.my man.χωρίς πλάκα τωρα τα παιδιά καταπληκτικά,ο Ηλίας με τον συμπαθεστατο πατέρα του , ο Γιάννης που ματιάζεται ευκολα, ο Διονύσης , ο Κοκλεους ,ο Θεόφραστος ο Τζιμάκος , ο Γιώργος altair, καταπληκτική ομάδα ετσι που μας βλέπω και μπασκετ μπορούμε να παίξουμε. Ημασταν αρκετοι ελπίζω να μην ξεχασα κανένα.Περάσαμε ομορφα ανταλλαξαμε γνώμες ρίξαμε τις πούλες μας και δεν κατάλαβα πραγματικά πως πέρασαν 3 ωρες σχεδον, αυτο ειναι το Ηl αποδραση απο την ρουτινα και τα προβληματα μας .
 
Last edited:
Πάντα να ανταμωνουμε και να ξεφαντωνουμε. Όλα τα παιδιά εξαιρετική παρέα. Οι νέοι με το άθλημα έχουν όλες τις περγαμηνές να βελτιωθούν πολύ. Είδα πολύ ωραία στημένα όπλα, όσο μπορέσαμε βέβαια να τα δούμε αφού η πρόσβαση στον πίνακα ήταν κάπως προβληματική.
Από εκεί και πέρα πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι ένα όπλο στα μετρα μας δεν θα σπάσει μόνο του τους στόχους. Καλή η πλάκα και ο χαβαλές αλλά μερικά μαθήματα από έναν επαγγελματία δάσκαλο σκοποβολής είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να φτάσει κάποιος συντομότερα στα μέγιστα των δυνατοτήτων του. :)
Πέρασα υπέροχα και θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά ένα ένα για την φοβερή παρέα. Να το ξανακάνουμε σύντομα.
 
Καλησπερα παιδια χαρηκα για καποιους που μιλαγαμε απο το φορουμ,αλλα δεν ειχα γνωριστη απο κοντα,Ηλια πολυ χαρηκα που γνωρισα το πατερα σου (Κωστα)
να ειναι παντα καλα και ευχομαι να τον ξαναδουμε στην παρεα,
 
Last edited:
Καλησπερα παιδια χαρηκα για καποιους που μιλαγαμε απο το φορουμ,αλλα δεν ειχα γνωριστη απο κοντα,Ηλια πολυ χαρκα που γνωρισα το πατερα σου (Κωστα)
να ειναι παντα καλα και ευχομαι να τον ξαναδουμε στην παρεα,
Η αληθεια ειναι δημητρη οτι του εκανες και εσυ πολυ καλη εντυπωση!συνηθως οταν ανεβαινω σχιστο ερχεται και αυτος παρεα!
 
εγω παντος εκτος οτι μαρεσει να γνωριζω κοσμο και να μαθητευω περασα πολυ καλα και ηταν σαν να σας ηξερα χρονια ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑ .sarcastic. θα μου κολησετε μικροβιο και δεν αντεχω αλλο και Φωτη Γιαννη με λενε ;)
 
εγω παντος εκτος οτι μαρεσει να γνωριζω κοσμο και να μαθητευω περασα πολυ καλα και ηταν σαν να σας ηξερα χρονια ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑ .sarcastic. θα μου κολησετε μικροβιο και δεν αντεχω αλλο και Φωτη Γιαννη με λενε ;)
Γιάννη μου εχω ενα θεμα με τα ονόματα συγχωρεσε με φίλε..smashfrak.
 
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ εμπειρία η σημερινή, οταν φτάσω στην ηλικία του Γιόντα θα παρω τα χαμπάρια μου. Η παρέα άψογη για άλη μια φορά, αν και έφτασα πολυ αργά και δεν πρόλαβαν να σας χορτασω πέρασα τέλεια, ο Γιώργος αγκαρευτικε για βοήθεια. Μακάρι να μπορούσαμε να την κανουμε ολοήμερη την εξόρμηση
 
Back
Top