Πέρυσι δεν ήταν κανένας μεγάλος αντιπρόσωπος από τις γνωστές εταιρείες όπλων. Προπερσι ήταν η Beretta και μόνο αυτή. Όλα τα αλλα κιόσκια με όπλα ήταν απλά καταστήματα. Τα περισσότερα όπλα και τις δύο προηγούμενες
Δυστηχως αυτές είναι οι τιμές … όπως και σε όλες τις άλλες κατηγορίες προϊόντων . Δηλαδή οι έμποροι στα κυνηγετικά είδη πρέπει να χαρίζουν ;Εντάξει καί οι εταιρείες εδώ πού τα λέμε
με τίς τιμές πού πουλάνε αυτή την εποχή όπλα ρούχα παπούτσια φυσίγγια το χέρι μας, θέλουν να μας το βάλουν βαθιά στη κολότσεπη μην πω και πού αλλού βαθύτερα
Όταν είμαστε στη προτελευταία θέση σε αγοραστική δυναμη μην περιμενουμε ανοδική τάση αλλά το αντίθετο..Έχει πλάκα ότι θέλουμε τα πάντα απο ποικιλία όταν η εμπορική κίνηση ειναι καθε χρόνο πτωτική. Στο μπανιστηρι όλοι πρώτοι αλλα το χερι στο πορτοφόλι ελάχιστοι ... για να σοβαρευτούμε λίγο!
Εγώ δεν λέω να χαρίζουν αλλά για ένα μποτάκι της προκοπής να θέλεις 300+€ δεν το λες καί υγιής επιχειρηματικότητα ή για ένα κουτί φυσίγγια 11€ για τι πράγμα? για τσιχλες δεν το λες και φτηνά και πάντα με τη οικονομική δυνατότητα που επικρατεί στη χώρα μας.Δυστηχως αυτές είναι οι τιμές … όπως και σε όλες τις άλλες κατηγορίες προϊόντων . Δηλαδή οι έμποροι στα κυνηγετικά είδη πρέπει να χαρίζουν ;
Και πάλι η υψηλή τιμή δεν εγγυάται τίποτα , έχει κάτι ακριβά σκουπίδια από( μεγάλα) ονόματα.Εγώ δεν λέω να χαρίζουν αλλά για ένα μποτάκι της προκοπής να θέλεις 300+€ δεν το λες καί υγιής επιχειρηματικότητα ή για ένα κουτί φυσίγγια 11€ για τι πράγμα? για τσιχλες δεν το λες και φτηνά και πάντα με τη οικονομική δυνατότητα που επικρατεί στη χώρα μας.
Νομίζω ότι εάν ο μέσος κυνηγός είχε μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα θα έδινε τα χρήματα για να παίρνει τον αφρό από όλα τα είδη
Είναι ακριβή δραστηριότητα , τι να κάνουμε ?Εγώ δεν λέω να χαρίζουν αλλά για ένα μποτάκι της προκοπής να θέλεις 300+€ δεν το λες καί υγιής επιχειρηματικότητα ή για ένα κουτί φυσίγγια 11€ για τι πράγμα? για τσιχλες δεν το λες και φτηνά και πάντα με τη οικονομική δυνατότητα που επικρατεί στη χώρα μας.
Νομίζω ότι εάν ο μέσος κυνηγός είχε μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα θα έδινε τα χρήματα για να παίρνει τον αφρό από όλα τα είδη
Εννοείται, το όνομα δεν σημαίνει πάντα οτι το προϊόν θα είναι και αξιόπιστο .Και πάλι η υψηλή τιμή δεν εγγυάται τίποτα , έχει κάτι ακριβά σκουπίδια από( μεγάλα) ονόματα.
....οχι ,οχι 5 κουτιά κε Ναυπλιώτη μου ,5 κουτες κάντο ακούς ,5 κουτες !Κυρ Ναυπλιώτη μου βάλε 5 κουτιά λαμπρό ,θα το κάψουμε στην έναρξη!!View attachment 87298
Κυρ Ναυπλιώτη μου βάλε 5 κουτιά λαμπρό ,θα το κάψουμε στην έναρξη!!View attachment 87298
Πόσες πρωτοχρονιες και Πάσχα βγάζεις με αυτά??? Πολλες να υποθέσω. Πραγματικά value for money κατάσταση........οχι ,οχι 5 κουτιά κε Ναυπλιώτη μου ,5 κουτες κάντο ακούς ,5 κουτες !
Εδώ μιλάμε για πολύ μεγάλη αύξηση και μπόνους το αφεντικό.....οχι ,οχι 5 κουτιά κε Ναυπλιώτη μου ,5 κουτες κάντο ακούς ,5 κουτες !
Περα απ αυτό , τώρα μπήκαν ειναι και στο καλάθι του ...κυνηγούΕδώ μιλάμε για πολύ μεγάλη αύξηση και μπόνους το αφεντικό.