Σκοπευτικης αδειας σε λειοκαννο συνέχεια ...λοιπόν ρώτησα ενα φιλο μου αστυνομικό σε αλλη περιφέρεια που είναι στα οπλα...πηρε την διεύθυνση του ελεγξαν τον νομο και είπαν θέλει αγώνες ...ετσι το ερμήνευσαν γιατι λεει ενω περιοριζεται στα ραβδωτα παρακάτω μιλαει για ολα τα πυροβόλα ...αλλα δεν χρειάζεται απαραίτητα αγωνες σε shotgun μπορείς να κανεις αγώνες για πιστολι και να κάνεις σκοπευτικο το λειοκανο ...παντως παραδέχτηκαν οτι ο νόμος ειναι ασαφης...
Και....
Πηρα τηλέφωνο την ασφάλεια της περιοχής μου ,μου είπαν θα μου απαντήσουν σε δυο μέρες ,οντως με πήραν τηλέφωνο και μου λένε ρωτήσαμε την αστυνομική διεύθυνση πανω ΔΕΝ θελει αγωνες το λειοκαννο προς το παρόν αλλα θέλει να εισαι ηδη εγγεγραμμένος 6 μηνες σε σύλλογο και να εχεις βεβαίωση απο ΣΚΟΕ οτι το οπλο σου ειναι κατάλληλο για σκοπευτικο.
Εγω παιδιά παραιτουμαι... Δεν αντεχω αλλο...
Και....
Πηρα τηλέφωνο την ασφάλεια της περιοχής μου ,μου είπαν θα μου απαντήσουν σε δυο μέρες ,οντως με πήραν τηλέφωνο και μου λένε ρωτήσαμε την αστυνομική διεύθυνση πανω ΔΕΝ θελει αγωνες το λειοκαννο προς το παρόν αλλα θέλει να εισαι ηδη εγγεγραμμένος 6 μηνες σε σύλλογο και να εχεις βεβαίωση απο ΣΚΟΕ οτι το οπλο σου ειναι κατάλληλο για σκοπευτικο.
Εγω παιδιά παραιτουμαι... Δεν αντεχω αλλο...