που να τα δεις σε τριχοταπολυ ντρεσαρισμενα τα σκυλια, η φερμα στο 8,00 ολα τα λεφτα, μου θυμιζει ποιντερ![]()
που να τα δεις σε τριχοταπολυ ντρεσαρισμενα τα σκυλια, η φερμα στο 8,00 ολα τα λεφτα, μου θυμιζει ποιντερ![]()
Η μόδα Βασίλη, αυτό το μακριά και γρήγορα μας έφαγε.Και στην Σύρο υπάρχουν μερικά βίζλα. Αναρωτιέμαι γιατί δεν έχει πιάσει η ράτσα αυτή στην Ελλάδα. Κάποιος λόγος θα υπάρχει, δεν μπορεί...
Να τη χαίρεσαι φίλε!Που να βρεθεί και το...μυαλό να με κρατήσειΕδω και τρεις μήνες εχω μια κουταβούλα βίζλα που μου΄χει κλέψει τη καρδιά
.Μεγαλη νοημοσύνη,τρομερο πάθος στη μεχρι τωρα επαφη με σκοτωμένα θηραματα,με σχεδόν καθόλου εκπαίδευση αριστη επαναφορά ! Εχει γίνει η καψούρα μου και δεν εχει κλείσει ακόμα ούτε τους τέσσερις μήνεςView attachment 16769View attachment 16770View attachment 16771
ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!!! Να την χαίρεσαι και να είναι καλότυχη.Που να βρεθεί και το...μυαλό να με κρατήσειΕδω και τρεις μήνες εχω μια κουταβούλα βίζλα που μου΄χει κλέψει τη καρδιά
.Μεγαλη νοημοσύνη,τρομερο πάθος στη μεχρι τωρα επαφη με σκοτωμένα θηραματα,με σχεδόν καθόλου εκπαίδευση αριστη επαναφορά ! Εχει γίνει η καψούρα μου και δεν εχει κλείσει ακόμα ούτε τους τέσσερις μήνεςView attachment 16769View attachment 16770View attachment 16771
Γερή και καλότυχη Γιάννη, να την χαίρεσαι και καλές κυνηγετικές εμπειρίες ευχομαι!Που να βρεθεί και το...μυαλό να με κρατήσειΕδω και τρεις μήνες εχω μια κουταβούλα βίζλα που μου΄χει κλέψει τη καρδιά
Καλοριζικια Γιαννη δωσε συντεταγμενες ,απο επαγγελματια ,ερασιτεχνη εκτροφεα .Που να βρεθεί και το...μυαλό να με κρατήσειΕδω και τρεις μήνες εχω μια κουταβούλα βίζλα που μου΄χει κλέψει τη καρδιά
Να τη χαίρεσαι φίλε!
ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!!! Να την χαίρεσαι και να είναι καλότυχη.![]()
Ευχαριστώ παίδες !Γερή και καλότυχη Γιάννη, να την χαίρεσαι και καλές κυνηγετικές εμπειρίες ευχομαι!![]()
Ευχαριστώ Κωνσταντίνε ! Απο κυνηγό εδω στο νομό Ηλείας,τυχαία σχεδόν μου προέκυψε.Χαζολόγαγα στο νετ και επεσα πανω σε μια σελιδα για τα βιζλα..Καπου βρηκα και μια ομαδα στο fb και εκει ειδα την αναγγελία της γέννας.Μίλησα με τον άνθρωπο,άκουσα και αυτα που ήθελα,μου άρεσαν πολύ και οι γονείς,και να΄μαστε !Καλοριζικια Γιαννη δωσε συντεταγμενες ,απο επαγγελματια ,ερασιτεχνη εκτροφεα .
Να σαι καλα Γιαννη ευχαριστουμε ,μιας και λιγο σπανια φυλη μπας και βοηθησουμε καποιον συνάδελφο.Ευχαριστώ Κωνσταντίνε ! Απο κυνηγό εδω στο νομό Ηλείας,τυχαία σχεδόν μου προέκυψε.Χαζολόγαγα στο νετ και επεσα πανω σε μια σελιδα για τα βιζλα..Καπου βρηκα και μια ομαδα στο fb και εκει ειδα την αναγγελία της γέννας.Μίλησα με τον άνθρωπο,άκουσα και αυτα που ήθελα,μου άρεσαν πολύ και οι γονείς,και να΄μαστε !![]()
Να το παρεις κανει τα παντα εκτως ιχνιλασια προσεξε ομως να ειναι απο αυστηρα κυνηγετικες γραμεςΑρα φίλε Κωνσταντίνε στην ημιμάθεια τους οι συνάδερφοι που τους λέω οτι θέλω να πάρω viszla μου λένε τι να το κάνεις, χωρίς να έχουν δει πώς ''δουλεύει'', τον χαρακτήρα του τα πλεονεκτήματα του.
Να την χαιρεσαι με υγεια για πολλααααα χρονια...πολυ όμορφηΠου να βρεθεί και το...μυαλό να με κρατήσειΕδω και τρεις μήνες εχω μια κουταβούλα βίζλα που μου΄χει κλέψει τη καρδιά
Να΄σαι καλά ευχαριστώΝα την χαιρεσαι με υγεια για πολλααααα χρονια...πολυ όμορφη