Καλώς ήρθες Πάνο!Καλησπέρα με λένε πανό είμαι από ένα χωριό της Αιτωλοακαρνανίας το μοναστηρακι, κυνηγάω φανατικά πέρδικα μπεκάτσα , αλλά ενδιάμεσα και υδρόβια αν μας τιμήσουν
Καλώς ήρθες Πάνο!Καλησπέρα με λένε πανό είμαι από ένα χωριό της Αιτωλοακαρνανίας το μοναστηρακι, κυνηγάω φανατικά πέρδικα μπεκάτσα , αλλά ενδιάμεσα και υδρόβια αν μας τιμήσουν
Καλώς ήρθες Πάνο!Καλησπέρα με λένε πανό είμαι από ένα χωριό της Αιτωλοακαρνανίας το μοναστηρακι,εχω μια Benelli montefeltro comfort
έχω τρία ποιντερ κυνηγάω φανατικά πέρδικα μπεκάτσα , έαλλά ενδιάμεσα και υδρόβια αν μας τιμήσουν
Παναγιώτη καλως ηλθες!!Καλησπέρα με λένε πανό είμαι από ένα χωριό της Αιτωλοακαρνανίας το μοναστηρακι,εχω μια Benelli montefeltro comfort
έχω τρία ποιντερ κυνηγάω φανατικά πέρδικα μπεκάτσα , έαλλά ενδιάμεσα και υδρόβια αν μας τιμήσουν
Εσυ "εχασες" ιδη απ'το nickname σου...Καλημερα στην ομαδα ...Ανδρεας benelli .....λαγοκυνηγος....
Καλώς ήρθες Ανδρέα.Καλημερα στην ομαδα ...Ανδρεας benelli .....λαγοκυνηγος....
Καλώς τον Ανδρέα το καλό παιδί!Καλημερα στην ομαδα ...Ανδρεας benelli .....λαγοκυνηγος....
Καλωs ορισεs Ανδρεα. Τον νου σου.Εδω μεσα ειναι μαζεμενοι γαβροι σαν τα ψαρονια.χαχα...καλως σας βρηκα Κωστα
Καλώς ήρθες Σάββα!Γεια φίλοι. Δεν θα πω πολλά δεν χάνεις κάτι. Να τονίσω μόνο, αρχάριος σχετικά με το θέμα..
Τα λέμε μέσα
Σάββας (περίεργο καράβι)
Καλωs ηρθεs Σαββα.Γεια φίλοι. Δεν θα πω πολλά δεν χάνεις κάτι. Να τονίσω μόνο, αρχάριος σχετικά με το θέμα..
Τα λέμε μέσα
Σάββας (περίεργο καράβι)
Καλώς ήρθες Χρήστο!Καλησπέρα στην ομάδα κυνηγός και σκοπευτής ευχαριστώ για την αποδοχή θα τα λέμε στην συνέχεια..
Καλώς τον συνονόματο!Καλησπέρα στην ομάδα κυνηγός και σκοπευτής ευχαριστώ για την αποδοχή θα τα λέμε στην συνέχεια..
Τίνος είσαι 'συ βρε φίλε; Καλώς ήρθες, αλλά πες μας και τίποτα παραπάνω!Γεια σας παιδιά καλως σας βρήκα