Smartwatch

• Thread starter Thread starter Kostas.
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ποσο σας κρατάει η μπαταρία?
Εμένα max 4 μέρες όταν το δουλεύω έντονα 3 μέρες μπορεί και 2,5 όταν έχει πολύ υψηλά επίπεδα φωτεινότητας έξω όπως τους καλοκαιρινούς μήνες και τερματίσει η οθόνη την φωτεινότητα από μόνη της γιατί φτάνει μέχρι 3000nits που είναι πάρα πολύ φωτεινή.

Δεν σας κουράζει η συχνή φόρτιση?
Ήταν ο βασικός λόγος που πηγα στο instict
Να σου πω δεν την θεωρώ πολύ συχνή μάλλον γιατί πριν το πάρω είχα το απλό apple Whach 9 εκείνο με κούρασε και 1,5 μέρα φόρτιση. Οταν το πήρα έκανα μια έρευνα αγοράς μιας και τα χρήματα ήταν πολλά και είχα πολλές επιλογές. Απλά προτίμησα αυτό γιατί ήθελα ένα smart Whach παρά ένα με μερικές smart λειτουργίες οπότε προτίμησα αυτό. Και συμβιβάστηκα με τιμή ποιο συχνή φόρτιση βέβαια έχω και iPhone οπότε είχε και καλύτερη συνδεσιμότητα.

Λογικά δεν θα τα πάει καλά γιατί δεν θα μπορεί να το εντοπίσει ο δορυφόρος.Τι γίνεται με Galileo και το glonass ποιες οι διαφορές?
δεν δουλευουν ανεξαρτητα, χρησιμοποιει δορυφόρους και από τους 3 σχηματισμούς, οπότε προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν σε ενα συστημα έρχεται η πληροφορία από τα αλλά και την διορθώνει, γιαυτο και η αυξημένη ακρίβεια. Στο site δεν λέει ποιες συχνοτητες χρησιμοποιεί αλλά φανταζομαι ότι παιρνει την μια από τις 2 συχνότητες καθε σχηματισμού.
Δες στις ρυθμίσεις εαν μπορεί να παιρνει ώρα από τους δορυφόρους και όχι να την βαζεις εσύ ή να συγχρονίζει με το τηλέφωνο τουλάχιστον.

Δεν σας κουράζει η συχνή φόρτιση?
Ήταν ο βασικός λόγος που πηγα στο instict
Έχω το instinct το πρώτο τώρα 5 χρόνια και θέλει φόρτιση πρωί βράδυ τον τελευταίο χρόνο. Την αρχή κρατούσε η μπαταρία 8 - 10 ημέρες ανάλογα την χρήση.
Έπρεπε να προβλέψουν να αλλάζει η μπαταρία του γιατί είναι ακόμα σαν καινούριο και πρέπει να το αφήσω στην άκρη.... :(

Έχω το instinct το πρώτο τώρα 5 χρόνια και θέλει φόρτιση πρωί βράδυ τον τελευταίο χρόνο. Την αρχή κρατούσε η μπαταρία 8 - 10 ημέρες ανάλογα την χρήση.
Το έχω και εγώ περίπου 5 χρόνια και ξεχνώ να το φορτίσω.
Κρατά γύρω στον ένα μήνα.
Αδειαζε γρήγορα μόνο όταν έκανα χρήση να βλέπω τα σκυλια.

Έπρεπε να προβλέψουν να αλλάζει η μπαταρία του γιατί είναι ακόμα σαν καινούριο και πρέπει να το αφήσω στην άκρη.... :(
Γένικα δεν αλλάζουν στα smart watch στα apple που κάποια αλλάζουν σου λένε μετά δεν είναι αδιάβροχο μόνο για λίγο νερό που θα σου πέσει τυχαία. Και στα garmin που ρώτησα μου είπαν ότι και αν πάθει δεν φτιάχνετε δεν ανοίγει.

Το έχω και εγώ περίπου 5 χρόνια και ξεχνώ να το φορτίσω.
Κρατά γύρω στον ένα μήνα.
Αδειαζε γρήγορα μόνο όταν έκανα χρήση να βλέπω τα σκυλια.
Το χρησιμοποιείς συνεχώς τα 5 χρόνια; Μήπως φταίει που το άφησα ένα καλοκαίρι στο συρτάρι; Δεν ξέρω....

Κι εγω μια φορα τον μηνα περίπου το φορτίζω. Αν καταγράφω συνεχώς δραστηριότητες θελει περίπου μια φορα στις 20 μέρες. Μπορει απλα να σου έβγαλε βλάβη.

μύπος έκανες καμια αναβάθμιση ;;
ο ξάδερφος μου έκανε πρόσφατα μια αναβάθμιση και απο τον 1 μήνα που το φόρτιζε τώρα κάθε 2 μέρες θέλει φόρτιση

μύπος έκανες καμια αναβάθμιση ;;
ο ξάδερφος μου έκανε πρόσφατα μια αναβάθμιση και απο τον 1 μήνα που το φόρτιζε τώρα κάθε 2 μέρες θέλει φόρτιση
Όχι... Πώς έγινε αυτό ρε φίλε;
Να κοιτάξω για αναβάθμιση μήπως γίνει σε μένα το αντίθετο;🤔

Όχι... Πώς έγινε αυτό ρε φίλε;
Να κοιτάξω για αναβάθμιση μήπως γίνει σε μένα το αντίθετο;🤔
δε ξέρω του λέω πως έχει ανοίξει κανένας σένσορας και γιαυτό τελειώνει γρήγορα αλλα μου λέει οτι όλοι είναι κληστοι

δε ξέρω του λέω πως έχει ανοίξει κανένας σένσορας και γιαυτό τελειώνει γρήγορα αλλα μου λέει οτι όλοι είναι κληστοι
Το πιο πιθανό είναι να έχει ενεργοποιηθεί το GPS.....γι αυτό και του τρώει τόση μπαταρία. Έχω το solar πέντε χρόνια περίπου..... το πρώτο στα δύο χρόνια έβγαλε θέματα με την μπαταρία ( έδειχνε ότι είχε 16-17 μέρες μπαταρία και έκλεινε) το πήγα στο Μεϊμάρη που το είχα αγοράσει και μου το αντικατέστησαν (ήταν εντός εγγύησης) και μου έστειλαν καινούργιο με άλλα δύο χρόνια εγγύηση. Με χρήση μόνο σαν smart watch βγάζει 18-19-20 μέρες.... επειδή είναι και ηλιακό, σε περίοδο κυνηγιού βγάζει δύο εβδομάδες γεμάτα

Back