Setter Gordon

Βάλε ένα ραδιάκι να παίζει την ημέρα ώστε να μένει ξύπνια.
Αλλιώς παρέα με δεύτερο σκυλί ώστε να παίζουν μαζί και το βράδυ να κοιμούνται.
Έχει παρέα αλλα δύο σέττερ!
Είναι όμως ποιο μεγάλα και δεν πολυασχολουντε
Και μετά ο μάγκας ξεσπάει σε ότι βρει!
Ο κουβάς ειναι κάτι σαν μπαλάκι για αυτόν!
Γιαυτό τον έδεσα και με αλυσίδα!

Αφήστε ρε τα Gordon's ήσυχα....απο ΙQ εχουν κ τους περισεύει....αν ειχαν κ ομηλία, θα ήταν γεμάτο το πακέτο....

I ❤️GORDON SETTER'S..!!
Όντως είναι πανέξυπνα!
Και οι δύο γονείς του δικού μου που τους έχει φίλος μου και τα αδέρφια του που κάποια πήραμε φίλοι είναι νοήμων ζώα, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι ξεροκεφαλα και άμα τους καρφώνεται κάτι δεν τους το βγάζεις από το μυαλό εύκολα!!
Βέβαια αυτό το πείσμα όταν το βγάζει στο κυνήγι είναι που δίνει τα σκυλιά που ξεχωρίζουν!!

Όντως είναι πανέξυπνα!
Και οι δύο γονείς του δικού μου που τους έχει φίλος μου και τα αδέρφια του που κάποια πήραμε φίλοι είναι νοήμων ζώα, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι ξεροκεφαλα και άμα τους καρφώνεται κάτι δεν τους το βγάζεις από το μυαλό εύκολα!!
Βέβαια αυτό το πείσμα όταν το βγάζει στο κυνήγι είναι που δίνει τα σκυλιά που ξεχωρίζουν!!
ΑΚΡΙΒΩΣ...
Μιλαω συχνα, με ενα φιλο απο Θεσ/νίκη,
τον Παναγιώτη Μ. εχει εξέραιτα Gordon κι αυτος. Μου ειπε τα ιδια ακριβως, οπως εσυ ποιο πανω.....κι ετσι είναι!!

ΑΚΡΙΒΩΣ...
Μιλαω συχνα, με ενα φιλο απο Θεσ/νίκη,
τον Παναγιώτη Μ. εχει εξέραιτα Gordon κι αυτος. Μου ειπε τα ιδια ακριβως, οπως εσυ ποιο πανω.....κι ετσι είναι!!
Από τον Παναγιώτη είναι το σκυλί μου!!
Είμαστε αδερφικοι φίλοι και κάνουμε πολλά κυνήγια μαζί κάθε χρόνο!!

Από τον Παναγιώτη είναι το σκυλί μου!!
Είμαστε αδερφικοι φίλοι και κάνουμε πολλά κυνήγια μαζί κάθε χρόνο!!
Μπράβο σας κι ετσι να συνεχίσεται να ειστε....μιλαμε καθε τοσο μαζί...παλικάρι!!

Το , Gordon δεν δέχεται άλλο σκύλο να κυνηγάει μάζη του αν μεγαλοσουν μάζη οκ αν έρθει ποιο μετά ο άλλος θα αρχίσει να κανη διάφορα....όταν είχα το δικό μου ποτέ δεν μου έκανε το παραμικρό το μόνο που ήθελε ήταν πολλές βόλτες την νεκρή περίοδο δεν αντέχει το μέσα και την απομόνωση

Back