Ναι θαλασσί όντος, στο χρώμα της φασσας.. Χεχεαλλο φυσιγγι το μαυρο στην 25 αδα και αλλο στην 10 καδα το θαλασι.
Ναι θαλασσί όντος, στο χρώμα της φασσας.. Χεχεαλλο φυσιγγι το μαυρο στην 25 αδα και αλλο στην 10 καδα το θαλασι.
Τα rio royal ήταν σε μαύρο κάλυκα...κ αυτό καλοΒασικά, το συγκεκριμένο, πρέπει να έχει αλλάξει 100 φορές.. Πριν αρκετά χρόνια δούλευε ο ξάδερφος μου το rio pichon 36γρ μαύρο σε κουτί 25αρι,στα πάπια και ήταν υπερευχαριστημενος... Αφού μου είπε ότι είναι φοβερό... Κατέβηκα στον βραχνο στον Πειραιά, τον τότε αντιπρόσωπο, πάει μια δεκαετία από τότε, και πήρα rio pichon, σε δεκάρι κουτί και γκριζωπο κάλυκα... Καλό φυσίγγι δεν λέω, όντος υπερσυγκεντρωτικο, αλλά εμένα δεν μου εκατσε
Ναι μπορεί να μου έλεγε αυταΤα rio royal ήταν σε μαύρο κάλυκα...κ αυτό καλο
Ένα παράδοξο με τα δεύτερα....με ζεστό καιρό ανάκρουση ζιρο,με πάγο μπντιβαααα
Ναι αλλά η γερακοτσιχλα κατέβηκε από τα 60μ......Ένα παράδοξο με τα δεύτερα....με ζεστό καιρό ανάκρουση ζιρο,με πάγο μπντιβααααέχω μια δεκάδα ,συλλεκτικά
παπί δεν είδαν
![]()
Ναι με ζεστό καιρό....κ με τσουφ....ένα σκάγι την είχε πάρειΝαι αλλά η γερακοτσιχλα κατέβηκε από τα 60μ......![]()
Γύρω στα 14 χρόνια έχω που τα αγόρασα εγώΠροφανώς, όλα αυτά βέβαια πριν μια 25ετια και... Δεν ξέρω αν έβγαιναν και τα δύο τα συγκεκριμένα τοτε. Παντος στα παπιά από ότι μου έλεγε, θεριζανε