Remington Team

Πριν ανεβάσω τη φωτογραφία με την αμερικανική τσόντα ξέχασα να πω να απομακρυνθούν οι μπενελακιδες από της οθόνες. Συγνώμη παιδιά δεν ήθελα να σας σοκαρω αλλά η Ρεμί κάνει τέτοια συγκέντρωση που διορθώνει και τη διάσπαση προσοχής αν ξεκινήσεις με Ρεμί από μικρός 🤣🤣🤣🤣

Πριν ανεβάσω τη φωτογραφία με την αμερικανική τσόντα ξέχασα να πω να απομακρυνθούν οι μπενελακιδες από της οθόνες. Συγνώμη παιδιά δεν ήθελα να σας σοκαρω αλλά η Ρεμί κάνει τέτοια συγκέντρωση που διορθώνει και τη διάσπαση προσοχής αν ξεκινήσεις με Ρεμί από μικρός 🤣🤣🤣🤣
Έδωσες πόνο ! 🤣

Καλημερα.
Θελω να πουλησω ενα Remington που εχω για να αγορασω αλλο οπλο.
Ειναι μοντελο που δεν κυκλοφορει σχεδον καθολου ομως και δεν μπορω να εκτιμησω και να προσδιορισω μια τιμια τιμη.
Υπαρχει εκτιμητης οπλων αν το λεω σωστα;

Καλημερα.
Ειναι μοντελο που δεν κυκλοφορει σχεδον καθολου ομως και δεν μπορω να εκτιμησω και να προσδιορισω μια τιμια τιμη.
Δεν ανέφερες τι όπλο είναι και εκτιμητής όπλων μπορούμε να πούμε ότι είναι μόνο ο χατζιωτης .

Καλημερα.
Ψάξε τιμές στο ίντερνετ, ώστε να έχεις μια εικόνα πάνω-κάτω.
Ο Χατζιώτης, κάνει εκτιμήσεις όπλων.

Καλημερα.
αν είναι μύλου το θέλω εγω

Back