Όμορφο, περιμένουμε ζωντανές φωτό μόλις το έχεις στα χέρια σουTo έχω αγοράσει από άλλο κράτος από αυτό που βρίσκομαι και αυτή τη στιγμή είναι στα χέρια του εξαγωγέα. Οι φωτογραφίες είναι του μαγαζιού που το αγόρασα.
Όμορφο, περιμένουμε ζωντανές φωτό μόλις το έχεις στα χέρια σουTo έχω αγοράσει από άλλο κράτος από αυτό που βρίσκομαι και αυτή τη στιγμή είναι στα χέρια του εξαγωγέα. Οι φωτογραφίες είναι του μαγαζιού που το αγόρασα.
Το είχα δει και εγώ στο site, νομίζω έκανες μια πολύ καλή αγορά, σχεδον επένδυση. Καλορίζικο, καλοτούφεκο και καλοφύλαχτο!To έχω αγοράσει από άλλο κράτος από αυτό που βρίσκομαι και αυτή τη στιγμή είναι στα χέρια του εξαγωγέα. Οι φωτογραφίες είναι του μαγαζιού που το αγόρασα.
Απο εξωτερικό είχε φέρει ο πατέρας μου μια 1100 ή Αμερική ή Καναδά το1985 και μάλιστα σε διαμέτρημα 20, την είχε κυνηγήσει αρκετά και εγω κάποιες φορές που πήγενα μαζί του, το μόνο του παράπονο ήταν η ποικιλία στα φισίγγια και γιαυτό το λόγο δούλευε ποιό πολύ μια δεύτερη remington επαναλειπτική σε διαμέτρημα 12 μοντέλο δεν θυμάμαι. Έτσι το 20ακι ξέμεινε παροπλισμένο για πολλά χρόνια, πρίν ενα χρόνο το πήρα εγω το όπλο αφού ο μπαμπάς δεν μπορεί, εχω πάει 2 φορές σκοπευτήριο με ενα φίλο και το ξεκάπνισα, το οπλάκι τα πήγε μια χαρά για τα 20+ χρόνια που ήταν στον οπλοβαστό και εύχομαι να συνεχίσει έτσι.Αυτη στην Ελλαδα την αγορασες η στην εφερε κανενας θειος απο Αμερικη-Καναδα. Το ρωταω να δω μηπως αυτα που πωληθηκαν εδω απο την αντιπροσωπια της Ελλαδος ειχαν τα προβληματα δεδομενου να ησαν προιοντα παραγωγης Β κατι που το εχουμε συναντησει σε αλλα προιοντα παραγωγης .Καποιος που την εχει φερει απο το εξωτερικο ειναι κανενας μαζι μας να πει την ιστορια της;
Ομορφο οπλο φιλε Κωστα, να το χαρεις. Το επαναληπτικο 12 Remington( πιθανος wingmaster) δεν το εχεις πια?Απο εξωτερικό είχε φέρει ο πατέρας μου μια 1100 ή Αμερική ή Καναδά το1985 και μάλιστα σε διαμέτρημα 20, την είχε κυνηγήσει αρκετά και εγω κάποιες φορές που πήγενα μαζί του, το μόνο του παράπονο ήταν η ποικιλία στα φισίγγια και γιαυτό το λόγο δούλευε ποιό πολύ μια δεύτερη remington επαναλειπτική σε διαμέτρημα 12 μοντέλο δεν θυμάμαι. Έτσι το 20ακι ξέμεινε παροπλισμένο για πολλά χρόνια, πρίν ενα χρόνο το πήρα εγω το όπλο αφού ο μπαμπάς δεν μπορεί, εχω πάει 2 φορές σκοπευτήριο με ενα φίλο και το ξεκάπνισα, το οπλάκι τα πήγε μια χαρά για τα 20+ χρόνια που ήταν στον οπλοβαστό και εύχομαι να συνεχίσει έτσι.
Φίλε συνονόματε, η μόνη λύση που βλέπω για να λυτρωθείς, είναι να ξαναπάρεις μια ίδια. Κυνήγησέ την κανονικά. Δεν νομίζω ότι θα ξανασυμβεί το ίδιο. Μόνο τότε θα ξεχαστείς και ίσως σταματήσεις να έχεις αυτή την εικόνα. Προσοχή, όχι να φτιάξεις την παλιά. Πάρε μια μεταχειρισμένη απ' αυτές που κυκλοφορούν.
Θα αγοράσω βάση, περιμένω να πέσουν οι τιμέςΦίλε συνονόματε, η μόνη λύση που βλέπω για να λυτρωθείς, είναι να ξαναπάρεις μια ίδια. Κυνήγησέ την κανονικά. Δεν νομίζω ότι θα ξανασυμβεί το ίδιο. Μόνο τότε θα ξεχαστείς και ίσως σταματήσεις να έχεις αυτή την εικόνα. Προσοχή, όχι να φτιάξεις την παλιά. Πάρε μια μεταχειρισμένη απ' αυτές που κυκλοφορούν.
Αυτο φιλε μου κουτα ειναι ολοκαινουριοΑπο εξωτερικό είχε φέρει ο πατέρας μου μια 1100 ή Αμερική ή Καναδά το1985 και μάλιστα σε διαμέτρημα 20, την είχε κυνηγήσει αρκετά και εγω κάποιες φορές που πήγενα μαζί του, το μόνο του παράπονο ήταν η ποικιλία στα φισίγγια και γιαυτό το λόγο δούλευε ποιό πολύ μια δεύτερη remington επαναλειπτική σε διαμέτρημα 12 μοντέλο δεν θυμάμαι. Έτσι το 20ακι ξέμεινε παροπλισμένο για πολλά χρόνια, πρίν ενα χρόνο το πήρα εγω το όπλο αφού ο μπαμπάς δεν μπορεί, εχω πάει 2 φορές σκοπευτήριο με ενα φίλο και το ξεκάπνισα, το οπλάκι τα πήγε μια χαρά για τα 20+ χρόνια που ήταν στον οπλοβαστό και εύχομαι να συνεχίσει έτσι.
Διακρίσεις βλέπω άμα αρχίσουμε τις οπαδικες καλησπερες βλέπω να γεμίζω κοτσωμενο βιβλίο.Σας δειαβαζω αρκετο καιρο και καλησπεριζω την ομαδα. Κατοχος και εγω της 1100 και V3.
Ιδιαιτερες καλησπερες στον NikolaRemi, Alex76 και stelio duckhunter.
welcome to the club ...Σας δειαβαζω αρκετο καιρο και καλησπεριζω την ομαδα. Κατοχος και εγω της 1100 και V3.
Καλώς ήρθες Γιώργο!Σας δειαβαζω αρκετο καιρο και καλησπεριζω την ομαδα. Κατοχος και εγω της 1100 και V3.
Καλως ηρθες Γιωργο με μια ιδιαιτερη καλησπερα!Σας δειαβαζω αρκετο καιρο και καλησπεριζω την ομαδα. Κατοχος και εγω της 1100 και V3.
Καλώς ήρθες.Σας δειαβαζω αρκετο καιρο και καλησπεριζω την ομαδα. Κατοχος και εγω της 1100 και V3.
Ενα κρακ ειναι και τον πηραμε στα ιταλικα αχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαΚαλησπέρα και από μένα και όπως είδες αρχίσαν τα μαζεματα.
Δύσκολο Τόλη έχει δύο.Ενα κρακ ειναι και τον πηραμε στα ιταλικα αχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα
Ε το δευτερο δε κανει κρακ αλλα ειχει ιταλικη καρδιαΔύσκολο Τόλη έχει δύο.
Διακρίσεις βλέπω άμα αρχίσουμε τις οπαδικες καλησπερες βλέπω να γεμίζω κοτσωμενο βιβλίο.
Να γεμισουμε το βιβλιο με καλες κυνηγετικες συζητησεις Ηλια....Διακρίσεις βλέπω άμα αρχίσουμε τις οπαδικες καλησπερες βλέπω να γεμίζω κοτσωμενο βιβλίο.