Pointer

Ρώτησα έναν φίλο κυνηγό που έχει κατάστημα pet shop και μου πρότεινε τις εξής μάρκες κατά σειρά.
Orijen, Akana, Canivera, Hill's. Μου είπε να το ψάξεις με τα δημητριακά γιατί αν το σκυλί δεν έχει αλλεργία και του δίνεις τροφές χωρίς δημητριακά μπορεί να του προκαλέσει καρδιοπάθεια.
Ευχαριστώ πολύ.. Αυτό με τα δημητριακά μου φαίνεται κάπως αφού πουθενά δν έχω διαβάσει ότι τα χρειάζεται ο οργανισμός του σκυλου και ότι τα βάζουν μέσα για να αυγατευουν τις τροφές φθηνά. Θα το ψάξω όμως .shake hands.
 
Νέο αίμα Ο καμπελ 5 μηνών για να δούμε πως θα εξελιχθει
Καλοτυχος ο κουταβος Παναγιώτη
Ειδικά για πέντε μηνών είναι θηρίο ποιντερ από τα παλιά όχι σαν κάτι βιδρες που τις ονομάζουν ποιντερ
 
Ευχαριστώ πολύ παιδιά να στε καλα
Είναι δεμένο σκυλί σωστό απο μια πολυ κυνηγετικα μανα σκυλαρα και Έχει όλα τα ένστικτα για να δούμε πως θα εξελιχθεί να ναι καλοτυχος πιστευω σε αυτον θα φανει
η μελιτα την πηρα φετως παναγιωτι 2,5 ετων τωρα στα 3,,με γραμες ωμορφεςςςς ο παππουστης ο ξακουστος ΤΑΥΓΕΤΟΣ,του ματθιοπουλο,,εως τωρα τα παη πωλη καλαααα .love.
 
Καλησπέρα στους ποιντεραδες και όχι μόνο.. Θα θέσω έναν προβληματισμό μου και όποιος θέλει ας βοηθήσει.. Έχω έναν ποιντερακο αρσενικό 18 μηνων που ξεκίνησε φέτος με ορτυκια στην κωπαιδα και αφού μου προγκηξε 2-3 χωρίς να τουφεκισω τα επόμενα 2-3 που ξεπεταξε του τα βάρεσα με αποτέλεσμα να αρχίσει να μένει στα πουλιά (φερμαρει) αλλά όχι για πολύ ώρα. Βέβαια δν είχα μεγάλο δείγμα (3-4 εξόδους από 1-2 πουλιά στην κάθε φορά). Εν συνεχεία στο σχιστο στην πέρδικα η ίδια ανήσυχη συμπεριφορά με στιγμιαία φερμα ή ξεπεταγμα κατευθείαν στα πουλιά. Δλδ με το που χτύπαγε το μπιπερ έσπαγε και τα ξεσήκωνε. Στην μπεκάτσα τώρα σε 2 εκπαιδευτικα βρήκα πουλιά και έκανα 5 και 6 σηκωματα με την ίδια συμπεριφορά από τον σκύλο (στιγμιαία φερμα που έσπαγε με το πρώτο χτύπημα του μπιπερ ή προγκηγμα). Το σκυλί βγαίνει μόνο του χωρίς άλλο έμπειρο. Υπάρχει περίπτωση να στρώσει με τον καιρό και τα σηκωματα?? Ή να του χτυπήσω καμιά προγκιχτη να δαγκώσει αν επιτρεψουν το κυνηγι? Για δώστε τα φώτα σας οι πιο έμπειροι. Την κατανόηση σας για το σεντόνι
 
Back
Top