NSI N-Speed vs B&P F2 Classic

• Thread starter Thread starter BENELLI 1 2
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Για μένα το καλύτερο 34 με μεγάλη διάφορα είναι της λαμπρό α1speciale... Φυσιγγαρα
Πιστεύω ότι ένας ενημερωμένος κυνηγός δέν αγοράζει μόνο το Α1 speciale 34
αλλά παίρνει στο σακκίδιο του και το Α1 speciale 32 .
Tο ίδιο ακριβώς ισχύει με το NSI speed k NSI classica 32 .
Είναι πλήρως καλυμμένος για το τί δουλεύει σε συγκεκριμένες συνθήκες .

Αν και το εχω ξαναγράψει θα το ξαναπώ, Αυτα που ειδα με το f2 πριν από κατι χρόνια ηταν εκπληκτικά.
Ομως πέραν του ψυχρού που γράφετε ,έδινε ρέστα με υγρασία. Ακόμη και σε έναρξη 15 Σεπτέμβρη σε βάλτο απο χάραμα και μέχρι να βγει ο ήλιος κένταγε!
Εχω ακομη κάποια κουτιά απο τότε. Με τις τωρινές παρτίδες δεν ξέρω τι γίνεται

Έτσι είναι

Συμφωνω απολυτα!αναμεσα σε speed-f2-a1,θα διαλεγα το α1!
Το κακο με τα Α1 ειναι οτι δυσκολα τα βρισκεις σε χοντρα σκαγια...καλα το 32αρι δεν ξερω καν αν το βγαζει σε χοντρα ο labro(κατω απο Νο7...) αλλα και το 34αρι οσες φορες δοκιμασα να το βρω σε εξαρι ,ολο σε ελλειψη ηταν....Για μενα παντως λαθος που δεν βγαζουν τα 32 και σε νουμερα κατω απο 7...

Πέρσι σε 34αρι έριξα κι αυτό στην πέρδικα,σε εφτάρι.
Μια χαρά μου φάνηκε.

Το κακο με τα Α1 ειναι οτι δυσκολα τα βρισκεις σε χοντρα σκαγια...καλα το 32αρι δεν ξερω καν αν το βγαζει σε χοντρα ο labro(κατω απο Νο7...) αλλα και το 34αρι οσες φορες δοκιμασα να το βρω σε εξαρι ,ολο σε ελλειψη ηταν....Για μενα παντως λαθος που δεν βγαζουν τα 32 και σε νουμερα κατω απο 7...
από τότε που βγήκε το Α1 sp 34 το ν6 είναι μόνιμα σε έλλειψη . ότι βγει αγοράζεται. δεν έχω ξαναδεί τέτοιο ταίριασμα φυσιγγίου με νούμερο

από τότε που βγήκε το Α1 sp 34 το ν6 είναι μόνιμα σε έλλειψη . ότι βγει αγοράζεται. δεν έχω ξαναδεί τέτοιο ταίριασμα φυσιγγίου με νούμερο
Αυτήν την σύνταγη που έχει την ρίχνω 15 χρόνια σε σκάγια 6/4... Θάνατος από Αυγούστου μεχρει Φλεβάρη

χρησιμοποιώ σε διαφορά κυνηγια
Α1 speciale 34, v6
Α1 speciale 32, ν9
NSI classica 32, ν7,5 κ 8
το NSI speed δεν το χρησιμοποιώ γιατί είναι δυνατό , θα το έβαζα μόνο σε φασσα στα κυνηγια μου , αλλά στη φασσα βάζω πάντα 36 γρ (από τα περάσματα και μετά την κυνηγάω ) τα τελευταία χρόνια speciale palompe n6 , αλλά και lambro biturbo 38 ν5 το παλιό με την tecna , έχω μερικά κουτιά ακόμα.

πήρα πέρυσι πρώτη φορά ένα κουτί f2 34 n7
δυο φίλοι συγκυνηγοι στη φασσα το ρίχνουν χρόνια.
τους είδα που ρίχνανε και έβγαζε πολύ καπνό η τουφεκιά και κομματάκια σαν χαρτοπόλεμο από την βυσματωση μάλλον. ίσως έτσι είναι η f2 δεν είχα ρίξει ποτε. Δεν μου άρεσε αυτό και έριξα σε 3 πέτρες μακρυά και είχε πολύ καλο αποτέλεσμα ...δύναμη - αποτύπωση . Παρόλα αυτά τους τα χάρισα χαχαχα

Πέρσι σε 34αρι έριξα κι αυτό στην πέρδικα,σε εφτάρι.
Μια χαρά μου φάνηκε.
Μαθαμε τελικά αν έχει jk6 μέσα;;

Είναι και τα δυο εξαιρετικά! Καλύπτουν άνετα κοντινές και μεσαίες βολές, σε ολες τις εποχές! Προσωπικά τα έχω δουλέψει με benelli centro σε τρυγόνι, μπεκάτσα και φάσσα και έχω σταθερά μείνει σε αυτά.

Μαθαμε τελικά αν έχει jk6 μέσα;;
Μάλλον jk6 είναι, αλλά όχι η κλασική σουηδική, πρόκειται για παραλλαγή της που φτιάχνεται από την νορβηγική NAMMO από την οποία η Fiocci προμηθεύεται πυριτιδες, όπως και από άλλες εταιρίες

Το εριξα περσυ σε νουμερο 4 και ηταν φοβερο σε μεγαλα και μεσαια παπια!

Back