Kurzhaar

η σκυλα δεν περασε τα τεστ.σε δυο κυνηγετικες εξοδου, σε δυο φερμες του εμεπιρου σεττερ η σκυλα εδειξε αδιαφορια, αλλα αυτοπου ηταν σημαντικο καιαπορηφθηκε, ηταν που δεν ξεκκολουσε διπλα απο τα ποδιαμου.
 
χι. αλλο εκεινο το σκυλι.
το δοκιμασα με αλλο σκυλι, λογοτου οτι αυτος που μου το εδωσε μου ειπε πως το σκυλι κανει συνενεση, και εχει κυνηγισει ορτυκια.

ετσι σκεφτηκα πως ενα σκυλι 2.5 χρονων που κανει συνενεση, καιεχει κυνηγισει ηδη, θα μπορει να μου δειξει οτι ειναι να μου δειξει, μιας και με το αλλο σκυλι ζησαν μαζι καμια 10ρια μερες πιο μπροστα.
 
αλω ενα υπερωχο κουρτσχαρ του φιλουμου του γιωργου απο την θεσ.νικη που κυνηγουσαμε μαζι ορτυκια μπεκατσα και λαγο,τον max τωρα ειναι 8 ετων και κυνηγαη με παθως δυνατοοο

free photo hosting


free upload pictures


imgurl


image url upload


image post


upload an image


imagehosting


image hosting


free photo hosting


image hosting 30 mb
απλααα υπερωχο σκυλιιιιι
 
καλησπερα σε ολη την παρεα. θα ηθελα την γνωμη σας (αν καποιος φυσηκα γνωριζει) και της συμβουλες σας. εχω παρει ενα κουταβι, και το πηρα 46 ημερων απο μια γεννα η οποια ειχε 10 μικρα. καλος η κακος, διαλεξα το πιο μικροκαμωμενο και το πιο αδυνατο απολα. αλλα το πιο ζωηρο, και το πιο εξυπνο, απο αυτα που μπορεσα να κρινω βλεποντας ολα τα κουταβια.

θα ειμαι αναλυτηκος, μιας και θελω να δωσω ολα τα στηχεια, για να γνωριζετε.

το σκυλι το μετεφερα στο κλουβι του, και διπλα ειχα ενα ησυχο λαμπραντορ 3 χρονων, και ενα σετερ 4 χρονων. αγορασα κροκετα για κουταβια αναπτυξης, και του εβαλα να φαει. δοκιμασε να φαει μερικες κροκετες και της παρατησε. εγω φησυκα μεσα στο αγχος, μιας και το κουταβι ειναι αδυναμο και αυτη η ηλικια ειναι πολυ κρισιμη. το κουτα απο την μερα που το πηρα εχει διαροια καφε χρωματος. νερο μιλαμε. δοκιμασα να του δωσω κοτοπουλο βρασμενο, αλλα και παλι δεν εφαγε. τωρα εδω και δευτερη μερα το ταιζω με ιδικο γαλα για κουταβια, βιταμινες, και απο σημερα αρχησα την θεραπεια γιαα τα σκουλικια. στην αρχη φοβηθηκα μηπως και το χασω το κουταβι για κανεναν τυφο. αλλα ο γιατρος μουπε πως δεν εχει τα συμπτωματα, και απο την στιγμη που δεν κανει εμετο. φησυκα εδω και 2 μερες το εχω παρει απο τον εξωτερικο του χωρο και το περασα μεσα σε πιο ζεστο μερος. σημερα για πρωτη φορα το πρωι εφαγε μονο του το γαλα με την ζαχαρι που το εδωσα (ζαχαρι λογο αναγκων του σε θερμιδες) αλλα κοιμαται σηνεχως και οταν ξυπνησει, παει και κανει ακομη διαροια. το πρωι πρωι εκανε πιο σφυχτη διαροια, ενω μετεπητα παλι νερο. εχτες ο γιατρος του εβαλε και μια ενεση για την διαροια. εσεις εχετε καμια ιδια η παρομια εμπειρια αυτης της καταστασης? καμια αποψη εχουμε απο κανεναν?
Καλισπερα φιλε ειχα τα ιδια σιμτοματα σε ενα κουαβι και μου εδοσε ο γιατρος ενα σιροπι δεν θυμαμε πος το ελεγαν γνομη μου αλαξε γιατρο παρε μια δευτερη γνομη
 
το καινουργιο απωκτημα ενως φιλουμου 2 μηνων ο ηρων.my man.
Είμαι πολύ περίεργος για το κυνηγητικο μέλλον αυτού του σκύλου. Μόλις το είδα από ένστικτο σκέφτηκα ότι αυτό το σκυλί θα γράψει ιστορία. Δείχνει μια ωριμότητα και σοβαρότητα περίεργη για την ηλικία του.
 
Είμαι πολύ περίεργος για το κυνηγητικο μέλλον αυτού του σκύλου. Μόλις το είδα από ένστικτο σκέφτηκα ότι αυτό το σκυλί θα γράψει ιστορία. Δείχνει μια ωριμότητα και σοβαρότητα περίεργη για την ηλικία του.
ωντος φιλεμου το σκυλακι ετσι μου φεναιτε και μενα,,εχη παρα πωλη καλο petigri απο γονης φωρτωμενη κυπελα και κυνηγιτικους βεβαιαααα,,τσιπαρισμενω με τα χαρτιατου και τα εμβωλιατου και σε πωλη λογικη τιμηηηη.my man. εας του ευχηθουμε καλη τυχη και καλα κυνηγια να εχη μιας και θα εχη και δασκαλο δυπλατου 8ετων τον μαξ, και το φιλαρακιμου ειναι και παρα πωλη μερακληςςς.RESPECT.
 
αμα σου βγει το κουρτσχαρ ειναι κορυφη..εχω μια θυληκια 3 χρονων και φυσαει...με εχει τρελανει με τις φερμες

Νατη
20170410_180619.jpg
 
Last edited:
πριν τρις μέρες μίλησα μένα τύπο που πουλούσε ένα ....
ΚΟΥΡΤΣΧΑΡ

τον στέλνω μήνυμα και τον ρωτώ
ποσο χρόνον είναι
ποσο το πουλάς
και τι κυνηγάει


τι μου απάντησε ..

που κυνηγάς


του λέω είμαι από χαλκιδική και κυνηγό χαλκιδική

ξαναρωτώ ποσο κάνει το σκυλί σου και τι κυνηγάει


απάντηση
είναι 4 χρόνον και κάννη 1000 euro



φίλε μου τι κυνηγάει το σκυλί θα μου πεις

απάντηση
το σκυλί είναι στο τάδε μέρος φέρνεις τα λεφτά και αν δεν σε κάνει το φέρνεις πίσω σε 15 μέρες

μπορούμε να το δούμε να το βγάλουμε μαζί μια βόλτα να δούμε πως πηγαίνει


όχι το παίρνεις και αν δεν σου κάνει το φέρνεις πίσω

κάτσε ρε φίλε καν μου πεις εσύ όταν το φέρω πίσω ..κοίτα φίλε το σκυλί κάτι το έκανες και τώρα δεν κυνηγάει μετά τι κάνουμε θα παίξουμε τουφεκιές


εγώ έτσι δουλεύω αν θέλεις
.....................................................................................

για πέστε ρε παιδιά τώρα έχει χαζέψει ο κόσμος για εγώ κάνω κάποιο λάθος






 
Back
Top