HIT SHOW 2016 (VICENZA ITALY)

Κωνσταντίνε δεν χρειάζεται να με ευχαριστεί κανείς, δικιά μου χαρά και φαντάζομαι του κάθε ενός να βρίσκετε σε τέτοιο περιβάλον.
Η πικρή αλήθεια στα Ιταλικά όπλα είναι ότι υπάρχουν μόνο δύο κατασκευαστές!! Δύο που κατασκευάζουν κάννες δύο που κατασκευάζουν βάσεις και κοντάκια! Και όλοι μα όλοι αγοράζουν από αυτούς και ανάλογα με την πείρα τους συναρμολογούν!!! Και φινίρουν!!! Πραγματική ποιότητα δυσκολα συναντάς και πρέπει να πληρώσεις!!
 
Έκθεση κυνηγιού-ψαρέματος- σκοποβολής Βέρνης 2018!
Πολλά κυνηγετικά περίπτερα με όλα τα καλούδια αλλά με εστίαση στο κυνήγι θυλαστικών και μεγάλων θηραμάτων! Πολύ μικρή παρουσίαση λειόκαννων και των λοιπών αξεσουάρ τους. Και μερικά σκοπευτικά. Αλλά πάρα πολλά πιστόλια, τάκτικαλ,πολεμικά και φυσικά πολυτελή ραβδωτά! Από ρούχα, πλούσια τα ελέη! Και μου κάνει μια τεράστια εντίπωση ότι όταν λένε προσφορά το ενοούν! Όταν βάζουν 50-70℅ επίσης το ενοούν!! Όχι σαν εμάς που σου λέει έχει βάλει ο τάδε προσφορά στα ρούχα ή δεν ξέρω που αλλού και σου βάζει αν σου βάλει 30 τις εκατό!!
Στο ψάρεμα τεράστια ποικιλία και σε σκάφη περισσότερο λιμνών αλλά και σε ότι έχει να κάνει με την ασχολία αυτή. Μέχρι και τεχνικές λιμνούλες είχαν για να δείχνουν πως λειτουργούν τα εργαλεία τους
Στην σκοποβολή τα πάντα! Για αυτούς σκοποβολή σημαίνει Ολυμπιακά αθλήματα! Και όχι κάτι το επικύνδινο το τρομερό το δε ξέρω και εγώ πως αλλιώς στη χώρα μας αντιμετοποίζεται το κάθε τι! Μέσα στο χώρο τις έκθεσης είχαν τόξα, αεροβόλα πιστόλια και τουφέκια για να μπορεί ο κάθε ένας να δοκιμάσει και φυσικά να σχοληθεί με αυτό. Υπό την επίβλεψη φυσικά τον σχολών σκοποβολής που είχαν στήσει και τα τερέν.
Για το τέλος άφησα αυτό που μου έκανε εντίπωση γιατί στη χώρα μας δεν το έχουμε δει ποτέ και δεν νομίζω να το δούμε! Τα πρώτα άτομα που μπίκαν στην έκθεση και είχαν έρθει με λεωφορεία ήταν τα ΣΧΟΛΕΙΑ ναι γέμισε η έκθεση με παιδιά και δασκάλους! Τα υπόλοιπα περισεύουν....






 
Μακάρι να μπορούσα να τραβίξω και άλλα! Και φυσικά να μπορούσα να μιλήσω με πολούς στις εκθέσεις, αλλά ο κόσμος πολύς και ο χρόνος περιορισμένος.
Ούτε η δουλειά μου είναι πάνω σε αυτό το αντικείμενο και ούτε αποσκοπώ κάποιο κέρδος από όλα αυτά, απλά μου αρέσει αυτό το ριμάδι το κυνήγι με τα παρελκόμενά του... Και γιατί να μην το μοιραστώ μαζί σας, το θέαμα και η γνώση πρέπει να μοιράζεται, αλλιώς θα παραμείνουμε στον σκοταδισμό μας και στην δική τους ψευδογνώση για να μας κάνουν ότι θέλουν!!!
Με λυπεί το γεγονός ότι στην πιο ακριβή χώρα του κόσμου! Πουλάνε πιο φθηνά από ότι στην χώρα μας ......
 
Back
Top