GPS Σκύλων

Έχει κανείς εμπειρία με τα κολάρα του Ρούσσου;
Γνώμες, εντυπώσεις;
Με είπε και ο @outlander είναι τίμια και η τιμή τους δελεαστική.
Πέρσι το Οκτώβριο τα πήρα.
Κάποιες φορές κοντά στα σύνορα έχανε τελείως το σήμα και αναγκαζόμουν να σβήνω το χειριστήριο και να το ξανα ανοίγω για να βλέπω το κολάρο.
Για να έχεις αυτόματη περιστροφή του χάρτη πρέπει το κινητό να έχει αισθητήρα πυξίδας.
Θέλει να μην αφήνεις τις μπαταρίες ξεφόρτιστες όταν τελειώνει η σεζόν στο κυνήγι αλλά να δουλεύει έστω μια φορά το δίμηνο.
¨Όταν παίρνεις τηλέφωνο για να παραγγείλεις είναι ευγενέστατος.
Όταν τον παίρνεις τηλέφωνο για προβλήματα το παίζει αυταρχικός ξερόλας και με ήρθε να τον σκυλοβρίσω.
Κατά τα άλλα ότι πληρώνεις παίρνεις.

Σπύρο, μπορείς να μου πεις πως λειτουργούν; Είδα έχουν μια εφαρμογή που τα συνδέεις.

Για αυτά ενδιαφέρομαι.
Χθες από ότι είδα θα κυκλοφορήσει και τηλεκοντρόλ δυνατότητας μέχρι 9 κολάρων που θα δείχνει στην οθόνη του την απόσταση την κατεύθυνση και την στάθμη μπαταρίας των κολαρων. Αυτό το τηλεκοντρόλ που έχω εγώ έχει τη δυνατότητα να εκτελεί εντολες μέχρι και σε 9 κολάρα και να χτυπάει ένας ήχος σε περίπτωση που μείνει ακίνητος ο σκύλος για κάποια δευτερόλεπτα τα οποία έχει ορίσει ο χρήστης μέσω εφαρμογής κινητού τηλεφώνου (μόνο android). Η οθόνη του δειχνει τη στάθμη μπαταρίας του τηλεκοντρόλ, ποιο κολάρο είναι ακίνητο και ποιο κολάρο θα δεχθεί τις εντολές (ήχος ποινή).Έχει εμβέλεια σε οπτική επαφή έως 25 χιλιόμετρα, σε πυκνό κτλ από 2 έως 7. Στα θετικά του ότι δεν μπλέκονται οι συχνότητες με άλλα κολάρα όπως έχω ακούσει για τα garmin, στα αρνητικά του ότι για να βλέπεις το σκύλο πάνω στο χάρτη χρειάζεται να έχεις την εφαρμογή σε κινητό android. Το τηλεκοντρόλ ανοίγει με κουμπί on /off τα κολάρα με μαγνήτη που είναι ενσωματωμένος στο τηλεκοντρόλ. Στην εφαρμογή του κινητού έχει πολλές ρυθμίσεις και παραμέτρους σου εμφανίζει τη θέση των κολαρων και του τηλεκοντρόλ ή των τηλεκοντρόλ (χωρίς να το χω χρησιμοποιήσει με δεύτερο τηλεκοντρόλ μιας και ο συγκυνηγός - πατέρας μου είναι μεγάλος σε ηλικία και δεν είναι της τεχνολογίας) υπάρχει η δυνατότητα να διαχειρίζοντε τα κολάρα 2 τηλεκοντρόλ ταυτόχρονα. Στις ρυθμίσεις ορίζεις το χρώμα που θα αφήνει το ίχνος της πορείας του σκύλου, το όνομα του,κάθε πότε θα ανανεώνεται το σήμα μεταξύ τηλεκοντρόλ και κολάρου. Με μικρή κατανάλωση σε Mb (όσο χρειαστεί για να ανοίξει την περιοχή που θέλεις)θα τα βλέπεις στο δορυφορικό χάρτη της google. Έχεις τη δυνατότητα από την εφαρμογή στο κινητό να δίνεις εντολές στα κολάρα να βλέπεις το ποσοστό μπαταρίας τους την ταχύτητα την κατεύθυνση και το υψόμετρο των σκυλιών τ απόσταση τους από το εσένα τη πορεία τους στο χάρτη και να αποθηκεύεις θέσεις που σε ενδιαφέρουν. Εχει ιστορικό διαδρομών και επίσης εκτός τους χάρτες έχει τη δυνατότητα η εφαρμογή σε μια πυξίδα να σου παρέχει πληροφορίες όπως διοπτευση, στάθμη μπαταρίας κολάρου υψόμετρο ταχύτητα και την τη απόσταση από τον κυνηγό.
Στο θέμα του service, είχα κολάρα του (εκπαίδευσης) από το 2009 μέχρι και τώρα ότι πρόβλημα αντιμετώπισα λύθηκε άμεσα με τιμές λαϊκές.
Θα παρέθαιτα και φώτο από την εφαρμογή αλλά είμαι στο εξωτερικό λόγο δουλειάς και μόλις άλλαξα και συσκευή γτ η παλιά παρέδωσε πνεύμα....

Παιδιά για το GPS 25000 pro μιλατε;Αν ναι γι αυτό ήθελα και εγώ να ρωτήσω σκέφτομαι να το πάρω το Σεπτέμβριο .Το έχει ένας φίλος με ένα κολάρο του το ρύθμισα καινούριο όταν ήρθε αλλά είδα ότι είναι φθηνό κατασκευή και το πιο σημαντικό αργει να δώσει πολύ από το κολάρο στη θέση που είναι ο σκύλος πχ περνάει το δρόμο από πάνω ο σκύλος και μετά από 50 δευτερόλεπτα το δείχνει.Για εμένα είναι πολύ σημαντικό αυτό.Ο συνάδελφος ποιο πάνω έχει απόλυτο δίκιο όταν τον παίρνεις τηλ για να το αγοράσεις είναι ευγενικοτατος μετά αν χρειαστείς κάτι είναι αγενεστατος.Δυο αλλά μειονεκτήματα είναι ότι δεν έχει της εντολές στην αρχική οθόνη και πρέπει να μπεις στο μενού και αργείς και η πυξίδα δείχνει λάθος.Εχω ένα ίδιο από το Α store το άλφα τρακερ το οποίο είναι το πρώτο που έβγαλε με εντολές πάνω στην οθόνη ρεύμα ήχο και φωνητική εντολή που λες ότι θες το οποίο είναι γαμάτο και ελληνικό αλλά υστερεί σε ένα πολύ σοβαρό θέμα είναι μόνο με ίντερνετ και έτσι σε μεριές που πάω και δεν εχει ίντερνετ δεν πιάνει.Τελος τον πήρα και τον ρώτησα αν θα βγει κάποιο καινούριο μοντέλο με ποιο γρήγορο πχ bluetooth ή κάποια αναβάθμιση και μου είπε εμείς όλο και κάτι φτιάχνουμε ενώ το μηχάνημα είναι από το εξωτερικό και μόλις του το είπα μου λέει Ναι δίκιο έχεις κάτι θα βγει καινούριο να μας παρακολουθεις.Πειτε και εσείς τη γνώμη σας μιας και θέλω και εγώ να το αγοράσω εσείς που το έχετε δούλεψει τη βλέπετε;Γιατί τα πουλάνε μερικοι;

Παιδιά για το GPS 25000 pro μιλατε;Αν ναι γι αυτό ήθελα και εγώ να ρωτήσω σκέφτομαι να το πάρω το Σεπτέμβριο .Το έχει ένας φίλος με ένα κολάρο του το ρύθμισα καινούριο όταν ήρθε αλλά είδα ότι είναι φθηνό κατασκευή και το πιο σημαντικό αργει να δώσει πολύ από το κολάρο στη θέση που είναι ο σκύλος πχ περνάει το δρόμο από πάνω ο σκύλος και μετά από 50 δευτερόλεπτα το δείχνει.Για εμένα είναι πολύ σημαντικό αυτό.Ο συνάδελφος ποιο πάνω έχει απόλυτο δίκιο όταν τον παίρνεις τηλ για να το αγοράσεις είναι ευγενικοτατος μετά αν χρειαστείς κάτι είναι αγενεστατος.Δυο αλλά μειονεκτήματα είναι ότι δεν έχει της εντολές στην αρχική οθόνη και πρέπει να μπεις στο μενού και αργείς και η πυξίδα δείχνει λάθος.Εχω ένα ίδιο από το Α store το άλφα τρακερ το οποίο είναι το πρώτο που έβγαλε με εντολές πάνω στην οθόνη ρεύμα ήχο και φωνητική εντολή που λες ότι θες το οποίο είναι γαμάτο και ελληνικό αλλά υστερεί σε ένα πολύ σοβαρό θέμα είναι μόνο με ίντερνετ και έτσι σε μεριές που πάω και δεν εχει ίντερνετ δεν πιάνει.Τελος τον πήρα και τον ρώτησα αν θα βγει κάποιο καινούριο μοντέλο με ποιο γρήγορο πχ bluetooth ή κάποια αναβάθμιση και μου είπε εμείς όλο και κάτι φτιάχνουμε ενώ το μηχάνημα είναι από το εξωτερικό και μόλις του το είπα μου λέει Ναι δίκιο έχεις κάτι θα βγει καινούριο να μας παρακολουθεις.Πειτε και εσείς τη γνώμη σας μιας και θέλω και εγώ να το αγοράσω εσείς που το έχετε δούλεψει τη βλέπετε;Γιατί τα πουλάνε μερικοι;
Για τα 50 δευτερόλεπτα εχει ρύθμιση που ξεκινά απο 1 δευτερόλεπτο. Η πυξίδα αν δείχνει λάθος είναι θέμα συσκευής τηλεφώνου 99% το λέω γτ βοηθώντας ενα φίλο που τα ειχε αγοράσει πριν χρόνια(και του τα έστελνε πίσω ως προβληματικά) στο δικό του τηλ η πυξίδα δεν έδειχνε σωστά στο δικό μου τηλ έδειχνε κανονικά. Αυτό που δεν είναι οι εντολές στην οθόνη με το χάρτη ή στη πυξίδα είναι μείον για θέμα γρηγοράδας αλλα έχω το τηλεκοντρόλ σε ετοιμότητα αν έχω κατα νου οτι θα χρειαστεί.

¨Για το GPS 25000 γράφω και εγώ.
Όπως έγραψε ο προλαλήσας τις εντολές τις έχεις από το τηλεχειριστήριο άμεσα.
Απλά αλλάζεις το νούμερο του κολάρου αν έχεις πολλά σκυλιά.
Αν πάλι φοβάσαι για τυχόν λάθος πάτημα του κουμπιού τότε βάζεις το επόμενο σε νούμερο κολάρο(εικονικό) στο χειριστήριο ώστε να μην έχεις ακούσια λάθος εντολή.Αυτό ήταν συμβουλή του ίδιου προς εμένα όταν το αγόρασα.
Όσο για την αργοπορία του σήματος όντως έχει καθυστέρηση αλλά δεν κυνηγάμε δίπλα σε αυτοκινητόδρομους.
Εκεί θέλει τεράστια προσοχή.
Το ξανα γράφω ότι πληρώνεις παίρνεις.

Το καινούργιο του με την οθόνη αφής φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Όμως όπως είπατε για τις εντολές πρέπει να μπαίνεις από το μενού. Καλύτερο από το να έχεις και κινητό σε εκγρήγορση και το κοντρόλ.

Για τα 50 δευτερόλεπτα εχει ρύθμιση που ξεκινά απο 1 δευτερόλεπτο. Η πυξίδα αν δείχνει λάθος είναι θέμα συσκευής τηλεφώνου 99% το λέω γτ βοηθώντας ενα φίλο που τα ειχε αγοράσει πριν χρόνια(και του τα έστελνε πίσω ως προβληματικά) στο δικό του τηλ η πυξίδα δεν έδειχνε σωστά στο δικό μου τηλ έδειχνε κανονικά. Αυτό που δεν είναι οι εντολές στην οθόνη με το χάρτη ή στη πυξίδα είναι μείον για θέμα γρηγοράδας αλλα έχω το τηλεκοντρόλ σε ετοιμότητα αν έχω κατα νου οτι θα χρειαστεί.
Έχω το Xiaomi reminds note 13 pro plus μερικές φορές δείχνει σωστά αλλά όχι πάντα επίσης το έκανα καλιμπραρισμα.Κοιτα εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να στέλνει όσο πιο γρήγορα γίνεται τη τοποθεσία του σκύλου στο χάρτη.Εισαι σίγουρος για την ρύθμιση στο δευτερόλεπτο.Αν μπορείς κάνε ένα μικρό βίντεο και πόσταρε το.Πως το βλέπεις σαν μηχάνημα σου αρέσει;Χάνει το σήμα κολάει;Τη βλεπεις;

Το καινούργιο του με την οθόνη αφής φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Όμως όπως είπατε για τις εντολές πρέπει να μπαίνεις από το μενού. Καλύτερο από το να έχεις και κινητό σε εκγρήγορση και το κοντρόλ.
Ποιο είναι το καινούριο;Επίσης τη ακούτε θα βγει κάνα καινουργοτερο κάθε ποτέ βγάζει πχ κάθε χρόνο όπως όλη κάμερες πχ η go pro που βγάζει κάθε χρόνο και καινούριο μοντελο;

Ποιο είναι το καινούριο;Επίσης τη ακούτε θα βγει κάνα καινουργοτερο κάθε ποτέ βγάζει πχ κάθε χρόνο όπως όλη κάμερες πχ η go pro που βγάζει κάθε χρόνο και καινούριο μοντελο;
Αυτό είναι το καινούργιο.
Αν θες να βλέπεις τα καινούργια του πράγματα ή θα βλέπεις στην σελίδα του στο facebook ή στην ιστοσελίδα του. Όπου και να γράψεις roussos collars σε ένα απο τα δυο θα μπεις και θα δεις ότι θες.
Ανάλογα, ο καθένας- κάθε εταιρεία έχει τους δικούς του ρυθμούς έκδοσης νέων προϊόντων.

Έχω το Xiaomi reminds note 13 pro plus μερικές φορές δείχνει σωστά αλλά όχι πάντα επίσης το έκανα καλιμπραρισμα.Κοιτα εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να στέλνει όσο πιο γρήγορα γίνεται τη τοποθεσία του σκύλου στο χάρτη.Εισαι σίγουρος για την ρύθμιση στο δευτερόλεπτο.Αν μπορείς κάνε ένα μικρό βίντεο και πόσταρε το.Πως το βλέπεις σαν μηχάνημα σου αρέσει;Χάνει το σήμα κολάει;Τη βλεπεις;
Μέχρι στιγμής το δούλευα με ενα huawai p30 pro χωρίς θέματα

Attachments

• IMG_20250531_164402.jpg
    IMG_20250531_164402.jpg
    105 KB · Προβολές: 11
  • IMG_20250531_164645.jpg
    IMG_20250531_164645.jpg
    32,1 KB · Προβολές: 10
  • IMG_20250531_164708.jpg
    IMG_20250531_164708.jpg
    57,4 KB · Προβολές: 10
  • IMG_20250531_164810.jpg