Πολύ ωραία Μεγεια τα μέτρα σου να κοιτάξεις και θα σου αρέσει πολύ
Η συγκεκριμένη και για τις εμπλοκές της.Η franchi φημιζόταν για της κάνες της
Εμπλοκές έκαναν γιατί δεν ήξεραν να της συντηρήσουν κάποιοι και επίσης οι περισσότεροι της πήγαιναν σε οπλουργους που δεν ήξεραν και πολλά με αποτέλεσμα να είναι μόνιμα προβληματικά. Εγώ άλλη μια που έχω κυνηγήσει πρόβλημα δεν είχα ποτέΗ συγκεκριμένη και για τις εμπλοκές της.
Ναι υπήρχαν και έγραφαν επάνω special accaio cogne και bohler antinit τυχεροί αυτοί που της έχουν. Επίσης αυτά τα όπλα κατασκευάστηκαν το 1948 και άλλαξαν μηχανισμό σκανδαλης το 1960Δεν κατάλαβα υπήρχαν κάποια μοντέλα με αυτό το ατσάλι και κάποια με της Φράνκι?
Ο Κούρκουλος είχε μια με ατσάλινη βάση,το είχα δει το όπλο. Δεν ξέρω αν υπάρχει διαθέσιμο ακόμα κι αν είναι ένα από αυτά.Ναι υπήρχαν και έγραφαν επάνω special accaio cogne και bohler antinit τυχεροί αυτοί που της έχουν. Επίσης αυτά τα όπλα κατασκευάστηκαν το 1948 και άλλαξαν μηχανισμό σκανδαλης το 1960
Από ότι έψαξα αυτός που έχουν ατσάλι cogne δεν γράφουν επάνω (moly steel)Ο Κούρκουλος είχε μια με ατσάλινη βάση,το είχα δει το όπλο. Δεν ξέρω αν υπάρχει διαθέσιμο ακόμα κι αν είναι ένα από αυτά.