Franchi Team

Και καποιες δοκιμες που κανεμε φετος,2 διαφορετικες φορες,με μια σουπερσπορτ(με φτιαγμενο κωνο) δεν ειδαμε σοβαρες διαφορες.με καποια φυσιγγια περισσοτερα σκαγια εβαζε η affinity.Η σουπερσπορτ ειχε πιο ομοιομορφη κατανομη συνηθως.Γενικα ομως ειχαν μικρες διαφορες ειτε υπερ της μιας ειτε υπερ της αλλης.Την μεγαλυτερη διαφορα την βρικαμε στην τιμη τους..
Ποιος έφτιαξε τον κώνο??
Είναι βασικό.....

Ποιος έφτιαξε τον κώνο??
Είναι βασικό.....
Όποιος και να τον έφτιαξε, κατάστρεψε μια κάννη και κατ' επέκταση και το όπλο. Πόσο μάλλον αν έκανε ότι έκανε χωρίς να είναι επαγγελματίας, στο γκαράζ του σπιτιού του με ακατάλληλα εργαλεία και φτηνιάρικα αλεζουάρ. Φυσικά οποιαδήποτε πιστοποίηση πλέον δεν ισχύει και ενδεχομένως έχει προκύψει και ζήτημα ασφαλείας.

Όποιος και να τον έφτιαξε, κατάστρεψε μια κάννη και κατ' επέκταση και το όπλο. Πόσο μάλλον αν έκανε ότι έκανε χωρίς να είναι επαγγελματίας, στο γκαράζ του σπιτιού του με ακατάλληλα εργαλεία και φτηνιάρικα αλεζουάρ. Φυσικά οποιαδήποτε πιστοποίηση πλέον δεν ισχύει και ενδεχομένως έχει προκύψει και ζήτημα ασφαλείας.
Ο κώνος δουλεύει και δουλεύει πολύ καλά από επαγγελματίες από θέμα ασφάλειας δεν υπάρχει ούτε στο ελάχιστο από άλλα θέματα ανοίγουν τα όπλα όχι από κώνο

Ο κώνος δουλεύει και δουλεύει πολύ καλά από επαγγελματίες από θέμα ασφάλειας δεν υπάρχει ούτε στο ελάχιστο από άλλα θέματα ανοίγουν τα όπλα όχι από κώνο
Ούτε εγγύηση παίρνεις, ούτε πιστοποιείται η κάννη μετά την επέμβαση. Πως εξασφαλίζεσαι; Από τη φήμη του μάστορα;

Υπάρχουν κώνοι και ...κώνοι....
Τα εργαλεία που είναι κατασκευασμένα για κώνους δεν σε αφήνουν να κάνεις λάθος εκτός κι είσαι παντελώς ανίδεος!
Ο μάστορας πρέπει να ξέρει που να σταματήσει και ΠΩΣ θα γυαλίσει την περιοχή.
Αν μετρήσει και το εξωτερικό της κάνης στην περιοχή που θα γίνει η επέμβαση,έτσι που να δει πόσο μέταλλο θα μείνει μετά,ακόμη καλύτερα.

Για να το λες κάτι θα ξέρεις...
Έχεις να μας πεις για κάποια κάννη που έχεις δει πριν και μετά και πιο το αποτέλεσμα??

Και γιατί να μην πάρω μια Beretta, Browning η οτιδήποτε άλλο που έχει από μαμά κώνο και καλύτερη τουφεκιά από την κωναρισμένη Benelli;
Για να λέω ότι έχω την Ferrari των αυτογεμών; :rolleyes:
Επειδή θέλεις πιο καθαρό σύστημα,την θεωρείς πιο αξιόπιστη,έχει πιο λεπτή γραμμή,ίσως κάθεται καλύτερα στα χέρια σου,ίσως την θεωρείς πιο όμορφο όπλο,ίσως σου αρέσουν κάποια σημεία του όπλου (λαβή πχ)περισσότερο από κάποιο άλλο ...

Και καποιες δοκιμες που κανεμε φετος,2 διαφορετικες φορες,με μια σουπερσπορτ(με φτιαγμενο κωνο) δεν ειδαμε σοβαρες διαφορες.με καποια φυσιγγια περισσοτερα σκαγια εβαζε η affinity.Η σουπερσπορτ ειχε πιο ομοιομορφη κατανομη συνηθως.Γενικα ομως ειχαν μικρες διαφορες ειτε υπερ της μιας ειτε υπερ της αλλης.Την μεγαλυτερη διαφορα την βρικαμε στην τιμη τους..
εγω φιλε αλαγη την εκανα με μια eurolion mk2 αυτος ηταν μπεκατσας και δεξιοχειρας πηρε την φαμπαρμ 60 ποντους και εγω λαγας και αριστεροχειρας πηρα αφινιτι 66 και αριστερη μια χαρα μου εκατσε δεν ξερω δεν την κυνηγησα αλλα κανα 10αρια φυσιγγια που εριξα μου αρεσε το οπλο μικρο κοντακι υπεριψωμενη ριγα αριστερο ελαφρυ και χωρις λεφτα :p λεω να παρω και ενα kicks smoke να την βαλω 015 η 020 και βλεπουμε

Και αν δεν είχε φτιαγμένο κώνο δεν θα είχε και καλύτερη ομοιομορφία η super sport αλλά έχει μεγαλύτερη δύναμη
Πολυ πιθανον!Για διατρηση δεν μπορω να σου πω,μιας και δεν καναμε καποια δοκιμη..Δεν αποκλειω,ομως να ειναι εκει η ανωτεροτητα της!

εγω φιλε αλαγη την εκανα με μια eurolion mk2 αυτος ηταν μπεκατσας και δεξιοχειρας πηρε την φαμπαρμ 60 ποντους και εγω λαγας και αριστεροχειρας πηρα αφινιτι 66 και αριστερη μια χαρα μου εκατσε δεν ξερω δεν την κυνηγησα αλλα κανα 10αρια φυσιγγια που εριξα μου αρεσε το οπλο μικρο κοντακι υπεριψωμενη ριγα αριστερο ελαφρυ και χωρις λεφτα :p λεω να παρω και ενα kicks smoke να την βαλω 015 η 020 και βλεπουμε
Ενα Brilley Lf και ενα Anaconda Lr εχω.Το Brilley ειναι πιο σφιχτο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Το Anaconda,οπως το εχω δει σε δοκιμες, αποδιδει σαν 2,5.Σε μια es100 που εχω δεν μου αρεσε καθολου,ομως(για καποιο λογο) στην Affinity ταιριαζει πολυ!Απο Kicks δεν γνωριζω

Για να το λες κάτι θα ξέρεις...
Έχεις να μας πεις για κάποια κάννη που έχεις δει πριν και μετά και πιο το αποτέλεσμα??
Όταν αφαιρείς μέταλλο από την κάννη και μάλιστα στο σημείο που δέχεται τις υψηλότερες πιέσεις, δεν είναι ότι καλύτερο.
Αυτό ξέρω.
Όχι δεν έχω δεί κανένα όπλο πριν και μετά.
Στον Ψυλλακη.Ο φιλος ειναι πολυ ευχαριστημενος μετα τον κωνο!
Ο Ψυλλάκης είναι οπλουργός;

Υπάρχουν κώνοι και ...κώνοι....
Τα εργαλεία που είναι κατασκευασμένα για κώνους δεν σε αφήνουν να κάνεις λάθος εκτός κι είσαι παντελώς ανίδεος!
Ο μάστορας πρέπει να ξέρει που να σταματήσει και ΠΩΣ θα γυαλίσει την περιοχή.
Αν μετρήσει και το εξωτερικό της κάνης στην περιοχή που θα γίνει η επέμβαση,έτσι που να δει πόσο μέταλλο θα μείνει μετά,ακόμη καλύτερα.
Ετσι κάνουν οι σωστοί επαγγελματίες! Εμένα αυτό μου είχε αναφέρει ότι η κάθε κάνη θα μας πει μέχρι πόσο θα πάει αλλά γενικά για λόγους ασφαλείας δεν περνάμε τα 5εκ γιατί από εκεί και πέρα κατά 90% αρχίζει και λεπταίνει η κάνη.

Όταν αφαιρείς μέταλλο από την κάννη και μάλιστα στο σημείο που δέχεται τις υψηλότερες πιέσεις, δεν είναι ότι καλύτερο.
Αυτό ξέρω.

Όταν επιμηκύνεις τον κώνο πέφτουν η πιέσεις στην συγκεκριμένη περιοχή για αυτό ελαττώνεται και το λάκτισμα. Αλλά όλα πρέπει να γίνουν μετρημένα από σωστό επαγγελματία με σωστά μηχανήματα.

Αυτό ξέρω.

Εντάξει,καταλαβα

Back