Browning Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το μιντ φιλε και το σορτ ακριβως. Ειχα παρει και το λονγκ αλλα το μιντ με καλυψε σε οτι ηθελα
Θα τα δοκιμάσω την επόμενη χρονιά.αν και στα 28 γραμμάρια που κυνηγάω Εγώ σχεδόν όλο το χρόνο δεν ξέρω πόση μεγάλη διαφορά θα έχουν από τα μαμισια τσοκ .Θα τα αγοράσω όμως σίγουρα .

Θα τα δοκιμάσω την επόμενη χρονιά.αν και στα 28 γραμμάρια που κυνηγάω Εγώ σχεδόν όλο το χρόνο δεν ξέρω πόση μεγάλη διαφορά θα έχουν από τα μαμισια τσοκ .Θα τα αγοράσω όμως σίγουρα .
Εχεις παρα πολυ χρονο μπροστα σου να το κοιταξεις και να ασχοληθεις! Το πρωτο ομως και το κυριο... Το κοντακι!

Το έχω φέρει στα μέτρα μου.
Ε τοτε πας για το τσοκακι και εισαι οκ. Αμα δεν διαβασες σχετικα για διαφορες δοκιμες τσοκ με τα οπλα αυτα να το κανεις. Τα μελη του φορουμ εχουν κανει αρκετα καλη δουλεια

Γιωργο καλοριζικο φιλε κ καλες τουφεκιες... Ευχομαι κ στο κυνηγι να εκπληρωσει τα ονειρα σου... .shake hands.

Γιώργη καλοντουφεκο το ελάφι, να'σαι γερός και δυνατός να το χαρείς.

Καλορίζικο Γιώργο...:)

Κύριοι σας ευχαριστώ πολύ..well done.

Όταν ένα όνειρο χρόνων παίρνει σάρκα και οστά....

Browning Maxus λοιπόν με 71 εκατοστά κάννη στην απλή του έκδοση.
Πολύ ισορροπημένο όπλο πραγματικά η αίσθηση στα χέρια είναι απολαυστική!
Κλείστρο πολύ στιβαρό που σου κάνει εντύπωση από την αρχή.
Ικανοποιητικό το κοντάκι και πολύ σημαντικό οι φέτες προέκτασης αυτού.Σίγουρα όμως κάποια στιγμή θα πάει για Custom made...
Ο κώνος του όπλου είναι στα 3,1 εκατοστά.
Τα τσοκάκια που έχει το όπλο είναι το 4,3 και 2.Σε λίγο καιρό όμως θα πάρω κάποια έξω-εργοστασιακά που μου έχουν υποδείξει κάτοχοι Maxus και φτάνουν το όπλο σε άλλο επίπεδο.
Περιμένω να βγει η άδεια κατοχής για να το λιώσω στο σκοπευτήριο...
Καλορίζικη και καλοτούφεκη ....

Σιγα που θα περιμενα την αδεια κατοχης..απο ερημιες αλλο τιποτα...my man..sarcastic..sarcastic.
Καλοριζικο κ καλες τουφεκιες Γιωργο!:)
Και επειδη το baikal βλέπω να το τρωει η σκονη,να τον δινεις που και που στον Αποστολο να το ξεσκονιζει...buy.
Ανα γειά σου ρε συ Τάσο!!.sarcastic.
Ανέκαθεν είχα μια σχέση πάθους με τα baikal και τα τριχωτά θηράματα.love.

Ικανοποιητικό το κοντάκι και πολύ σημαντικό οι φέτες προέκτασης αυτού.Σίγουρα όμως κάποια στιγμή θα πάει για Custom made...
Τα τσοκάκια που έχει το όπλο είναι το 4,3 και 2.Σε λίγο καιρό όμως θα πάρω κάποια έξω-εργοστασιακά που μου έχουν υποδείξει κάτοχοι Maxus και φτάνουν το όπλο σε άλλο επίπεδο.
Καλοριζικο φιλε μου......Ευχομαι να σου κανει ολα τα χατηρια.....
Αντε να περνουμε σειρα σιγα σιγα

Καλοριχτο φίλε μου. Σου εύχομαι να το χαρείς όσο δεν πάει. Έκανες την καλύτερη επιλογή .shoot.

https://www.car.gr/parts/view/12722699/
Φωτια και λαυρα,κοψοχρονιά..
Τουφέκι όχι αστεία...
Το είχα Γιάννη, το πρώτο Browning που αγόρασα. Σε 76 εκ αλλά πολλή βαρη και εντελώς αζυγιστο όπλο. Δεν έχω πιάσει πιο μπροσθοβαρο όπλο. Από αντοχή και ποιότητα σαν Browning αλλά είπαμε, καθόλου εύχρηστο όπλο . Όλα αυτά για τα προσωπικά μου γούστα .

Εισαι ωραιος Βασιλη και χαιρομαι που σου αρεσουν αυτα τα "παλια" οπλα..
Ειναι φοβερη οτι κ να λεμε,και αν εχει κ λιγη σκουρια πανω της,την κανει ακομα ποιο ωραια(κατα την γνωμη μου..!!)
Το παλιο κ πρεπει να δειχνει παλιο..
Μεγαλωσα με Αuto5 ρε Τασο.Με αυτη εκανα τα πρωτα μου κυνηγια.Με αυτο το οπλο εχω αναμνησεις απο τον παπου μου,και σε μενα εμεινε.Την magnum την εφερε δωρο στον παπου μου η κορη του το 65 η το 66 στο πρωτο ταξιδι απο Aμερικη.Εγω γενηθηκα το 72.Την πρωτη δικια μου βελγικη light twelve 75g πρεπει να την αγορασα το 86 η το 87 απο τον καρατζιωτη στην θηβα.Μετα ηρθε η FN μετα η commemorative μετα το β25 και τελος εχασα το μετρημα με τοσες που περασαν απο τα χερια μου.Τωρα εμεινα με 3 auto5

Καλορίζικη και καλοτούφεκη ....

Καλοριζικο φιλε μου......Ευχομαι να σου κανει ολα τα χατηρια.....
Αντε να περνουμε σειρα σιγα σιγα

Καλοριχτο φίλε μου. Σου εύχομαι να το χαρείς όσο δεν πάει. Έκανες την καλύτερη επιλογή .shoot.

Παλικάρια σας ευχαριστώ πολύ.

https://www.car.gr/parts/view/12722699/
Φωτια και λαυρα,κοψοχρονιά..
Τουφέκι όχι αστεία...

Το είχα Γιάννη, το πρώτο Browning που αγόρασα. Σε 76 εκ αλλά πολλή βαρη και εντελώς αζυγιστο όπλο. Δεν έχω πιάσει πιο μπροσθοβαρο όπλο. Από αντοχή και ποιότητα σαν Browning αλλά είπαμε, καθόλου εύχρηστο όπλο . Όλα αυτά για τα προσωπικά μου γούστα .
Άριστο τουφέκι πολύ πολύ ποιοτικό και καλή τιμή σε σχέση με παρόμοια άλλων εταιρειών
είναι όμως βαρύ όπως λέει κι ο giannis corfu,είναι γι αυτό που λέει η ονομασία του sporing,σκοπευτήριο δηλαδή και ίσως για κάποιο σύντομο καρτέρι
έφτασα στο παρα 5 να το πάρω αλλά προτίμησα το gts που μου φαινόταν πιο κυνηγητικό οπτικά
βαρύ κι αυτό με κούραζε,ευτυχώς το πήρε ο Στέλιος ο φίλος μου και το κυνηγώ πού και πού σε κάποιο απογευματινό :)

Status
Not open for further replies.
Back