Browning Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Για κάνα μεζέ και τσίπουρο καλοί είσαστε!!
Ρε αχαϊρευτοι πλαστελίνη βάλατε?? :eek:
Κάνει και λίγο ζεστή,χυλός θα καταντήσει!
Χωρια που το χρώμα....δεν μυρίζει και πολύ βαρβατιλα...:cool:
Δεν λές που είχα κ τις πλαστελίνες του Θανάση στο αμάξι γέροντα?
Αλλιώς θα βάζαμε βρεγμένη χαρτοπετσέτα κ θα την αφήναμε στον ήλιο να στεγνώσει 😜

Για κάνα μεζέ και τσίπουρο καλοί είσαστε!!
Ρε αχαϊρευτοι πλαστελίνη βάλατε?? :eek:
Κάνει και λίγο ζεστή,χυλός θα καταντήσει!
Χωρια που το χρώμα....δεν μυρίζει και πολύ βαρβατιλα...:cool:
Άκου γέροντα. Και πολλά κάναμε.
Μια ιδέα να πάρεις. Τα υπόλοιπα δικά σου.
Αντε γιατί με απαυτωσε το παλιοουζο.
Συνήθως τα λέμε προφορικά 😁

Τι υλικό χρησιμοποίησε για τη λαβή?
Είναι πολύ special υλικό.
Αστειεύομαι.
Παιδική πλαστελίνη είναι.
Μια ιδέα για το μήκος και την μορφή ήθελα να κάνω για τον μαστρογιαννη που θα φτιάξει το κοντάκι.
Δεν είναι μόνιμη λύση.

Είναι πολύ special υλικό.
Αστειεύομαι.
Παιδική πλαστελίνη είναι.
Μια ιδέα για το μήκος και την μορφή ήθελα να κάνω για τον μαστρογιαννη που θα φτιάξει το κοντάκι.
Δεν είναι μόνιμη λύση.
Αντικατέστησε τη με πηλό ζεστανετον λίγη ώρα με το μπιστολάκι να σφίξει και δοκίμασε μετά φεύγει πάλι επάνω από το λούστρο ,έτσι θα φτιάξεις κοντάκι με τεχνική παλιού αμφορέα μη ξεχνάμε κ.αι τις ρίζες μας.

Αντικατέστησε τη με πηλό ζεστανετον λίγη ώρα με το μπιστολάκι να σφίξει και δοκίμασε μετά φεύγει πάλι επάνω από το λούστρο ,έτσι θα φτιάξεις κοντάκι με τεχνική παλιού αμφορέα μη ξεχνάμε κ.αι τις ρίζες μας.
Δεν ασχολούμαι πλέον τόσο πολύ Γιάννη.
Παλιά έφτιαχνα και μόνος μου το κοντακι ολόκληρο σε καραμπίνα που δεν έχει εφαρμογές.
Τώρα υπάρχει ο μαστρογιαννης που και φθηνός είναι και τέλεια δουλειά κάνει με τα ξύλα και καταλαβαίνει αμέσως τι θέλω.
Τον έχω σαν προσωπικό ράφτη πλέον.
Ότι πάρω μου φτιάχνει κοντάκι κατ' ευθείαν.

Καλησπέρα στο team
Φέτος αντιμετώπισα κάποιες αφλογιστιες με ένα maxus one,συγκεκριμένα μόνο σε φυσιγγια nsi (speed, percorso) είχε κάποιος παρομοιο πρόβλημα??. Το όπλο είναι κατασκευής 2015 το αγόρασα μεταχειρισμένο από κολλητό και δεν είχε ρίξει 1 κουτί φυσιγγια ήταν αποθηκευμένο σαν καινούριο και με σχολαστικό καθαρισμό από εμένα ακόμα και όταν ήταν στην κατοχή του φίλου μου

Είδες αν είχαν ίδιου τύπου καψυλι?
Πιθανόν να ήταν λίγο σκληρό,αλλά και πάλι καλό θα ήταν να γινόταν ένας έλεγχος σε οπλουργό
Και εγω Γιάννη αυτό σκέφτηκα!!
Αλλά και πάλι γιατί να γίνει αυτό!! Θα έπρεπε να το χτυπάει καλά, συνήθως στα 50 φυσίγγια το έκανε 2 φορές...φαντάσου να μπαίνει κοπάδι με φασσες και να ακούς το τσακ......η βελόνα ήταν πεντακάθαρη!!!

Και εγω Γιάννη αυτό σκέφτηκα!!
Αλλά και πάλι γιατί να γίνει αυτό!! Θα έπρεπε να το χτυπάει καλά, συνήθως στα 50 φυσίγγια το έκανε 2 φορές...φαντάσου να μπαίνει κοπάδι με φασσες και να ακούς το τσακ......η βελόνα ήταν πεντακάθαρη!!!
Καλητερα να την δει ένας οπλουργος ...που μπορεί να ρίξει πολλές ντουφεκες στο σκοπευτήριο....

Αυτό είναι το καλύτερο, όταν όμως είσαι επαρχία είναι λίγο δύσκολο.
Ήλπιζα μήπως κάποιο μέλος του φόρουμ αντιμετώπισε κάτι παρόμοιο!! Κάτοχοι sx3 sx4 maxus. Το όπλο έριξε κοντά στα 1000 φυσιγγια απροβληματιστα από 28 έως 40γρ το κάνει μόνο στα speed και στα percorso που είναι και τα φυσιγγια που ρίχνω πιο συχνά..

Ήλπιζα μήπως κάποιο μέλος του φόρουμ αντιμετώπισε κάτι παρόμοιο!! Κάτοχοι sx3 sx4 maxus. Το όπλο έριξε κοντά στα 1000 φυσιγγια απροβληματιστα από 28 έως 40γρ το κάνει μόνο στα speed και στα percorso που είναι και τα φυσιγγια που ρίχνω πιο συχνά..
Θανάση,δεν δείχνει να φταίει το όπλο κατά τα γραφόμενά σου ρε φίλε,ήταν χτυπημένα τα καψουλια σωστά; έβαλες το ίδιο φυσίγγι σε άλλο όπλο να δοκιμάσεις; Η έστω δεύτερη φορά;

Δεν ειναι θεμα όπλου αδελφέ....ειναι θεμα καψουλιού...
εχεις παισει σε ελατωματικη παρτίδα και τα καψουλια της nsi, το κανουν ποιο συχνα διοτι εχουν ποιο σκληρή επιφανεια κρούσης....αν στο ξανα κανει, απλως γυρνα το φυσίγγι στη θαλάμη 360° κ ξανα πυροδότησε να δεις.

Υ.Γ. Τη βελόνα των όπλων, ποτέ δεν την λιπαίνουμε...την αφηνουμε σε ξηρά χρήση.

Θανάση,δεν δείχνει να φταίει το όπλο κατά τα γραφόμενά σου ρε φίλε,ήταν χτυπημένα τα καψουλια σωστά; έβαλες το ίδιο φυσίγγι σε άλλο όπλο να δοκιμάσεις; Η έστω δεύτερη φορά;
Μύρο δεν τα δοκίμασα σε άλλο όπλο, απλώς έμοιαζαν να έχουν ανεπαίσθητο χτύπημα από την βελόνα, ενώ στα υπόλοιπα από το ίδιο κουτί ήταν γεμάτο το χτύπημα..

Καλησπέρα και καλό μήνα!!

Μετά τις περιποίησης του Μαστρογιαννη ορίστε το αποτέλεσμα.
Σε ολα τα κουμπωμτα βλέπω την ίδια εικόνα.
Τα λάδια του Γιάννη στα όπλα είναι πάντα όπως μου αρέσουν. Satine.

20250501_122819.jpg

Attachments

• 20250501_122903.jpg
    20250501_122903.jpg
    443,8 KB · Προβολές: 65
Status
Not open for further replies.
Back