Εννοείται ότι το καταλαβα!Εννοειται οτι κανω πλακα .

Εννοείται ότι το καταλαβα!Εννοειται οτι κανω πλακα .
Στην Αμερική υπάρχουν νόμοι υπέρ του καταναλωτη που δεν τολμάς να παραβεις ,εδώ προστατεύεσαι ακαριαία μόνο αν είσαι αδέσποτο, θυμα του κάθε φραγκοφονια γέρο Λαδά, τυχοδιώκτη, ευτυχώς τώρα οι κακές συμπεριφορές γνωστοποιούνται και θα την πατάνε όλο και λιγότεροι.Αν δεις πχ στο εξωτερικό η μπραουνινγκ στέλνει δωρεάν ανταλλακτικά και κάνει δωρεάν επισκευές ακόμα και σε όπλα εκτός εγγύησης. Εκεί είναι άλλη η μαμά εταιρεία?
Χαρτουρα και γραψιμοΓια τίποτα δεν είμαι σίγουρος, αλλά αν τον κάλυπτε το εργοστάσιο, τι πρόβλημα θα είχε ο αντιπρόσωπος;
όταν τα βλέπεις στην πράξη δεν χριαζετε διάβασμα φίλεΔιαβασμένο σε βλέπω...
και δεν λυπατε να τα πλιγωνει;Ειναι ψυχούλα ο Διονυσης, τα λυπαται να τα σκοτωνει γιαυτο πηρε Benelli.
κι απο μουφτη και ιμαμη αμα λαχηΚαι όχι από παπά, αλλά από αρχιμανδριτη
κανενα βερετα δεν ειναι ντενεκεςΟλλα τα καινούργια αυτογεμη είναι ντενεκεδες ποτέ δεν θα φτάσουν την αξιοπιστία μιας Μπερέτες της σειράς 300μεχρει την 390,,,μιας μπενελι Sl80 η μ1μ2
α μπραβο καλα τα λεςΜπορούν φτιαχτούν με τη τεχνολογία που υπάρχει αντικείμενα με τεράστια αντοχή απλά θα ήταν λίγο ακριβουτσικα .Για τα πάντα μιλάω .Το γιατί δε γίνετε είναι απλή λογική δεν συμφέρει .Διότι η αγορά άλλαξε δεν είναι όπως πριν 40 χρόνια που όντως οι εταιρίες πάλευαν για το ανθεκτικότερο τώρα παλεύουν για το νέο με ημερομηνία λήξης να το πω καλύτερα( ώρες χρήσης )στο κάθε εξάρτημα του διότι δεν περιμένουν τόσο κέρδος από αυτό καθεαυτό αλλά από τα ανταλλακτικά του .Βέβαια στα όπλα δεν είναι ακριβώς έτσι και αυτό το έχει αποδείξει μόνο η benelli όμως διότι όλες οι άλλες όλο και κάτι ζητάνε.Στην εντατική χρήση αναφέρομαι όχι στα 1000 και 1500 φυσίγγια το εξάμηνο,αυτή είναι νορμάλ προς λίγη χρήση .Γι'αυτό συμβαίνει και η μεγάλη κουβέντα και οι διαφορετικές απόψεις περί όπλων διότι η πλειοψηφία βγάζει συμπέρασμα από καθαρά προσωπική χρήση που είναι μισή αλήθεια.
Όταν έφτιαχνες το αβανταρ σου επηνες τσιπούρακανενα βερετα δεν ειναι ντενεκες
δεν μπορω να πω το ίδιο για άλλους οπλοβιομηχανους......
δεν εφτιαξα αβαταρ φιλε ούτε ειμαι φιλος στατσιπουραΌταν έφτιαχνες το αβανταρ σου επηνες τσιπούρα![]()
Ναι λάθος διατύπωση το όνομα σου εννοούσαδεν εφτιαξα αβαταρ φιλε ούτε ειμαι φιλος στατσιπουρα
Την καινούργια?Για πειτεμου τώρα επειδή δεν έχω εμπειρία από μπενέλι. Μια μοντεφέτρο να την πάρει ένας φίλος που ενδιαφέρεται, ναι ή όχι;
Σαν γκλίτσα θα την έχω και όταν τα βλέπω να έρχονται θα τους λέω ελάτε εδώ μπενελι έχω δεν σας πειραζω να σας βοσκήσω θέλω..και δεν λυπατε να τα πλιγωνει;
Λογικά ναι. Γιατί θα την φέρει από Δευτέρα στο κατάστημα. Για πεςΤην καινούργια?
Και μετά.... Δεν θέλετε να σας βοσκησω....να σας γ@#€σω θέλετεΣαν γκλίτσα θα την έχω και όταν τα βλέπω να έρχονται θα τους λέω ελάτε εδώ μπενελι έχω δεν σας πειραζω να σας βοσκήσω θέλω..
Εάν δεν είχαν αλλοιωθεί οι άνθρωποι δεν θα αλλοίωναν και τις κατασκευές τους.Η perazzi γιατί φημίζεται με βάση λεγόμενα της .Διότι φτιάχνει το κάθε εξάρτημα του όπλου όσο το δυνατόν καλύτερο για την δουλειά που πρόκειται να κάνει .Έτσι έχει δημιουργήσει το όνομα που έχει ακόμη και για τις κανες της .Αλλά δε προσπάθησε ποτέ να φτιάξει ούτε αυτογεμη ούτε όπλο να κάνει 1500 € Κάτι που κάνει και η cosmi και άλλες 5/6 εταιρίες ακόμη .Που από πίσω κρύβετε ότι εμείς φτιάχνουμε αυτό οποίος μπορεί ας το πάρει οι υπόλοιποι δεν μας ενδιαφέρει .Δε βάζουν νερό στο κρασί τους δεν θα σκεφτούν το χαμηλότερης ποιότητας υλικό ακόμη και στο πέλμα.Και ξέρουν να κρατάνε ψηλά τον πήχη σε ένα πράγμα δεν προσπαθούν να μπουν στην αγορά φτιάχνοντας τα πάντα γιατί απλά σε όλα δε γίνετε να είσαι καλός, ένας ήταν μόνο πρωτοπόρος και αξιόλογος ταυτόχρονα σε διαφορετικά είδη όπλων ο browning και άξιος ακόλουθος μόνο η bereta πλέον .Εδώ έγιναν οι άνθρωποι τενεκέδες, τα όπλα λες εσύ..
Πάντως, γενικά η ποιότητα έχει πέσει σχεδόν σε όλα τα εργαλεία κλπ μικρομεσαίας κατηγορίας.