Browning Maxus 2 vs Browning A5 vs Beretta A400 Upland vs Benelli Rafaello Powerbore

Ποιο θα επιλέγατε;

• Browning Maxus 2

Votes: 18 17,1%
  • Browning A5

Votes: 5 4,8%
  • Beretta A400 Upland

Votes: 40 38,1%
  • Benelli Rafaello Powerbore

Votes: 42 40,0%

• Total voters
    105
Η μπερετα καλή έως πολυ καλή παλεψε ως το τέλος γενναία να με κερδίσει αλλά η ραφαελο ερχόταν και κουμπωνε πανω μου . Οπότε έκλεισα αυτή. Στα τερραιν θα φανεί αν έκανα σωστή επιλογή αλλά παντως έχουμε ξεκινήσει καλά.
Την καλυτερη επιλογη εκανες απο τις 4 αλλα επρεπε να περιμενεις λιγο ακομα την ΑΙ.
Ολες οι αλλες είναι γατακια μπροστα της.

Αυτό το ακαριαία με τρομάζει μη τα γράφεις έτσι γιατί αν παρακολουθήσεις πολλά βίντεο πρέπει να έχω και 200 cd και βιντεοκασέτες κυνήγι ψάρεμα μάλλον περισσότερα έχω θα δεις ότι ακαριαία σκοτωματα με το τράβηγμα δίνουν λίγες κανες ,επίσης συγκεντρωτικές ντουφέκιες σε κυνήγια λαγών εξωτερικού που φένεται στο χώμα η ντουφέκια του κάθενος ειδικά σε Ουγγαρία κυνήγι πάλι λίγες κανες δείχνουν στάμπα ,το ίδιο συμβαίνει και όταν ντουφεκας πέφτει αλλά το πώς αντιδρά στο τράβηγμα δείχνει τι του έχει συμβεί όταν δέχετε τα σκακιά το θήραμα και συνήθως με τα περισσότερα όπλα απλά πέφτει λικνιζοντας με κάποιες κανες πέφτει σαν πανί το θήραμα και πίστεψέ με είναι καθαρά θέμα κάνης.Λεπτομερειες βέβαια αλλά υφίστανται.

Το οπλο ειναι καλο και δοκιμασμενο να το χαρεις
Να γραψεις ακριβως τι ειδες γιατι εχουμε πηξει στα εργα επιστημονικης φαντασιας
Τι ήθελες και το έλεγες ;

Ξεκίνησαν τα κλασσικά εικονογραφημένα...

Αυτό το ακαριαία με τρομάζει μη τα γράφεις έτσι γιατί αν παρακολουθήσεις πολλά βίντεο πρέπει να έχω και 200 cd και βιντεοκασέτες κυνήγι ψάρεμα μάλλον περισσότερα έχω θα δεις ότι ακαριαία σκοτωματα με το τράβηγμα δίνουν λίγες κανες ,επίσης συγκεντρωτικές ντουφέκιες σε κυνήγια λαγών εξωτερικού που φένεται στο χώμα η ντουφέκια του κάθενος ειδικά σε Ουγγαρία κυνήγι πάλι λίγες κανες δείχνουν στάμπα ,το ίδιο συμβαίνει και όταν ντουφεκας πέφτει αλλά το πώς αντιδρά στο τράβηγμα δείχνει τι του έχει συμβεί όταν δέχετε τα σκακιά το θήραμα και συνήθως με τα περισσότερα όπλα απλά πέφτει λικνιζοντας με κάποιες κανες πέφτει σαν πανί το θήραμα και πίστεψέ με είναι καθαρά θέμα κάνης.Λεπτομερειες βέβαια αλλά υφίστανται.
Καλά οι ακαριαιες καταβολές και τα σκοτωματα στις κυνηγετικές ταινίες και βίντεο είναι σαν τις υπερπαραγωγές του Χόλιγουντ........

Εγω φιλε κυνηγαω στην Ελλαδα δεν βλεπω βιντεο με κυνηγι στην Ουγγαρια ουτε ακουω τι λεει ο ενας και ο αλλος

με κάποιες κανες πέφτει σαν πανί το θήραμα και πίστεψέ με είναι καθαρά θέμα κάνης
αν παρει ενα η δυο σκαγια το θηραμα θα πεσει πανι δηλαδη γιατι μυριστηκε την κανη
ποιος σας λεει τετοιες κοτσανες ηθελα να μαθω και εσεις τις πιστευετε

Last edited:
Εγω φιλε κυνηγαω στην Ελλαδα δεν βλεπω βιντεο με κυνηγι στην Ουγγαρια ουτε ακουω τι λεει ο ενας και ο αλλος
Κι εγώ Ελλάδα κυνηγάω..... και βίντεο βλέπω και ακούω απόψεις άλλων κυνηγών..... αλλά πολλά από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα δυστυχώς με παραξενευουν και με κάνουν να υποψιάζομαι.....

Κι εγώ Ελλάδα κυνηγάω..... και βίντεο βλέπω και ακούω απόψεις άλλων κυνηγών..... αλλά πολλά από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα δυστυχώς με παραξενευουν και με κάνουν να υποψιάζομαι.....

Αντι να ευχηθουν στο παιδι καλα κυνηγια προσπαθουν να τον πεισουν οτι εκανε λαθος επιλογη
Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια εγω αυτο ξερω

Την καλυτερη επιλογη εκανες απο τις 4 αλλα επρεπε να περιμενεις λιγο ακομα την ΑΙ.
Η καινουρια κάνη θα είχε και 1000€+ δεν ξέρω αν θα ήταν εύκολο κάποιος να κάνει αυτή την υπέρβαση από τα 2000€ στα 3000€ μην σου πω ότι στα μοντέλα που θα την βάλει θα πάει στα 3500€

Αντι να ευχηθουν στο παιδι καλα κυνηγια προσπαθουν να τον πεισουν οτι εκανε λαθος επιλογη
Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια εγω αυτο ξερω
Καλά είμαστε και εμείς που έχουμε Benelli και κάνουμε απλά χιούμορ πιστεύω το καταλαβαίνει😊😊

Μα αυτό το δίλημμα έβαλα αντί να δώσεις 2000€+ τώρα και να πάρεις ένα καινούργιο όπλο μια από τα ίδια ΜΗΠΩΣ αξίζει να περιμένεις λίγο .Νεος είσαι για να πιάσεις τα ματαιοτης ματαιοτητων...
Ποτε δεν αγοράζω κάτι όταν πρωτοβγαινει , το αφήνω να δοκιμαστει πρωτα και μετά κάνω κίνηση. Αυτό το κάνω γιατί βαριέμαι τις περιπέτειες. Όποτε θα χρειαστεί να περιμενω πολυ εγώ, θα πάει αρκετά πισω..

Back