Blaser F16 sporing vs beretta 694 sporting

Καλησπέρα σας,
Θα ηθελα την άποψη σας για την αγορά ενός από τα 2 όπλα για ενασχόληση με το sporting!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Το f16 έχει ελαφριά βάση ~ στα 800γρ αν θυμάμαι καλά.(μεγάλο μείον)
Το 694 ~1κιλό.
Στο ρίξιμο το φ16 δεν μου άρεσε σε συγκριση με το 694.
Η γνωμη μου ,δαγκωτό 694.
Αν μιλούσαμε για f3 θα μιλούσαμε αλλιώς.
Τώρα για το μελλοντικό F1 που ψήνεται.. θα το δουμε.

Εάν έχεις τα περισσότερα χρήματα που απαιτούνται για το 694 τότε δεν το συζητάμε.

Εγώ αν είχα τα χρήματα θα επερνα το 694 χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αν πάρεις το f16 γαμάτο όπλο αλλά δεν είναι μόνο ότι δε γράφει πάνω Μπερέτα.

Το 694 έχει ένα σωρό τεχνολογίες και φανταστικό σχεδιασμό.

Ευχαριστώ πολύ ολους για τις απαντήσεις σας!!σήμερα επωμισα και έριξα στο σκοπευτηριο το 694 (το f16 το εχω επωμισειστο παρελθον) και το 687 silver pigeon και κατά περίεργο λόγο το 687 μου καθόταν και μου άρεσε περισσότερο οπότε αντε πάλι από την αρχη😁

Καλημέρα σας,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια!Μετά απο ενα μήνα αναποφασιστηκότητας τελικά κατέληξα στο 694 και επισυνάπτω και φωτογραφία με το καινούργιο αποκτημα;).
Πραγματικά απίστευτο όπλο και σαν ζυγισμα και σαν ομορφιά και γένικα από όσα επώμισα αυτές τις μέρες ήταν αυτο που μου έκατσε καλύτερα!

Attachments

• 694.jpg
    694.jpg
    238,4 KB · Προβολές: 102
Καλημέρα σας,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια!Μετά απο ενα μήνα αναποφασιστηκότητας τελικά κατέληξα στο 694 και επισυνάπτω και φωτογραφία με το καινούργιο αποκτημα;).
Πραγματικά απίστευτο όπλο και σαν ζυγισμα και σαν ομορφιά και γένικα από όσα επώμισα αυτές τις μέρες ήταν αυτο που μου έκατσε καλύτερα!
Το πήρες και με ωραία ξύλα για τα γούστα μου! Σου εύχομαι να σου κάνει τα γούστα!!

Καλημέρα σας,

Πραγματικά απίστευτο όπλο και σαν ζυγισμα και σαν ομορφιά και γένικα από όσα επώμισα αυτές τις μέρες ήταν αυτο που μου έκατσε καλύτερα
Καλοτούφεκο!

Καλημέρα σας,

που θα το παιξηςςς αυτον τον τουφεκοοοοο,,δηλ σκοπευτηριο κυνηγιιι .think.

Καλημέρα σας,

Καλοτούφεκο να το χαρείς με υγεία!

Back