Beretta Team

Βρίσκεις κάποιο λάθος?
Η ανάγκη του ΑΙ να απαντά σε οτιδήποτε το ρωτάνε το ακυρώνει σε πολλά πράγματα και σίγουρα δεν μας κάνει πιο σοφούς. Οπότε ότι και να λέει το κείμενο αποτελεί ένα ατάκτως ριγμένο συνονθύλευμα αντιγραφών που δεν σου αρέσουν κιόλας.

Θα διαβάσουμε τώρα άνθρωπο που δεν πηγαίνει κυνήγι ποτέ να μας πει. Τον οποιονδήποτε.
Στο σάιτ αυτουνου ότι και να γράψεις τα ίδια λέει " όπλο με πρωτοποριακό σύστημα αερίων αξιόπιστο που πούλησε πολύ κλπ κλπ".άσε που τα περισσότερα είναι λάθος και αντιγραφή από τα σάιτ των εταιριών στις περιγραφές. Το θέμα δεν είναι αυτός στην ουσια
Η βιβλιογραφία , οι χιλιάδες δοκιμές ,επίσημα και με στοιχεία μετράνε περισσότερο σ εμένα από κάποιον που μπορεί να είδε κάτι υποκειμενικα στα οπλα που κατέχει .

Ένα παράδειγμα με ονομαστό ατσαλι ,στα οπλα χρησιμοποιούν ατσαλι κατάλληλο για όπλα μπορεί να υπάρχουν ακριβότερα ατσαλια , αλλά δεν νομίζω ότι επιτρέπουν πολυ την τελική τιμή.
Επηρεάζουν πολυ την τελική τιμή.

Η βιβλιογραφία , οι χιλιάδες δοκιμές ,επίσημα και με στοιχεία μετράνε περισσότερο σ εμένα από κάποιον που μπορεί να είδε κάτι υποκειμενικα στα οπλα που κατέχει .
Έχεις δίκιο,όποιος δε μελέτησε τρώει αυταπατες.οπτασιες στα κυνήγια

Υπάρχει και το μάρκετινγκ…λές και ορισμένα προϊόντα έχουν προέλθει από το τμήμα εξέλιξης και σχεδιασμού π.χ της NASA.Πλέον στις περιπτώσεις αυτές μιλάμε για πολιτικές πωλήσεων…αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι άλλα προϊόντα δεν είναι τουλάχιστον εφάμιλλα…η διάκριση έγκειται στην κρίση του καταναλωτή.Τώρα εάν είναι θεμιτό να συμβαίνει σαν επίσημη γραμμή για ορισμένους κατασκευαστές ενώ άλλοι δεν καταφεύγουν σε τέτοιες τεχνικές όντως είναι ένα ζήτημα.Η καινοτομία και η σωστή ενημέρωση πάντως είναι ευπρόσδεκτη.Βέβαια ξεφεύγουμε από το τίτλο του θέματος…

Κανένας δεν είπε ότι δεν είναι καλά,αλλά έγιναν αναφορές σε θέματα που παρουσίασαν ,στο τακτ των πωλήσεων ,σε μη προσδοκώμενα αποτελέσματα πέραν του συνηθισμένου,που πλασάρουν ως καινοτομία.

Η διατύπωση που έκανες είναι γενική και από πολλούς επιλεκτική. Άλλες εταιρίες τις θάβουμε κανονικά
Ποιος είπε ότι δεν θέλει τη ντουφέκια αλλά μόνο της αξιοπιστία? Όταν χάνουν θηράματα όμως σε κάθε κυνήγι είναι με διαφορετικά φυσίγγια ορισμενοι
Αυτός που χάνει συνέχεια θηράματα είναι σίγουρος ότι στέλνει το κέντρο της τουφεκιάς στο θήραμα;

Αυτός που χάνει συνέχεια θηράματα είναι σίγουρος ότι στέλνει το κέντρο της τουφεκιάς στο θήραμα;
Πόσο μπάλα τα πάνε πια τα μπενελια και πόσο άσχετοι υπάρχουν που δεν το σκέφτηκαν καν!? Μα τόσο άσχετοι όσοι το λένε
Θα μας βγάλετε και τουφεκακεβριδες εκτός από ψεύτες

Τεσπά καλή συνεχεια

Last edited:
Πόσο μπάλα τα πάνε πια τα μπενελια και πόσο άσχετοι υπάρχουν που δεν το σκέφτηκαν καν!? Μα τόσο άσχετοι όσοι το λένε

Τεσπά καλή συνεχεια
Ξες υπάρχουν καποιοι όπως εσένα που όταν βλέπουν τουφεκιά με ανοιχτά τσοκαρισματα από αλλά όπλα λένε "Ε σφίγγεις το τσοκ τέλος,το αποτέλεσμα το ίδιο".αλλά δεν τους τα βγάζει η Καλλονή...πρέπει να πέσει ελληνικ πατεντιε.στο τελος τα πετάνε

Τεσπά καλή συνεχεια
Τελικά δεν κατάλαβα, είχες ποτέ Beretta?

Τεσπά καλή συνεχεια
Στα κυνήγια στην Αργεντινή που υπάρχουν και βίντεο δεν βλέπουμε να υπάρχουν προβλήματα καταβολής.

Στα κυνήγια στην Αργεντινή που υπάρχουν και βίντεο δεν βλέπουμε να υπάρχουν προβλήματα καταβολής.
Στα κυνήγια της Αργεντινής σε πληροφορω πως αν δεν υπήρχαν τα συγκεκριμένα φυσίγγια τα πράματα θα ήταν αλλιώς

Λίτε όποτε ήθελα αλλά δεν έχει να κάνει με κάτι αυτό που λες όταν έχω πει γνώμη σε σύγκριση με άλλα οπλα
Βεβαίως το όπλο το κυνήγησα,όλα καλά αλλά μέχρι εκεί.τιποτα σούπερ ούζου και σε σύγκριση με άλλα όπλα τα οποία δεν υπόσχονται αυτά που κάνουν και με πολλά +++
Εγώ δεν έγραψα πουθενά ότι δε σκοτώνουν τα συγκεκριμένα ή ότι είναι χάλια.εγραψα για την τέρμα εμπορική και αποπροσανατολιστεί κη τακτική της εταιρίας και ότι σαν όπλα βλητικα δεν φτάνουν όσα υπόσχονται.
Θες ιταλικά? Φαμπαρμ πολύ καλύτερες,Φράνκι απ' τις παλιές πολύ καλύτερες,και οι δύο πολύ πιο σταθερές.
Θες 1187,ν3,g3 ,maxus,gold? Αλλα εργα

Ναι με ανοιχτά τσοκ τα 400 πήγαιναν καλύτερα από τα Μπράουνινγκ .δεν είχαν όμως με ίδια φυσίγγια την ίδια δύναμη και σταθεροτητα

Αυτά γιατί τα έχω δει τα έχω κυνηγήσει... Αν θέλετε να πούμε ότι τα πατάνε όλα κάτω ας τα πούμε. Εγώ δεν έχω προσωπικό όφελος

Last edited:
Άρα είναι θέμα φυσιγγιων και όχι οπλων.
Όχι δεν είναι θύμα φυσιγγίων μόνο.οτι και να βάλεις το ζητούμενο είναι να συγκρατήσεις την ποιότητα των υλικών και να φτάσει το έργο στο μέγιστο του. Αν ήταν έτσι θα περνάμε σωλήνα αντοχής και θα ρίχναμε καρφί πατέντα.

Όχι δεν είναι θύμα φυσιγγίων μόνο.οτι και να βάλεις το ζητούμενο είναι να συγκρατήσεις την ποιότητα των υλικών και να φτάσει το έργο στο μέγιστο του. Αν ήταν έτσι θα περνάμε σωλήνα αντοχής και θα ρίχναμε καρφί πατέντα.
Πιο πάνω με ρώτησε αν είχα Μπερέτα.εσυ εκτός από μπενελι κυνηγησες με τίποτα άλλο? Και τι κυνήγι έκανες?

Back